Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Vrijheid van meningsuiting
De Hydra van Lerna is de Griekse mythe waarbij Herakles (Hercules) een veelkoppige draak moest verslaan. Iedere keer als Herakles een kop afhakte met zijn zwaard, kwamen er twee in de plaats voor terug. 1.

Tot nu toe werkte de MSM-strategie: doodzwijgen. Maar die tijd is voorbij. De MSM hebben niet langer het monopolie op nieuws, integendeel. Ze zijn links en rechts gepasseerd door initiatieven via het internet. En de burger heeft inmiddels door dat je voor een veelzijdigere blik juist niet terecht moet bij de eenzijdige ga-maar-rustig-slapen propaganda van de MSM.

Of die andere nieuwsbronnen dan wel betrouwbaar zijn? Het HHC doet in ieder geval haar best. Wat we publiceren is correct en onderbouwd. Weliswaar geeft de invalshoek (een onbetrouwbare overheid) een bepaalde inkleuring mee, maar dat is nu juist de vrijheid van gedachte. Wij mogen ons eigen beeld vormen over de kleren van de keizer.

Dat de besproken partijen daar niet blij mee zijn is dan ook vooral te danken aan henzelf. Ze moeten juist dankbaar zijn dat ze een spiegel worden voorgehouden, ook al is dit soms een lachspiegel of een gebarsten spiegel. Als ze ontvreden zijn over het beeld wat ze van zichzelf te zien krijgen dan moeten ze zichzelf als voorwerp bijschaven, niet de spiegel met het virtuele beeld afdekken.

Als een kop van Hydra gaat dat niet lukken. Er zullen alleen maar meer spiegels verschijnen, net zolang totdat iedereen het beeld gezien heeft. Hier zijn dan ook de laatste drie berichten op KLOL. Niet dat dit de mening is van het HHC. Het is een 1-op-1 doorgifte, meer niet. Zonodig zullen die via tientallen andere servers beschikbaar worden gesteld. Dat is de Grondwet, de basis van onze democratie.


DE AFFAIRE-GONSALVES BAARDE DE AFFAIRE-DEMMINK
• Oorspronkelijke link: de-affaire-gonsalves-baarde-de-affaire-demmink/
• Extra info op: www. Gonsalves Prijs .nl


Tweede journalist vermoord om Demmink
• Oorspronkelijke link: tweede-journalist-vermoord-om-demmink/
• Extra info op: VOLKSKRANT: Kabinet legde pg zwijgplicht op in affaire-Gonsalves


MSM veel dieper in pedo-complot dan gedacht
• Oorspronkelijke link: msm-veel-dieper-in-pedo-complot-dan-gedacht/
• Extra info op: YOUTUBE: Videoboodschap van Micha Kat
author: Ton   |   published: 30.04.2014   |   updated: 30.04.2014   |   comments: allowed

02.05.2014
Demonstratie Volkert
Rotterdam
 
09.05.2014
Boek Wim Dankbaar
Het verboden dagboek
presentatie: Bussum
 
12.05.2014
Boek Ton Derksen
Verknipt bewijs
 
??.05.2014
Baybaşin
Civiele zaak
Rechtbank Den Bosch
 
17.06.2014
Baybaşin
Rolzitting AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 
-----------------------------
zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014