Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Achter de geraniums
Met penisoen gaan valt niet altijd mee. Ok, sinds 16 juli heb je een nieuwe auto waarmee je af en toe eens een dagtochtje kan maken. Zonder chauffeur, dus ook niet te veel drinken.

Maar veel vervelender is dat je de controle kwijt bent. Plotseling zijn er rechters in Arnhem die opdracht durven te geven aan het OM om een strafrechtelijk onderzoek te starten. Helemaal niet cool.

En dan zijn er van die vervelende pain-in-the-ass bloggers die vinden dat ze op moet komen voor de bescherming van de mensenrechten en de toepassing van de grondwet. Alsof het plebs rechten zou hebben. Belasting betalen mogen ze om de VIP reizen en culinaire evenementen te kunnen bekostigen. Misschien wordt het tijd om eens een Gitmo op Texel te openen. Zonder proces in isolatie opsluiten, zoals in de film Rendition 1 en wat destijds met Baybaşin ook gelukt is. Dan geven we ze pizza met pepperspray 2. Lachuh yoh!

Maar ja, er zijn nu eenmaal grenzen aan wat in deze moderne maatschappij wel en niet geaccepteerd kan worden. Sigmund Freud kan dan wel allerlei theorieën hebben over dwangmatige controle behoeften en anale fixatie 3, maar op een gegeven ogenblik raak je toch de controle kwijt. Dan wordt je met pensioen gestuurd en nemen jonkies het over. Oh, horror, wat nu?!


Publieke sector
Er zijn natuurlijk mazzelaren 4. Hoewel? Met mazzel heeft dat niets te maken. Lukt het niet om iemand internationaal weg te zetten dan hebben we vaak nog wat staatsbedrijven of "omkoop" bedrijven in de aanbieding voor de benodigde asielopvang 5.

Zijn ze dan met hun pappadagen bij KPMG echt niet nog langer tegen 4 ton houdbaar dan schuif je ze door naar bijv. een directiefunctie bij het VU-ziekenhuis. Op die manier hebben ze destijds Hans Simons, ex-staatssecretaris VWS, ook weggeparkeerd, hetgeen leidde tot miljoenendebacles. En die onzin blijft maar doorgaan 6.

Zo is ook de Koninklijke Shell een prima reservaat voor die schattige gestrande zeehondjes 7. Dat soort milieubewuste publiciteit is altijd goed voor de marketing en de klantenbinding. Een soort omgekeerde loyalty-card. Geen credit maar debet.



APPA
En dan is er nog de categorie "pechhebbers". Dat zijn de ministers, kamerleden en burgemeesters die jarenlang (soms al vanaf hun 55e) thuis moeten zitten terwijl hun salaris gewoon wordt doorbetaald 8. Vorige week (vakantie, dat heeft niemand in de gaten) heeft minister Plasterk daar een boekje over open gedaan 9.

Het Ministerie van BZK heeft een uitvoeringscontract gesloten met Loyalis Maatwerk Administraties (LMA) die dat werk (na provisie) weer heeft uitbesteed aan Van Ede & Partners. De evaluatie van de cijfers van 2013 laten het volgende zien:

UitkeringsgerechtigdenOntvangen uitkeringSollicitatie plichtigWerkgerichte faseNazorg fase
Oud bewindslieden 3411 5 6
Tweede Kamerleden124442222
Oud burgemeesters 3215 9 6
Totaal 190703634

De hoogte van de uitkering is afhankelijk van de persoonlijke situatie 10 en de "fuwasys" 11.




author: Ton   |   published: 27.08.2014   |   updated: 27.08.2014   |   comments: allowed

31.08.2014
vervaldatum WOB
Advocaatkosten
Ministerie VenJ
 
8 t/m 14 sept 2014
Week van de Rechtspraak
Diverse locaties
 
18.09.2014 10:30u
Afscheid Demmink
Kantongerecht
Den Haag
 
22.09.2014
vervaldatum WOB
Ali Hassan
Arrondissement Leeuwarden
 
09.10.2014 15:00u
Hirsch Ballin
Eva Meillo lezing
Rode Hoed Amsterdam
 
03.11.2014
Algemeen Dagblad
Demmink € 100.000
Rechtbank Rotterdam
 
??.12.2014
Baybaşin
Rolzitting AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014