Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Een eMail bericht
-=[ eMail bericht ]=-
FromEen al jarenlang trouwe bezoekster
ToTheHagueConspiracy@Europe.com
SentWednesday, April 15, 2015 at 3:40 PM
SubjectBoek De Verpanding, over misstanden bij Rabobank, verboden door de rechter

Beste Ton,

En als je een boek uitgegeven hebt over de Rabobank, waarin allerlei misstanden aan de kaak gesteld worden, dan laat je het gewoon verbieden!

Nu is Rabobank dus in de rechtszaal huis aan het houden, het verbieden van boeken, het afdwingen van censuur... Ja, je kunt natuurlijk niet zomaar een boek schrijven of zomaar een filmpje maken en je mening delen. Het bankwezen in het algemeen, en in dit geval uiteraard Rabobank in het zeer bijzonder, stinkt dan wel, maar heb niet het lef om deze olfactorische waarneming daadwerkelijk toe te lichten voor publiek in het openbaar!

Ja, George van Houts (voorman van de toneelshow "De Verleiders" en Burgerinitiatief Ons Geld), wat denk je wel niet!? Je kan niet zomaar zeggen waar het op staat in Nederland? Dat soort vrijheid is anno nu uiteraard niet meer des Nederlands, of in ieder geval niet meer des Banks! (En dat is tegenwoordig feitelijk hetzelfde)

Met vriendelijke groet,

Een trouwe bezoekster.De verpanding
De verpanding

Hoe de Rabobank op de kunst
van haar klanten jaagt


Kunst verdwijnt waar RABO verschijnt

"De Rabobank heeft het gepresteerd het gehele vermogen van een klant te laten verdampen. Zij hebben ons geplunderd en bestolen. Als ik nog geld over had gehad zou ik ze een proces hebben aangedaan wegens diefstal, misbruik van 'zorgplicht'; misbruik van pandrecht en onethisch gedrag".

- Wim Koperberg

Wim Koperberg en Tessa van Veen kennen elkaar niet, maar hebben allebei een grote liefde voor kunst en ondernemerschap. In 2007 en 2008 sluiten de twee kunstverzamelaars een lening af bij de Rabobank.Van Veen kan hiermee een museumpand financieren, Koperberg gebruikt het krediet voor zijn winkel en galerie. Wanneer de ambitieuze plannen van de twee kunstliefhebbers door externe omstandigheden op een teleurstelling uitlopen, opent de Rabobank de jacht op hun kunstcollecties. De bank rommelt met pandaktes, intimideert en achtervolgt haar klanten en maakt listig gebruik van hun vertrouwen. Alles lijkt geoorloofd in de jacht op de kunstwerken.

De Verpanding is een waargebeurd verhaal over twee ondernemers die vechten tegen de macht van de bank. Zij zijn niet de enigen die deze strijd voeren. Veel mensen hebben na 2008 te maken gekregen met ingewikkelde schuldproblematiek. De Verpanding laat het menselijke gezicht zien van het gevecht voor rechtvaardigheid waarin vele onschuldige mensen ongewild in terecht zijn gekomen.

De Verpanding is geschreven door Paulien Derwort, in opdracht van Stichting Restschuld Eerlijk Delen (R.E.D.). De stichting komt op voor mensen die door toedoen van hun bank in de problemen zijn geraakt, voornamelijk door restschulden. Wilt u de stichting steunen? Dat kan. Ga naar www.keerdebank.nl. Daar vindt u meer informatie over de zaken van Koperberg en Van Veen, maar u kunt er ook uw eigen verhaal delen of doneren aan de stichting R.E.D.

"Twee huiveringwekkende verhalen. Zeer schokkend."
- George van Houts


De censuur
Vorige maand werd bekend dat de Rabobank bovengenoemd boek uit de handel wilde laten halen 1. Ordinaire censuur, ter verbloeming van hun onbehoorlijk handelen. Met een boemerang terugslag. De bobo-sukkels overschatten hun macht en worden onderuit gehaald door de (wel) eerlijke burger. De publiciteit nam alleen maar toe. Radio-1 "Dit is de Dag" besteedde er een uitzending aan 2. We are Change besteedde er een uitzending aan 3. En nu ook het HHC.

En ja hoor, de rechter heeft het boek verboden. Wanneer het HHC de motivatie uit de uitspraak tracht te achterhalen stuiten we op (alweer) censuur. Het is (nog ?) niet gepubliceerd 4. Maar gelukkig werkt het lekken naar de MSM wel en beschikt het staatsdoorgifte-luik van het NRC 5 er kennelijk wel over.

"De voorraad moet worden vernietigd. Reden is dat bankmedewerkers met hun naam in het boek worden genoemd, wat volgens de rechter een inbreuk is op de persoonlijke levenssfeer. Vorige week belandde De Verpanding nog op plaats zestien in de lijst van best verkochte boektitels. De kopers worden verzocht het boek terug te sturen. Het geld krijgen ze terug."

Lachuh joh! Hoe dom, naïef en wereldvreemd kun je als rechter zijn? Het boek werd, voorafgaande aan de zitting, voor de helft van de prijs aangeboden. Ook het HHC heeft van de aanbieding gebruik gemaakt en bijgedragen aan de welverdiende 16e plaats op de bestseller-lijst. En dan teruggeven? Alsof daarmee de informatie uit het boek verloren zal gaan? Nog liever herdistribueren we het als PDF online.

Criminelen hoeven echt niet aan de schandpaal. Maar ze moeten wel ter verantwoording worden geroepen. Dijsselbloem kan dan wel verkondigen dat hij de graaicultuur gaat "aanscherpen" 6, maar tot nu toe hebben die graaiers alleen maar meer binnengeschraapt. Zeg maar rustig gestolen. Onverschuldigde betalingen voor niet geleverde diensten.

En ze gaan nog verder. Ze willen u nu zelfs laten betalen voor de diefstal van uw eigen spaargeld 7. Dat zullen ze wel van top-verkwanselaars/graaiers Gerrit Zalm en Wouter Bos hebben geleerd. En wie is die man met die hoed en dat mieterige sjaaltje in het midden eigenlijk?

Maar niet alleen de boeken worden ritueel verbrand. Ook volgt de censuur van de video-opnames. Alle media uitingen worden kort gehouden. Bewijsmateriaal moet worden vernietigd, als ware het fotorolletjes van Srebrenica. Een kleine tip voor de HHC-lezer. Download het GRATIS programma Kastor 8 en u kunt voortaan uw eigen backup maken van Youtube-filmpjes.


De Blije Bank
Wat kunt u er, behalve klagen, zelf aan doen? Veel. Haal de macht en controle over u bij deze misbruikers weg. Zolang ze over uw geld kunnen beschikken hebben ze u in de tang. Vermijdt pinnen en betaal zoveel mogelijk contant. Vervang het bankbiljetten-schuldpapier door tangible assets. Materiële activa in plaats van gebakken lucht in een ballon die ieder ogenblik kan worden doorgeprikt. Laat de FED-oliedollar schieten. Die geld-bijdruk-Amerikanen moeten hun eigen boontjes maar doppen i.p.v. ze bij ons te deponeren. Het begin van de bankencrisis, weet u nog? En de Kamerleden moeten Dijsselbloem (en zijn voorgangers, zoals Bos en Zalm) met terugwerkende kracht hard aanpakken.

Kijkt u eens wat nieuwe initiatieven voor u kunnen betekeken. Bijvoorbeeld zoals de Rabobank vroeger was: een coöperatie. De Blije Bank is zo'n initiatief. Nu mag het van de oligopolisten geen bank heten. Alweer censuur om de het alleengraaiersrecht in stand te houden. Maar ze bieden wel een alternatief. Wilt u meer weten? Vanavond is er een lezing 9 in Heemstede. Ook onze vrienden Paul en Carla van der Veldt (Opera Familia) 10 steunen dit initatief en zullen deze lezing met een paar zeer toepasselijke songteksten aankleden.

Ronald Bernard:
Vrij en Blij uit de crisis met een Nieuwe Bank

LocatieStormvogelweg 1, 2106 DA Heemstede
Datumdonderdag 16 april 2015
Tijd20:00u - 22:30u (zaal open: 19:30u)
Prijs€ 12,50 (voorverkoop) - € 15,00
Aanmeldenwww.DeLezing.nl

author: Ton   |   published: 16.04.2015   |   updated: 16.04.2015   |   comments: allowed

??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Conclusie AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 
??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Onderzoek vermogen
Gerechtshof Den Bosch
 
06.06.2015
Open Mind Conference
Amsterdam
Zie: OMC-NL-2015
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014