Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

De propaganda

"Het is verschrikkelijk dat het zo lang duurt.

Iedereen die niet direct en volledig meewerkt aan het onderzoek laadt een zeer ernstige verdenking op zich.

Ik zal niet rusten voordat de onderste steen boven en de daders voor het gerecht zijn gebracht."


Zo sprak onze regeringsleijder Mark R. in juli 2014 1. We zijn nu bijna een jaar verder. Van de verantwoordelijken (Frans T., Ivo O. en Camiel E.), behalve dan Mark R., zit niemand meer op zijn plaats. Met een dikke promotie/wachtgeld/bonus zijn ze van het wereldtoneel verdwenen.


De realiteit
Ondertussen zit Mark R. te spelevaren in zijn onze "als-elke-seconde-telt" auto. Omdat onze politici hun rekentoets niet kunnen halen helpt het HHC:

277 dagen = 24 miljoen seconden.

Vigilant ut quiescant.

Waakzaam en dienstbaar opdat de burger in alle veilgheid kan rusten. Maar het is de omgekeerde wereld. De burger is waakzaam en de overheid rust.

Vorig jaar berichtte het HHC al dat onze overheid ernstig in gebreke is geweest 2. Nu lezen ze daar bij de overheid het HHC ook. Bang voor aansprakelijkheidsclaims werden alle bewijzen van tafel gemoffeld. STAATSGEHEIM, het mode- en codewoord om de zware misdadigers bij de overheid een vrijgeleide te geven. U mag het niet weten. In ieder geval niet de eerste 100 jaar, zolang de misdadiger nog in leven is en berecht zou kunnen worden.

Maar dankzij enkele ambtenaren die wèl een moreel fatsoen hebben en zichzelf een persoonlijke verantwoording toedichten is het bewijs alsnog boven tafel gekomen. Onze overheid wist wat de gevaren waren maar deed niets. Ze gokten met onze mensenlevens, zoals een Wouter Bos deed met ons geld. Hopen dat de ellende lang genoeg vooruitgeschoven kan worden opdat ze er zelf geen last van zullen ondervinden.

  MEMO

  Aan: Ambassade Kiev

  NB: Het luchtruim is
  zeer gevaarlijk!

  PS: Niet openbaar maken!

Maar de MEMO mocht niet bekend worden. Niet voor het publiek. Maar óók niet aan de OVV (onderzoeksraad Voor Veiligheid) 3.

De onderste steen komt boven! Maar niet dankzij onze overheid. Het is duidelijk dat de crimineel Mark R. gedwongen zal worden om af te treden (lees: wordt ontslagen en strafrechtelijk vervolgd).

Uiteraard niet door onze Parlementariërs, maar wel door de nabestaanden van de slachtoffers. Criminelen behoren gewoon voor de rechter te worden gebracht, ook als ze Berlusconi of Rutte heten.




author: Ton   |   published: 19.04.2015   |   updated: 19.04.2015   |   comments: allowed

??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Conclusie AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 
??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Onderzoek vermogen
Gerechtshof Den Bosch
 
06.06.2015
Open Mind Conference
Amsterdam
Zie: OMC-NL-2015
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014