Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Leegstaande gevangenis
De Televaag deelt mede dat Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (VVD) van Veiligheid en Justitie vandaag op ceremoniële wijze de sleutel van Norgerhaven overdraagt aan de Noorse minister van Justitie, Anders Anundsen 1. Uiteraard is het HHC door haar favoriete PR vrouw van het Ministerie van Justitie, Annemarie Stordiau 2 beter bekend van de vakanties naar Turkije 3 via de vluchtelingenroute 4, uitgenodigd om daarvan verslag te doen. Het HHC staat immers bekend om haar getrouwe en volledige verslaglegging van deze zaak.


Vlotte start maar geen finish
Nu staan er wel (zoals gewoonlijk) een aantal onvolkomenheden in het ANP artikel. Om te beginnen stond de gevangenis helemaal niet leeg. Er zaten gewoon Nederlandse gevangenen die er uit geflikkerd werden 5. Rücksichtlos. Rechtenloos. Zelfs de rechter, aan de leiband van het OM, ging daar in mee 6. Aan de gedane toezeggingen en opgelegde verplichtingen is nog steeds niet volledig voldaan. Maar ja, wie gelooft onze overheid of het OM nog? Denk maar aan de zaak Els Borst: Een ongeval 7 met 41 messteken?

Enthousiast begon Fred Teeven aan zijn "ik-zal-het-wel-eens-eventjes-fiksen" loopbaan. Hij wist van nummer 10 op te klimmen tot nummer 4. Helaas bleek dat de bijsluiter "in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst" niet was meegeleverd. Uiteindelijk wist Fred de finish niet te halen.

Alle dealtjes 8 die hij met criminelen sloot braken hem op. Hij mocht dan ook vroegtijdig van zijn wachtgeld genieten 9. Iets wat hij overigens niet deed. En dat siert en kenmerkt de man. Hij heeft echt de beste bedoelingen, ook al is hij het menselijke spoor een beetje bijster.

En het met veel bombarie aangekondigde onderzoek? Daar moet u met deze doofpot 10 regering maar niet te veel van verwachten.


Sleuteloverdracht
Vandaag vindt dan de ceremoniële sleuteloverdracht plaats. Die andere crime-fighter uit Maastricht, Onno Hoes, die ook de finish niet haalde, heeft die overdracht wel al eerder mogen doen.

En daarbij hield hij met links het handje van Prins Carnaval vast, rechts om de man heen geslagen, en maakten ze samen een vreugdedansje onder het uitslaken van het motto van de JD-band:

Je naait het met Joris.

Anders Anussen is hierbij gewaarschuwd.




author: Ton   |   published: 02.09.2015   |   updated: 02.09.2015   |   comments: allowed

??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Onderzoek vermogen
Gerechtshof Den Bosch
 
06.02.2016
Baybaşin vs. Nederland
Conclusie AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014