Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Open brief van BOUblog
Beste Bou,

In jouw open brief vraag je me om het volgende:

"Onderzoek LEO VAN GASSELT!!! Want daar ben je goed in... Wie heeft hem gekend, met wie ging hij om, waar kwam zijn geld vandaan? Uit erfenis of uit hoge KPNG-baan? Dat soort vragen. En vooral: kende hij Demmink?" 1

Dat heb ik, voor zover relevant en mogelijk, gedaan vóórdat ik over de vzw Morkhoven schreef. Een deel van de informatie is openbaar en kan door iedereen van het internet geplukt worden. Een deel is niet openbaar en het is ook niet altijd nodig om alles maar op internet te plempem. Ik zal je een deel geven van wat ik weet uit die periode.


Het geld van Leo
Leo van Gasselt (1933-1997) was register-accountant / partner bij KPMG. Dit soort mensen verdienen (lees: krijgen betaald) voldoende geld om daar een appartement in Zandvoort en een 12-meter tweemaster aan over te houden. Waar je waarschijnlijk naar toe wilt is of er geld werd verdiend aan kindermisbruik. Waarbij je dan maar gemakshalve aanneemt dat Leo zich daaraan schuldig maakte.

Wie dat beter kan vertellen is Marcel. En dat doet hij ook. De prijslijst wordt opgesomd op video 2. In die jaren was internet nog geen gemeen goed. En betalen via internet al helemaal niet. BIBIT 3 moest nog opgericht worden. Ik was een van hun eerste klanten (van BIBIT, niet van APOLLO). En inmiddels heb ik contact gehad met een van die partners. Voor zover er verdiend werd aan het BBS ging dat niet om miljoenenbedragen.

Wat veel interessanter is, is dat Leo op 14 mei 1995, namens het IMF (Internationaal Monetair Fonds), vertrok naar de Oekraïne om dit Oostblok land vast financieel voor te bereiden op ons referendum (zie formulier linksboven). Hoe moet Dijsselbloem anders anno 2016 onze belastingcenten aan ze overmaken?

1995 is het jaar waarin het hier in Nederland heet onder de voeten werd. HIK-team, Manuel Schadwald, Rolodex. Het HHC vond het dan ook bijzonder dat de adreswijziging "geheim" was. Een vreemde constructie, via London naar Kiev.

Ook daarover heeft het HHC navraag gedaan. Volgens The British Council is dit een gangbare route (zie email antwoord links).

Natuurlijk kunnen er allerlei Warwick en Saville associaties gemaakt worden. Zelfs Paul McCartney woont in Engeland. En? Misschien is Leo wel omgekocht? Of heeft hij geld gestolen van het IMF? Zit George Soros hier soms achter? Het is allemaal niet uitgesloten, maar verder onderzoek hiernaar valt niet onder de scope van het HHC.


De vrienden van Leo
Ook naar de relaties is navraag gedaan. KPMG heeft nimmer geantwoord. Het is onwaarschijnlijk dat na zijn dood (net als Ulrich) Leo zich alsnog heeft vergrepen aan dames 4. Of het Koningshuis ook het HHC leest en daarom hun belastingmannetje heeft gedumpd 5 wordt niet bekend gemaakt. En of Leo en Joris ooit samen speelden in de zandbak of borrelden bij De Witte is onbekend.

Het HHC heeft in de contacten met advocaat Harro Knijff nimmer enige informatie ontvangen over de relatie tussen Leo en Joris. En we willen dat best opvragen, maar dat is zonde van de postzegel. Er wordt geen antwoord of een ontkennend antwoord verwacht. Gelukkig kan Joris nog altijd inloggen op de discussie hieronder en zijn standpunt kenbaar maken. Ook dat wordt niet verwacht en mocht een of andere lolbroek dat zogenaamd namens hem doen dan zal aangifte worden gedaan van o.a. identiteitsroof, valsheid in geschrifte, smaadschrift, etc.Beste Bou,

Ik hoop dat je met dit antwoord tevreden bent. Dat kindermisbruik plaatsvindt, dat in alle lagen van de bevolking dit soort wantoestanden voorkomen, en dat mogelijk van Gasselt, Demmink, Wabeke, en anderen zich daaraan schuldig hebben gemaakt is niet uitgesloten.

Bewijs van Van Gasselt of Ulrich geloof ik wel. En allerlei andere perverselingen. Ongetwijfeld. Wat ik wil weten is welk bewijs er is om overheidsmisdadigers te kunnen veroordelen. Top-ambtenaren, rechters, ministers, dat soort lui. Om achter een Ulrich aan te zitten is net zoiets als een zwemleraar of een Robert M. Een privé persoon, opgeblazen door Marcel. Weliswaar zeer ernstig, maar daar is justitie voor. En die doen dat ook.

Wat ze niet doen is achter de overheids-top aanjagen. En dat is waar deze discussie met Morkhoven over begon. Marcel roept dat hij bewijs heeft, maar kan het niet laten zien. Hooguit wat kleine visjes. Zoals dat ook met straatdealers, uitkeringfraudeurs en verkeersovertreders gaat. Maar de grote rotzakken ontspringen de dans. En in dit geval mede dankzij Marcel. Omdat hij serieus onderzoek frustreert en ongeloofwaardig maakt.

Ik moet nu verder om de rest van het repertoire in te studeren. Opdat ik me kan voorbereiden op leukere verzoeknummertjes. Een 17/8e maat 6 is dat intrigerend genoeg? In ieder geval heerlijk om te spelen. Party in Leo/Joris Simons pants van de Candyman-tour 7

Collegiale blogger groeten,
Ton
author: Ton   |   published: 12.09.2016   |   updated: 12.09.2016   |   comments: allowed

??.??.2016
Vervolg #pedoverhoor
RB Amsterdam
 
??.06.2016
Boekpresentatie Gerritsen
ISVW Leusden
 
??.06.2016
Conclusie AG Aben
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014

Strafzittingen OM