Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

De grenzen van Europa
Een van de dingen die buitenlanders opvalt aan Nederland is de erfgrensafscheiding. Als een Chinese- of Berlijnse muur wordt ego-centrisch aangegeven tot waar de hond van de buren mag komen. Ook in de weilanden zijn zorgvuldig palen met prikkeldraad gespannen. Een duidelijk afgebakende grens, voorzien van een bordje "Verboden toegang art. 461 WvSr". Tot hier en niet verder!

In de pre-Columbus tijd, toen Amerika nog niet bestond en je voorbij de Cabo de Săo Vicente te Portugal van de aarde af zou vallen, begonnen de klokkenluiders Copernicus 1 en Galileo 2 het geo-centrische wereldbeeld in twijfel te trekken. Heel voorzichtig natuurlijk want dat mocht niet van de machthebbers. Een waxinelichtje tegen de Gouden Koets leverde je in die tijd geen twee jaar kerker op maar eerder de brandstapel.

In diezelfde periode dat wij de Koning van Hispanje altijd geëerd hebben 3 introduceerde onze Maria van Hongarije de tiende penning 4 die mede leidde tot de tachtigjarige oorlog. Eenmaal aan het graaien verslaafd werden nieuwe belastingen ingevoerd. Met alle accijnzen, toeslagen, opcenten, leges en "Den vaderland getrouwe blijf ik tot in den dood" tot zelfs nog daarna 5 (successie)belasting betalen. We mogen blij zijn als we de tiende penning zelf mogen houden.

En om zeker te stellen dat iedereen (behalve dan de groot-graaiers) belasting zal betalen en de belastingplichtigen niet zouden uitwijken werden werden lijntjes getrokken. De grondslag hiervoor werd 2000 jaar geleden reeds gelegd met de eerste NSA-operatie ooit, waarbij iedereen verplicht een Google-account moest aanmaken en daarvoor naar zijn/haar geboortestad moest reizen 6. Dat die belasting landsgrenzen niet overal even logisch de volkeren en taal volgen is goed te zien op het linker kaartje aan ons eigen Nederland en Turkije.


Belastingplicht over de grenzen
In de 21e eeuw is het er allemaal niet beter op geworden. Het individu wordt nog steeds onderdrukt en als (loon)slaaf gebruikt, terwijl de non-individuen, NGO's (niet gouvermentele organisaties, lees: wel de lusten, niet de lasten) niet aan grenzen gebonden zijn.

Het vrije verkeer van mensen binnen Europa heeft er toe geleid dat ouderen bijvoorbeeld in Spanje gaan wonen. Dat mag alleen, zolang ze onze eigen schatkist maar blijven vullen. En anders worden er wel nieuwe regels gemaakt die de EU-regels negeren 7. Betalen zullen ze!

Tenzij je natuurlijk een groot-bedrijf bent, gesubsidieerd door, of toch in ieder geval in het zadel geholpen en in collaboratie met, de NSA/CIA. Die mensen mogen niet alleen onze gegevens stelen maar ook ons geld. Google heeft vorig jaar 8,8 miljard euro 8 aan inkomsten weggesluisd naar Bermuda om minder belasting te hoeven betalen door gebruik te maken van de Dutch Sandwich belastingroute via Nederland.

Heel stoer zegt ons kabinet dat ze ze zullen aanpakken 9, maar de enige die dat tot nu toe heeft gedaan is Italië 10. En die zou dat dan weer niet mogen vanwege dezelfde EU-regels, die wel weer tegen de pensionado's gebogen kunnen worden.


Belastingsubsidie over de grenzen
En daarbovenop hebben we natuurlijk nog meer weggeef cadeautjes. Subsidies aan omkoop en corruptie gelden voor toch al veel te rijke Arabieren. Er zouden honderden miljoenen aan steekpenningen zijn betaald door Ballast-Nedam. En accountantskantoor/controleur KPMG heeft daar braaf aan meegeholpen. Quis custodiet ipsos custodes? Een schikking van 7 miljoen euro 11 zou alle problemen weer oplossen. Maar die honderden miljoenen aan corrupte steekpenningen zijn natuurlijk wel weer als onkosten opgevoerd en daarmee ten laste gebracht van de belastingbetaler. Het lijken wel bepaalde woonwagenkampbewoners die ook maar 3% belasting hoeven te betalen.

En dan hebben we nog de subsidies voor toetredingssteun 12 waarbij er handje is geklapt dat Turken vrij naar de EU mogen reizen 13 , maar uw eigen verslaggever niet naar Turkije 14.

"We will grow stronger ...and will never see someone showing us the door" 15 zei EU-minister Egemen Bağis nog op 15 december, niet wetende dat hij een week later zijn baan kwijt zou zijn vanwege een corruptie schandaal.

In de 21e eeuw zullen onze overheden er toch echt aan moeten geloven. Alle pogingen aan internetcensuur 16 ten spijt is het vrije woord nimmer te keren. Mag het niet bovengronds dan gaat het wel ondergronds. En de snelheid waarmee het anno nu gaat daar is geen 50-jaar-staatsgeheimplicht meer tegen op gewassen. Corruptie komt naar buiten, en de daders zullen in hun eigen aardse leven en niet in het hiernamaals daarvoor ter verantwoording worden geroepen.




author: Ton   |   published: 30.12.2013   |   updated: 30.12.2013   |   comments: allowed

30.12.2013 09:00u
Micha Kat
tussenuitspraak graffiti
Rechtbank Den Haag
 
15.01.2014
AD & De Roestige Spijker
Uitspraak voeging AD
Rechtbank Rotterdam
 
21.01.2014 11:00u
Julio Poch
KG rechtsbijstand
Rechtbank Den Haag
 
23.01.2014
Mauritz en Dankbaar
Boekpresentatie
hetVerbodenDagboek.nl
 
27.01.2014
slachtoffers Turkije
uitspraak art.12 procedure
Rechtbank Arnhem
 
11.02.2014
Louis Hagemann
Uitspraak herziening
Hoge Raad
 
17.06.2014
Baybaşin
Rolzitting AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag