Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Ophitsers en ronselaars
"Als je er bewust voor kiest om een gevaar te vormen voor de vrede in de wereld, verdien je het om maximaal geïsoleerd te worden", aldus burgemeester Ahmed Aboutaleb 1. "Mensen die oproepen tot een gewelddadige strijd plegen verraad." Ferme woorden van het soort dat we steeds vaker horen uit de monden van de steeds meer radicaliserende overheid. "Ik zal niet rusten tot mijn sterfdag en ze achtervolgen tot achter de poorten van de hel!"

Het is te hopen dat de AIVD en de MIVD deze lui scherp in de gaten houden. Het schijnt dat sommigen van hen al zijn afgereisd naar Brussel.

Helaas moest het OM deze jihadstrijders weer vrij laten 2 omdat er onvoldoende bewijs was en het OM niet (net als bij Baybaşin) de kans kreeg om na het opsluiten eens rustig aan vervalsingen te gaan werken. Dat moet van de rechter voortaan vooraf gebeuren. Gelukkig is er het HHC die altijd bereid is om een handje te helpen om evidente mensenrechtenschenders voor de rechter te brengen. In het HHC-archief is voldoende bewijs voorhanden om beschikbaar te stellen voor het "hogere ideaal".


Kameraad Frans T.
De erudiete kameraad tovaritsj Frans heeft de werken van Jansen en Janssen 3 grondig bestudeerd en citeert moeiteloos Haddock's "Duizend bommen en granaten", iets wat onze bladerende algemene minister volledig is ontgaan 4. Bij de zesde (oud Elsevier redacteur) Hendrik Jan Schoo lezing stond half Nederland voor Frans T. klaar 5 omdat zij meenden dat Frans T. klaar stond voor Nederland. De media verklaart wat prematuur dat Frans T. als hulpje van Juncker een topfunctie krijgt in Brussel.

Bij zijn voorleesbeurt 6 (in opvolging van Rutte vorig jaar 7) zegt hij o.a. het volgende: "Waar dictators, terroristen en andere barbaren vroeger als de dood waren voor wereldwijde informatiespreiding, hebben ze nu ontdekt dat het een geweldig effectief instrument kan zijn om angst te zaaien, verwarring te stichten en twijfel in de harten van goedwillende mensen te planten, bij wie de perfiditeit van de afzender het voorstellingsvermogen te boven gaat."

Frans gaat verder: "Bepalen waar de grens van Europa ligt is geen geografische opdracht, omdat Europa meer is dan een (sub)continent op een kaart. Geografie beïnvloedt de houding ten opzichte van die Idee wel, vooral in gebieden waarvan de Europese status door hun ligging in de periferie van het continent altijd betwist wordt. Rusland en Turkije zijn twee landen die door hun geografie verschillende kanten op kunnen kijken: naar West en Oost; naar Europa of naar Azië."

Wat Turkije betreft komt Frans niet verder dan het vernoemen van Orhan Pamuk. Terwijl bondgenoot Duitsland toch al sinds 1976 8 Turkije afluistert 9. Maar wat Rusland betreft stevent Frans H. recht af op de Clash of Civilizations, welke wanorde hij ziet als een bedreiging van de Nieuwe Wereld Orde. Om enige alternatieve orde te voorkomen is Frans H. dan ook voorstander van het "exporteren van stabiliteit".

Frans wil daarom in het hele bondgenootschap de militaire capaciteiten op het door hem gewenste hogere niveau krijgen. Dat is niet gratis en zal niet alleen een financiële, maar ook politieke inspanning vergen van landen die bepaald niet ruim in de slappe was zitten. Gelukkig, aldus Frans, heeft Nederland (lees: hijzelf, zei hij al solliciterende) veel expertise op het gebied van maatschappelijke transformatie gericht op de democratisering van post-Sovjet staten 10. Bovendien leidt het ook de kiesgroep bij het IMF en de Wereldbank waar Oekraïne onderdeel van uitmaakt. En om dat te onderstrepen heeft Nederland maar liefst 500.000 euro toegezegd om 155.000 interne vluchtelingen op te vangen, die daarmee maar liefst 3 euro per persoon krijgen om het komende schooljaar en de komende winter op te vangen.

Niks laat Rutte zijn werk afmaken. Stem op Frans. Dè oplossing van al uw problemen.


De sollicitaties
Volgens partijgenoot, kameraad Lodewijk Asscher krijgt Timmermans een zware portefeuille. "Daar is geen misverstand over", zei hij na de ministerraad 11. Volgens de Telegraaf, en dan weer volgens de Duitse krant Die Welt, wordt Timmermans eerste vicevoorzitter en krijgt hij Grondrechten, Justitie en Betere regulering en Vetorrecht over voorstellen van andere commissarissen voor EU-wetgeving 12.

Maar kan Frans dat wel aan? Is hij wel de juiste vrouw for the job? Want dat heeft Juncker al gesteld: hij zal discrimineren. Helpt al die propaganda in de Nederlandse MSM hem wel of wordt hem hiermee voorgoed onmogelijk gemaakt om zijn positie als minister van BuZa voort te zetten? Bestudering van het curriculum vitae 13 geeft wat opheldering.

Frans spreekt Frans. En dat was het wel zo'n beetje. Okay, op de VWO had hij een alpha-pakket met Duits en Engels. En vervolgens heeft Frans van 1980-1985 Frans gestudeerd in Nijmegen. In dat laatste jaar heeft hij ook een jaartje als uitwisselingsstudent in Nancy gezeten, waar hij wel eens een college letterkunde, recht of geschiedenis bijwoonde. En jawel zunne, de lagere school stond in België en de beginjaren van de Middelbare school was in Rome, waardoor hij ook Vlaams en Rooms heeft kunnen verwittigen.

Nadat hij in Nijmegen afstudeerde moest hij in dienst. Hij kwam als dpl. terecht bij de MID (krijgsgevangenen-ondervrager Russisch) en heeft daar een interne opleiding commie-pesten gekregen. Maar twee jaar later zou het IJzeren Gordijn en de Berlijnse Muur vallen. Daardoor kon hij tot najaar 1993 als tweede secretaris (lees: spion?) naar de ambassade van Moskou. Door al deze ervaringen is zijn houding t.o.v. Rusland weinig objectief. En daarmee dè man voor de NWO-job.

Verder is er niet veel noemenswaardig. Assistent van Van den Broek en Van der Stoel. En hij was ooit al eens staatssecretaris van BuZa. Zijn belangrijkste bijdragen als minister BuZa waren die van souffleur voor Jeaninne Hennis: 2012 Patriots naar Turkije, 2013 Apache's naar Mali, 2014 MH-17 in de Oekraïne.

Behalve het not the best woman for the job en het oorlogszuchtige karakter heeft het HHC nog wel meer bedenkingen bij deze nominatie. Een minister van BuZa die zich gedraagt als een minister van EU is, zoals Asscher dat noemt, een landverrader. Niet de belangen van Nederland hebben de hoogste prioriteit maar die van de EU. Of in zijn geval: de carrière van Frans zelf. (En die van zijn kameraad Koenders 14 of darkroom-SM Melkert.) Wat dat betreft is het democratische bestuur in Turkije beter geregeld. Daar zijn die twee functies gesplitst, juist om deze belangenverstrengeling te voorkomen.

Maar wat als ronduit schokkend en beledigend moet worden opgevat is grondrechten en justitie in zijn portefeuille. Topschender van mensenrechten in Nederland zal Topbeschermer van mensenrechten in Europa worden? Ik dacht het toch niet! Naast zijn politieke en directe verantwoordelijkheid voor (niet alleen) de schending van de mensenrechten van mensen als Baybaşin en Poch is hij ook actief betrokken. Beiden zijn, juist door toedoen van Nederland, in deze situatie gebracht. Willens en wetens. Het Wir haben es nicht gewusst gaat niet op.

Maar het wangedrag gaat nog veel verder, en ook de commissie BuZa is daar van op de hoogte (2014Z12500/2014D225026/2014D225502). Frans is zelf een mensenrechtenschender, medeplichtig aan kindermishandeling en een bewezen valsheid in geschrifte pleger en een de Kamer opzettlijk onjuist voorlichter. Een politieke doodzonde en een (zeker voor een minister) zwaar strafrechtelijk vergrijp. Er is (meervoudig) aangifte gedaan en de kans dat Frans ooit nog een VOG krijgt is nihil. Althans behoort dat te zijn.

Het HHC ziet het dan ook als haar burgertaak om Juncker er op te wijzen dat deze kandidaat een potentiële tijdbom is die, zodra blijkt dat Frans zelf de bajes in mag, de geloofwaardigheid en het vertrouwen in de EU alleen maar meer zal aantasten en uithollen. Een dergelijk voorspelbaar risico kan Juncker zich niet permiteren.




author: Ton   |   published: 06.09.2014   |   updated: 06.09.2014   |   comments: allowed

06.09.2014 12:00-15:00u
2 jaar We Are Change
Beursplein Rotterdam
 
8 t/m 14 sept 2014
Week van de Rechtspraak
Diverse locaties
 
18.09.2014 10:30u
Afscheid Demmink
Kantongerecht
Den Haag
 
22.09.2014
vervaldatum WOB
Ali Hassan
Arrondissement Leeuwarden
 
28.09.2014
vervaldatum uitstel WOB
Advocaatkosten
Ministerie VenJ
 
09.10.2014 15:00u
Hirsch Ballin
Eva Meillo lezing
Rode Hoed Amsterdam
 
03.11.2014
Algemeen Dagblad
Demmink € 100.000
Rechtbank Rotterdam
 
??.12.2014
Baybaşin
Rolzitting AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014