Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

BREAKING NEWS

TV en kranten komen weer met draaikonten berichten. Allemaal in het belang van het Groooooote VVD-thema: VEUILIGHEID: "Er zijn Jihadstrijders op 5.000 km afstand gesignaleerd. En daarom moeten we de burgers in Nederland hun burgerrechten afnemen." De Telegraaf besteedde maar liefst vijf volle pagina's aan het onderwerp. Ze hadden wat blunders van afgelopen week goed te maken. Zo snel loopt deze landverradende krant over. Van VVD-verdediger tot quasi-objectieve nieuwsbrenging.

De door de staat gesubsidieerde Sanoma-ANP-nieuws-website NU.NL heeft het bericht al weer snel uit het gezichtsveld verdreven. "Een OEHOE" zou een slachtoffer gemaakt hebben in Purmerend. Over de vele slachtoffers van OEHOE O.H. (Ouwe Hoer) Ivo wordt niet meer gesproken. Ze zullen hun sponsor eens kwijt raken... Desondanks was er voor deze echte criminelen dan ook geen houden meer aan. Opstappen Opstelten! Weg wezen Teeven!


De bewijsstukken
Wel, zo spectaculair is het allemaal niet. Zoals gebruikelijk. Enkele top-hotemetoten maken willens en wetens fouten. Vervolgens worden ze betrapt en proberen ze de boel te bedonderen. Maar het lukt ze niet. De HHC-archieven, deels overgenomen van de Stasi deels aangevuld met informatie van onze wèl integere spionnen binnen de overheid, beschikt over een schat aan belastende informatie.

En toen onze "crimefighters" de kluit nog verder begonnen te belazeren met 'bonnetje kwijt', 'copieerapparaat overbelicht', 'stroom is uitgevallen', 'tap-band was lek', werd het voor het HHC tijd om de bonnetjes-troef uit te spelen. Zowel het Proces Verbaal van de Belastingdienst als de ondertekende Teevendeal zijn immers in bezit van het HHC 1. En het HHC heeft deze afgelopen week welwillend afgestaan aan Fred (zie afbeelding e-mail links). En natuurlijk in c.c. aan de oppositie. Want Fred staat er om bekend dat hij (na de eerste keer op 01.06.2013) nooit meer ontvangst/leesbevestigingen stuurt. En dat doen de Kamerleden wel. Het kan juridisch maar vastliggen...01.12.1993

Proces Verbaal
belastingdienst


15.06.2000

De ondertekende
'Teeven deal'Voor onze "integere" crimefighters was ontsnappen dan ook onmogelijk. Met behulp van enkele Kamerleden werden de duimschroeven aangedraaid. Ivo O. kreeg tot en met vandaag om de bonnetjes aan te leveren.

Waar hij met een WOB-verzoek altijd maanden nodig had, kon dat nu, dankzij de welwillende hulp van het HHC, keurig op tijd gerealiseerd worden. "Met duizend ambtenaren" hebben ze zitten zoeken naar de Teevendeal die het HHC aan Fred heeft toegezonden. Tijd genoeg dus, om zich grondig voor te bereiden op het debat hierover dat vandaag moet plaatsvinden.


Biezen pakken
Gisterenavond liep het internet vast. De hoge concentratie tweets, SMS'en, What's Apps laten de glasvezels smelten. Allerlei commentatoren begaven zich naar de studio om hun mening te verkondigen. Zo ook Bas Haan bij Nieuwsuur: Denk je dat de deal ooit boven tafel komt? Onbekend, zegt hij dan. De NOS-presentatrice doet haar best om in alle onnozelheid het kabinet te redden. Hierboven staat de ondertekende deal. Door het HHC toegezonden aan Nieuwsuur.

Ivo O. en Fred T. konden dan ook niet anders dan de handdoek in de ring gooien. De op TV voorgelezen publieke verklaringen zijn op het internet terug te vinden 2. Opstelten zegt: "Gedurende een te lange periode heb ik onduidelijkheid laten voortbestaan." Maar dat is toch immers de reden waarom hij was aangesteld? Om met koeterwaalse prietpraat de doofpot dicht te houden. En geen enkele politicus of journalist die nou eens dóór vroeg. De meesten lieten zich met een kluitje in het riet sturen.

Zelf vond ik de Kluisverklaring van Fred T. het meest opzienbarend. Maar liefst vijf dagen heeft hij de tijd gehad om zijn eigen necrologie te schrijven. Zoals de Volkskrant 3. het schrijft:

"Van belastingcontroleur tot belastingfraudeur."

De bijbehorende foto spreekt geen boekdelen maar een volledige 23 delige encycopledie. Verbetenheid. Frustratie. Woede. Betrapt. Zijn kans om ooit van onder-minister tot boven-minister te komen is nu voorgoed verkeken.

En dat alles door die domme baas van hem. Aangesteld om dwaalsporen aan te leggen heeft Ivo O. geblunderd en het spoor rechtstreeks naar Fred geleid. Zwaar balen.

Maar ... "Het heeft Zijne Majesteit behaagd om op de meest eervolle wijze, en onder dankbetuiging voor de vele gewichtige diensten aan Hem en het Koninkrijk bewezen, ontslag te verlenen." 4

Kijk en daar gaat het nou net mis. Zoals Teeven zelf stelde: "Met mijn deal was overigens niks mis. Ook dat is gebeurd voor Volk & Vaderland." Hij zegt nog net niet "voor Queen and Country". Hij moest in de laatste seconden, nadat hij al in de ring op de grond lag, nog even proberen na te trappen terwijl de wedstrijd al over was. Een opgeblazen ego die zijn nederlaag niet kan dragen. De AIVD moet deze man nu extra in de gaten houden, omdat hij wel eens zou kunnen gaan radicaliseren.


The aftermath
Wat er nu gebeurd is, is dat het Ministerie van Veiligheid en Rechtvaardigheid door de mand is gevallen. Alle pogingen van de VVD (vanaf het aantreden van Joris Demmink) om dit ministerie onder eigen controle te houden breekt ze nu op.

2 (viece)ministers + 1 SG (uit één nest) = inteelt

Alle "checks & balances" waren verloren. Ongeneerd konden ze hun eigen gang gaan. Terwijl we voldoende gewaarschuwd hebben greep niemand in. Totdat het te laat was. En nu proberen ze er sneaky door de achterdeur uit te vluchten. Vóór het zingen de kerk uit.

En de aanstellers (in letterlijke en figuurlijke betekenis van het woord) Mark Rutte en "The Queen" proberen hun eigen kont te redden. Hun plannetje, om een "betrouwbaar kabinet" te hebben, is mislukt. Ze gaan nu even "low-profile" tot de storm is overgewaaid. Kamervragen over "hoe kon dit gebeuren" worden niet gesteld. Nee, het gaat om een bonnetje dat 3,5 miljoen hoger was dan gezegd. Zoals ook de Noord-Zuid-lijn, de TGV en alle andere megalomane projecten altijd "ietsje hoger uitvallen" dan gepland. Let allemaal op die 3,5 miljoen en niet op de 50 miljoen (belastingvrije) schenking voor een verbouwinkje van het Konings Huisje.


5. Partijen verplichten zich jegens elkaar om uiterste inspanningen te doen om volstrekte geheimhouding over deze schikking te betrachten en partijen zullen in dat verband noch direct noch indirect mededelingen doen aan derden waaronder tevens begrepen de media en (vertegenwoordigers van) de nationale en/of internationale Belastingdiensten en/of Fiscale autoriteiten.


Over tot de orde van de dag. We hebben hier te maken met een belastingfraudeur. Het staat zwart op wit èn ondertekend, door ex-viezce-minister Fred T. Wanneer er recht wordt gedaan, dan wordt Fred T. nu in onmiddelijke geïsoleerde bewaring gesteld, zijn vermogen bevroren, valt de FIOD de Turfmarkt binnen om alle administratie veilig te stellen. Want deze organisatie staat er immers om bekend om bewijsmateriaal tegenhenzelf te vernietigen en tegen de burger tot in lengte van dagen te willen bewaren.

Met deze "ejaculatio praecox" denken ze de ècht moeilijke vragen vermeden te hebben. Of bij een ander op het bordje te leggen. Want voor vanmiddag staat het debat 4 gepland.

Mark Rutte heeft geen idee waar het over gaat 5, Stef Blok heeft het te druk met het bestuderen van de bouwtekeningen voor de serre van Máxima, en de meeste Kamerleden zijn al blij en tevreden met het afreden.

Nu Demmink er niet meer is hebben we een nieuwe fall-guy. Ivo wilde toch al met pensioen, dus die vindt het wel best. Mooie "wachtregeling", waarop hij wacht is onbekend, en een goed staatspensioen.

Fred komt op zijn leeftijd nooit meer aan de bak (misschien wel in de bak), maar ook hij kan zich in weelde wentelen. Ook zonder Imtech-bonnetjes. Wil onze overheid enige geloofwaardigheid behouden dan moet er nu toch echt strafvervolging komen en het Pikmeer-arrest herschreven worden. Als je als top-ambtenaar OPZETTELIJK en UITDRUKKELIJK de Belastingdienst wil oplichten dan moet er iets meer aan de hand zijn dan centjes.

Het kan niet anders dan dat tijdens het debat vanmiddage een voorstel wordt gedaan voor een Parlementaire Enquête. De IRT-affaire 6, die na de vroegtijdige dood (moord?) van onderzoekspoliticus Van Traa nimmer verder is uitgezocht, wikkelt zich hier als een rode draad doorheen. De drugshandel, de wapenhandel, de kinderhandel, Berhardgate, de Baybaşin en Demmink zaken, et cetera. Doen onze onafhankelijke en eerlijke poltici nu niets, dan kunnen de "verkiezingen" net zo goed worden afgeschaft. De politiek is zo betrouwbaar als zijn zwakste schakel. Ingrijpen dus. Schoon schip maken. De Rutte Appels uit de mand.
author: Ton   |   published: 10.03.2015   |   updated: 10.03.2015   |   comments: allowed

23.03.2015
Baybaşin vs. Wladimiroff
Uitspraak
Raad van Discipline
Den Haag
 
??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Conclusie AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 
??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Onderzoek vermogen
Gerechtshof Den Bosch
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014