Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

De in slaap sus media
Wanneer je eenmaal geleerd hebt op welke wijze je het nieuws naar waarheid en betekenis kunt inschatten, dan kun je schier geen bericht meer lezen zonder je te ergeren aan allerlei corrupte leugenaars en afschepers:

Joseph Blatter, ex-baas van monopolist/afperser FIFA, die het veld moet ruimen, en door de FBI 1 (geen soccer) onderzocht wordt of de Amerikanen daarvan de boetes voor zichzelf kunnen inpikken. Waarom confisceert Europa zelf de Blatter smeergelden niet?

Jeroen Dijsselbloem die in zijn eerste termijn de Eurogroep al kwijt is 2 en vervolgens een "naheffing" van 642 miljoen overmaakt 3 in de hoop in de voetsporen van Gerrit Z. of Wouter B. te kunnen treden.

Of om net als "me thinks it is" 4 crimineel Frans T. een leuk Eurobaantje te kunnen scoren waar hij dan een beetje kan zitten twitteren 5 en chatten voor enkele tonnen per jaar.

Mark Rutte 6 die weigert om zijn taak uit te voeren of om daarover verantwoording af te leggen aan zijn werkgever, de burger. Zo'n fluimpje zou je toch op staande voet moeten ontslaan wegens werkweigering? Of staat er niet het vuurpeleton op dienstweigeraars in oorlogstijd?

Nee, het echte nieuws van vandaag is DJ Willy-O die zich eerst laat toezingen 7 teneinde "de kans te benutten de goede banden te versterken en te verdiepen en nieuwe banden te smeden" met... Michigan. (Vakantieman, weet u waar dat ligt?)

Onze "uitstekende" Hollandse gezondheidszorg moeten we namelijk gaan exporteren. Zij onze artsen, wij hun anthrax 8. Dat is een lunch, diner en feestje waard. Het dak eraf. Willy-O is in da house!


De doofpot media
Naast de slaapverwekkende media zijn er ook de doofpot-media. Als je wilt weten waar je juist niets van mag weten dan kun je het beste Barracuda 9 in de gaten houden.

Omdat het HHC zelf niet beschikt over het kostbare monitoring- en webcaretool Coosto 10, maakt het HHC vaak gebruik van de diensten van zijn favoriete site. In plaats van zelf allerlei "plotter-sites" langs te lopen kan volstaan worden met slechts één doofpot site. Als Barracuda er aandacht aan besteedt dan zal het wel de moeite waard zijn.

En wanneer Barracuda er in korte tijd er twee keer over schrijft 11 dan is dat onderwerp een "must read". Het gaat over de conferentie van a.s. weekend waartoe het HHC in maart al een aankondiging deed: Open Mind Conference 2015 12. Ook de schaduw-Telegraaf GeenStijl rapporteerde er van de week over 13.


Ziekmakende lucht
Het begon allemaal enkele jaren geleden. De oud-commando (de man kan voor mij niet meer stuk) en oud-KLM-piloot Willem Felderhof had klachten over de luchtveiligheid. Niet buiten, maar binnen in het toestel 14.

En natuurlijk ging alles de doofpot in. De boodschapper van het slechte nieuws werd weggegzet als een "alu-hoedje", wat de MSM omschrijft als "verward persoon" en raakte zijn werk kwijt. Maar helaas voor corrupte lafaards, een oud KCT-er laat zich echt niet wegbluffen of wegjagen. Die gaat er achteraan. Onstopbaar, totdat alle Tango's zijn geneutraliseerd. S&D, search and destroy.

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Zelfs staatssecretaris Mansfeld kon er niet langer omheen draaien en moest gisteren een onderzoek starten. Nou ja, onderzoek. Een commissie instellen 15. Een adviesgroep, wat ze dan in goed Nederlands een "taskforce" noemen. Alsof ze zelf commando's zijn. En plotseling is de naam Willem Felderhof verdwenen en vervangen door "een groep piloten" 16, 17 en wordt het feit "ziekmakend" tussen haakjes geplaatst.

Oud-politicus KLM-baas Eurlings ziet de bui al hangen en verwacht binnenkort ook op de lijst "most wanted" van Interpol te komen staan 18. Hij "wijkt uit" naar Bonaire. Zie daar het onafhankelijk nieuws van de MSM. Maar daarmee zijn we er nog niet. Die Felderhof moet het zwijgen worden opgelegd. Desnoods worden de drogredenen uit de kast gehaald.


Nieuws manipulatie
Maak er maar "belediging van de koning en/of de semieten" van. Daar staat zo'n beetje levenslang op 19. Je mag alles ontkennen, vergeten, of becommentariëren. Behalve de "onaantastbaren".

Dan wordt het woordje racisme of holocaust erbij gehaald en geeft dat een vrijbrief tot vervolging. En vervolgens haalt onze overheid alle middelen uit de kast, als ware het notoire fout-parkeerders of 5km te hard rijders.

En het "Van Duitschen Bloed" Vrij-Onverveerde Amsterdamse Parool helpt daar graag een handje bij. In hun publicatie wordt gesproken over een zionistisch complot.

Congresspreker Christopher Bollyn, die heeft gewerkt in een kibboets en getrouwd is geweest met een Israëlische vrouw, wordt daarin weggezet als een anti-semiet met neonazi trekken.

Nou een dergelijk smaadschrift doet wonderen. De VVD gaat opheldering vragen. (U weet wel, van die club van Rutte, die vragen toch niet beantwoordt.) En het kwaad is geschied.

AT5 neemt het bericht, zonder enige hoor/wederhoor, over 20. De locatie "OudeSchool" trekt zich (onder druk) terug. En geen Openbaar Ministerie dat tot vervolging van deze afpersing en bedreiging door het Parool en/of VVD over gaat.

Organisator Felderhof vroeg vervolgens om opheldering bij het parool. (Zie de correspondentie bij Niburu 21). Het Parool verwijdert vervolgens de publicatie van internet 22, bang voor schadeclaims. Niet dat het zal helpen, want uiteraard beschikt het HHC-archief over de benodigde backups.

De discussie over ontkenning is nu niet aan de orde. Anders kan die van Srebrenica erbij worden gehaald, de wandaden in Syrië 23 of de Armeense genocide 24, de Israëliërs in de Gaza strook, de Amerikanen in Guantánamo Bay, Iraq, Afganistan, Vietnam, de Native Americans (indianen), de "ab"-originals in Australië, de Inca's in Mexico... Waar niet eigenlijk?


Centrum Zonnewijzer

En zoals altijd met dit soort domme acties werken ze averechts. De publiciteit neemt toe. De conferentie gaat door. En uw HHC-verslaggever gaat er naar toe. "No force will stop the Truth from getting out."



Gisteren heeft de Oldschool zich na een lastercampagne in de media, en intimidatie praktijken van de gemeente Amsterdam terug getrokken als locatie voor de Open Mind Conference NL. Alleen op voorwaarde van het wegblijven van een aantal sprekers mocht de conferentie alsnog plaatsvinden. De krachten die nu aangewend worden om mensen monddood te maken en te intimideren zijn precies de reden waarom deze conferentie hier in Nederland georganiseerd wordt. OMC NL weigert dan ook enige concessie te doen aan haar doel om het publiek van ongecensureerde en feitelijke informatie te voorzien. Nieuwe locatie en aangepast programma volgen snel. Check vandaag, en de komende dagen de Facebook pagina's 25 en website 26 voor laatste informatie. OMC NL gaat door!

De 2 dagen zijn samengevoegd tot 1.
De nieuwe locatie zal zijn: Centrum Zonnewijzer 27.






author: Ton   |   published: 03.06.2015   |   updated: 05.06.2015   |   comments: allowed

??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Conclusie AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 
??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Onderzoek vermogen
Gerechtshof Den Bosch
 
06.06.2015
Open Mind Conference
Amsterdam
Zie: OMC-NL-2015
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014