Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Airborne
Ik ken Jeanine uit een lang vervlogen verleden. Toen ik nog lid was van de VVD. Aardige vrouw. Harde werkster. Een knuffel-lobbes, net als Ivo O. 1.

Maar wanneer je de eindverantwoordelijkheid krijgt toebedeeld voor een hele natie, dan kom je niet meer weg met alleen een vriendelijke lach. Je moet dat doen waarvoor je (als vrijwilligster) bent aangesteld: de vrijheden en de bescherming van het Volk dienen. En dat is iets anders dan het maken van plezierreisjes samen met de staatsgesubsidieerde beroepsvakantieganger Mark R. Ter land (Auto-Rai 2015, heel belangrijk), ter zee (spelevaren in Somalië of in de Carribean) en in de lucht.

Het klinkt een beetje als een wervingscampagne voor commando's 2. Maar dan alleen de fun-part, zonder de ontberingen.

Net als Máxima 3 krijgt Jeanine graag inzicht door in hogere sferen te verkeren 4. En dat haar werknemers óók dampen opsnuiven is hun beroepsrisico 5. Dan hadden ze maar géén vak moeten leren en dienstweigeraar moeten zijn, zoals ex-minister van defensie Pronk. Destijds "onmisbaar" als stagiaire bij zijn politieke partij.

Werken bij defensie impliceert nu eenmaal uitzendingen en risico's die het leven bedreigen. Dat moet allemaal kunnen voor minder dan een Balkenendenorm salaris.


Aerosol

Een aerosol is een colloïdaal mengsel van stofdeeltjes of vloeistofdruppels in een gas. Hun grootte is in de orde van 0,2 tot 200 micrometer. Wolken en mist zijn voorbeelden van een aerosol; zij bestaan beide uit zeer kleine druppeltjes water in lucht. Een voorbeeld van een aerosol die bestaat uit vaste deeltjes is rook.

bron: Wikipedia

In normaal nederlands: Opgeloste troep in de ingeademde lucht. (bron: HHC)


TCP
Het Tri-O-cresyl-fosfaat [POCl3 + 3 C7H7OH → (C7H7O)3PO + 3 HCl] is een kleurloze/lichtgele viskeuze organofosforverbinding 5. Het werd/wordt o.a. gebruikt als weekmaker in PVC, acrylaatlakken, vernis. Als vlamvertrager in plastics en rubber. Als koelvloeistof in koelkasten. En als hittebestendig smeermiddel in motorolie voor vliegtuigen.

Het is een neuro-toxine die het zenuwstelsle aantast, zoals ook gifgassen als Sarin, of het natuurlijke botulisme, doen.


Gifpiloot
Willem Felderhof (49) houdt zich tegenwoordig bezig met gezondheid. Zijn interesses zijn Moeder Aarde, meditatie, healing, en raw-food 6. In 2013 heeft hij een meditatie- en healingcentrum in Frankrijk opgezet.

Maar hij heeft vroeger ook 20 jaar als piloot voor KLM gewerkt. U weet wel die "Royal Dutch" maatschappij die aan Frankrijk is verkwanseld en een prijs-monopolie handhaaft 7.

Hoewel toepassing van TCP's verboden is blijven luchtvaartmaatschappijen deze gebruiken. Geld gaat voor gezondheid. "Het valt allemaal wel mee." In zijn strijd voor gezondheid heeft Willem in 2013 een kort geding tegen KLM gewonnen 8. KLM is door de Rechtbank Amsterdam veroordeeld om op korte termijn een onafhankelijk onderzoek 9 te laten doen naar de aanwezigheid en concentratie van giftige stoffen in cabine en cockpit. VARA's Zembla besteedde er meerdere uitzendingen aan 10.

Inmiddels is vastgesteld dat mensen die regelmatig vliegen inderdaad zijn blootgesteld (in een geringe dosis) aan deze zenuwgassen 11.


Gifverf
Nu worden er wel meer chemische producten toegevoegd aan dagelijkse gebruiksmiddelen. Neem Chroom-6 in verf. Er zijn kamervragen gesteld. Er is een slachtoffermeldpunt aangemaakt 12. Maar toch blijft het Ministerie van Defensie de kankerverwekkende stof gebruiken 13. Volgens de minister worden "de risico's geminimaliseerd".

Het klinkt allemaal als een déja vu van het verhaal van klokkenluider Fred Spijkers 14. Onze overheid leert het ècht nooit. Ze gaat maar door met ronduit crimineel gedrag. Het wordt tijd dat er persoonlijke verantwoordelijkheid komt. Eens kijken of het dan nog steeds "allemaal wel meevalt".




author: Ton   |   published: 04.05.2015   |   updated: 04.05.2015   |   comments: allowed

??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Conclusie AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 
??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Onderzoek vermogen
Gerechtshof Den Bosch
 
06.06.2015
Open Mind Conference
Amsterdam
Zie: OMC-NL-2015
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014