Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Mensenrechtenschendingen
"Onafhankelijke rechtbanken bijvoorbeeld, en onafhankelijke inspecties. Zij zijn de garantie dat mensen eerlijk en in overeenstemming met de wet worden behandeld. Dat mensenrechten worden gerespecteerd en dat ambtenaren hun integriteit behouden", zei Willem-Alexander op de CELAP (China Executive Leadership Academy Pudong) 1. De koning legt vervolgens de chinezen uit waar de kracht van Nederland vandaan komt. Participatiemaatschappij, het nieuwe woord voor Kolder-model. "Dat zorgt ervoor dat beslissingen langer duren dan in China. Veel langer dan u gewend bent. Maar de tijd die je kwijt bent aan overleg wordt meer dan goed gemaakt in stabiliteit en duurzaamheid." Jammer voor hem dat Baybaşin, uw HHC-verslaggever, en de Kamerleden in Nederland het niet met hem eens zijn. (Over democratische kloof gesproken.) Zij vinden dat getreuzel en die laffe besluiteloosheid maar niets 2.

Article 8 EVRM: Right to respect for private and family life 3
1 • Everyone has the right to respect for his private and family life, his home and his correspondence.
2 • There shall be no interference by a public authority with the exercise of this right except such as is in accordance with the law and is necessary in a democratic society in the interests of national security, public safety or the economic well-being of the country, for the prevention of disorder or crime, for the protection of health or morals, or for the protection of the rights and freedoms of others.

Wat filosofe Beate Roessler onder privacy verstaat is: "Bij je moeder op de bank anders zijn dan bij je vrienden in de kroeg" 4. Zij verbaast zich over het makke schapengedrag van de Nederlanders die al die Stasi (Ministerium für Staatssicherheit) praktijken maar accepteren. Dat wordt ook duidelijk uit het onderzoek van Telecompaper 5:
40% Nederlanders houdt rekening met afluisteren mobiel.

Uw HHC-verslaggever is zo'n slachtoffer. Uit der aard worden alle telefoongesprekken die ik met de politieke gevangene Baybaşin voer opgenomen. Dat is in de paranoïde ogen van Plasterk en zijn wetteloze misdadigers nog te begrijpen. Ik ben immers niet zijn advocaat. En wel een bedreiging voor de misdadigers binnen de overheid. Echter ook de advocaten worden afgeluisterd. Illegaal vonnist de rechter daarover 6.

Maar daar blijft het niet bij. Ook mijn e-mails worden gehacked, gelezen, geanalyseerd en vervolgens mijn data gestolen 7. En ook mijn privé gesprekken met mijn familie worden afgeluisterd. Gewoon "bij je moeder op de bank", zoals Beate dat noemt. Als webcam-voyeurs hijgend naar 0900-666 bellend op staatskosten, om de gesprekken tussen geliefden af te luisteren.

En ook daar blijft het niet bij. Vervolgens gaan ze fake-Facebook-accounts aanmaken om te proberen toegang te krijgen tot privé gedachtenuitwisselingen met je vrienden en vriendinnen.
Rechtvaardiging: geen.
Rechtsgrond: geen.
Noodzaak: geen.
Opbrengst: niets.
Kosten: hoog. (Voor de belastingbetaler dan. Wij financieren onze eigen mensenrechtenschendingen.)

Kortom 100% illegaal. En de volksvertegenwoordigers, zelf óók slachtoffers van deze Stasi-praktijken, doen er niets aan. Niks met autoriteit zeggen "terug in de mand". De hond die de baas speelt over zijn baas. Ze denken natuurlijk: wacht maar tot ik straks het baantje van Fred Teeven krijg. Dan kan ik al mijn gesprekken weer wegpoetsen met een "toevallig stroomstoringkje".


Big Brother Award
Vandaag vindt in de Stadsschouwburg te Amsterdam ook de Big Brother Award 2015 plaats. Goede kanshebber is de super-wanna-be-spion Plasterk. Om 17:15 begint Little Sister en de ceremenonie om 22:00u. Kaarten zijn vekrijgbaar via de links op de website 8 van Bits of Freedom. Meer informatie is te vinden op de webiste 9 BigBrotherAwards.nl. De genomineerden zijn:


Privacy Bridges
The Dutch DPA (Double Penetration up your Ass | Data Protection Authority) 11, in normaal Nederlands beter bekend als het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens), is de gastheer en "observer" (toeziend oog) van het deze week gehouden 37th International Privacy Conference 12. Tien bruggen worden gepresenteerd 13 waarmee de transatlantische collaboratie sterker kan worden:
  1. Deepen the article 29 Working Party / Federal Trade Commission relationship.
  2. User Controls.
  3. New approaches to transparency.
  4. User-complaint mechanism: redress of violations outside a user's region.
  5. Government access to private sector personal data.
  6. Best practices for de-identification of personal data.
  7. Best practices for security breach notification.
  8. Accountability.
  9. Greater government-to-government engagement.
  10. Colaborating on privacy research programs.

De conferentie is live te volgen via deze stream:




author: Ton   |   published: 28.10.2015   |   updated: 28.10.2015   |   comments: allowed

29.10.2015
Bart van Well vs. Nederland
Getuigenverhoor
Gerechtshof Amsterdam
 
23.11.2015
Boekpresentatie Gerritsen
ISVW Leusden
 
??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Onderzoek vermogen
Gerechtshof Den Bosch
 
06.02.2016
Baybaşin vs. Nederland
Conclusie AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014