Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Big Brother


Klokkenluiders
In 1989 is het tijdschrift Hack-Tic 1 opgericht. Uw HHC-verslaggever heeft daar ook wel eens in gepubliceerd 2. Dit waren mensen die vrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Zij waren degenen die internet voor Jan Publiek toegankelijk maakten. Tot die tijd was dat alleen weggelegd voor overheden, universiteiten en multinationals. Vrijheid van informatie was een luxe en zeker niet bestemd voor kritische burgers. Alle reden dus om dat recht op te eisen: ACCESS FOR ALL! En zo werd de eerste modem-inbel verbinding aangelegd waarmee het tot dan toe populaire BBS (bulletin board systeem) in ras tempo werd vervangen door de informatietoegang die we vandaag de dag kennen.

Een van die oprichters, Felipe Rodriquez, is vorige week overleden 3. Een van de andere oprichters, Rop Gonggrijp 4 werd door de Nederlandse overheid bedreigd met uitlevering aan Amerika. Zoals dat ook door Engeland gebeurde met Julian Assange. Volkomen disproportioneel, wat de Queen nu eindelijk ook inziet. Nou ja, inziet. Gedreven door hebzucht, omdat 17,6 miljoen euro (overigens afkomstig van de belastingbetaler) wel erg veel is 5. Zesentwinitg jaar na de oprichting van Hack-Tic worden nog steeds kosten nog moeite bespaard om de burger onwetend te houden van de wandaden van de overheid. Ook Edward Snowden kan daar over meepraten en twitteren 5.

• In 2002 werd in opdracht van oorlogsmisdadiger George Bush door de crimininelen/psychologen James Mitchell en Bruce Jessen een martelingsprogramma uitgevoerd 6.
• In 2007 vond er een moordaanslag plaats in Baghdad 7. Voor deze onthulling werd Bradley Manning door de Amerikanen gemarteld.
• Vorige week nog. Weer zo'n "collateral damage" gevalletje 8 in Kunduz. En ook dat mag u allemaal niet weten. Daarom "onderzoekt" de USA dat zelf, in plaats van een onafhankelijke commissie 9.

De Pavlov-reactie. Zoals ook Marten Oosting de criminele IRT-deals 10 onderzoekt: de truc van de onvolledige of verkeerde vraagstelling. Of waarom het bij het MH-17 onderzoek niet draait om de vraag of Nederland 11 (geen Windows-app!) en/of EuroControl in gebreke is gebleven.



Hacken
Hoe dat hacken van en door klokkenluiders precies in zijn werk gaat daarvoor moet u niet op deze website zijn. Edward Snowden geeft tips 12 en verwijst naar webpagina's met adviezen 13. LET OP: Ook de overheid kent trucjes om uw trucjes te dwarsbomen. Door exit-hosts (denk aan Certificate Pinning 14) en Dirtboxes 15 te gebruiken, waarmee niet alleen wordt gekeken WAT u allemaal bekijkt en schrijft, maar ook WAAR u zich bevindt.

Op het HHC kunt u het een en ander over deze big-brother activiteiten lezen, bijvoorbeeld in het artikel NSA voor dummies 16. Zowel uitleg over hoe uw privacy wordt geschonden als wat u er zelf aan kunt doen wordt globaal besproken.

17 10.02.2013 - Protectie van POI (person of interest)
18 09.05.2013 - AIVD (deel 4)
19 14.05.2013 - AIVD (deel 5)
20 13.05.2013 - Mondiale media Muilkorf
21 19.05.2013 - Web stalking
30 31.05.2013 - Net-neutraliteit
29 08.06.2013 - The hack-list
28 09.06.2013 - Transparante staatsgeheimen
27 18.06.2013 - Klokkenluiders
26 24.06.2013 - Spam or fish
25 26.06.2013 - Cyber war
24 25.07.2013 - Stealth spying
23 31.07.2013 - OMH-2013 hackers festival
22 08.08.2013 - De poeder e-mail


Staatshackers betrapt
Deze week heeft het Europese Hof bepaalt dat "Mass surveillance" in strijd is met het grondrecht op privacy 31. Zo'n gebruikt illegaal massa-sleepnet leidt ertoe dat 90% van wat de USA allemaal aftapt en opslaat gaat over gewone mensen zoals u en ik 32.

En als het aan Plasterk en Obama ligt mag u daar niet tegen protesteren en al helemaal niet uw data versleutelen 33. Want anders is het te lastig voor ze om dat allemaal te lezen. Het schijnt dat het binnenkort zelfs verplicht wordt dat u iedere posting op Facebook of tweet-bericht voortaan in het Engels moet doen en moet ondertekenen met uw IP-adres en BSN-nummer. Iets wat het HHC overigens al jaren vrijwillig doet.

Bij een analyse van de Wahington Post blijkt dat er, naast alle "gewone verkeer", zoals SMS, Whatsapp, Twitter, Facebook, Email, telefoontjes en andere persoonlijke berichten er ook 5% (7.892) aan opgeslagen documenten worden gehackt. Documenten die de overheden geen donder aan gaan. Waarvan ze het bestaan niet eens behoren te weten. Maar die ze met grof geweld uit uw opslagruimte jatten. Omdat zij vinden dat ze daar recht op hebben.

Het HHC heeft onlangs zo'n gluiperige organisatie ontdekt. Met maar liefst 8.576 IP-adressen 34 meent Blue Coat Systems, Inc 35 blue-collar-crimes te mogen uitvoeren. Zij noemen dat:

"Intergratie van informatie om bestaande en opkomende dreigingen te identificeren, te analyseren en te categoriseren. Zodat 99.9%+ van de dreigingen kunnen worden geblocked."

Kennelijk wordt het HHC als zo'n dreiging gezien en meent deze criminele organistatie zich wederrechtelijk en onrechtmatig toegang te moeten toe eigenen (huisvredebreuk) tot documenten van het HHC (schending van het briefgeheim), deze te kopiëren (diefstal) en niet alleen op te slaan op servers in de USA maar door te verkopen (heling) aan hun klanten.

Onze minister Plasterk zou onmiddelijk aan de bel moeten trekken en deze criminelen vervolgen. Maar nee, liever nog levert hij het zelf aan. Met die heling kan hij een graantje mee pikken en hoopt hij, net als leugenaar Frans Timmermans een verdubbeling van zijn salaris en onkostenvergoeding te krijgen via zo'n internationaal wegpromoveer baantje. Over de ruggen van onschuldige Nederlandse staatsburgers.


Staatshackers helpen? Doe aan zelfverraad
Niet alleen Plasterk, genomineerd voor de Big Brother Award 36, ook u kunt verdienen aan informatie. Facial recognition 37 is de techniek waarbij menselijke gezichten door specifieke kenmerken uit foto's kunnen worden gefilterd. En daarmee ook real-time vanuit bewakingscamera's 38. Maar er blijft wat onzekerheid bestaan. Onjuiste parameters. Onjuiste hoeken. Onjuiste belichting.

GRATIS
koptelefoon
alleen voor u!

Vandaar de vraag om onze inlichtingendiensten te helpen. Tag zelf al uw selfies! Vermeld daarbij uitdrukkelijk uw BSN-nummer en pincode. Stuur die aan hen op en u kunt een one-dollar-value koptelefoon winnen 39. Een buitenkansje waar u gebruik van moet maken! Op is niet op!

Nota Bene: Deze aanbieding is niet bedoeld voor die slimmerikken die des-informatie willen rondstrooien met vele valse profielen en foto's. Want dan werkt ons systeem niet meer.






author: Ton   |   published: 14.10.2015   |   updated: 14.10.2015   |   comments: allowed

29.10.2015
Bart van Well vs. Nederland
Getuigenverhoor
Gerechtshof Amsterdam
 
23.11.2015
Boekpresentatie Gerritsen
ISVW Leusden
 
??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Onderzoek vermogen
Gerechtshof Den Bosch
 
06.02.2016
Baybaşin vs. Nederland
Conclusie AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014