Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

M M M - W W W
Mondiale Media Muilkorf
van het
World Wide Web


Vrije nieuwsgaring
U, als trouwe bezoeker van de vrije media, weet dat het officiële staatsnieuws niet onafhankelijk is. Tot een tweetal decennia geleden had de overheid voldoende mogelijkeid om haar propaganda te sturen. Maar de komst van het wereld wijde netwerk heeft alternatieve routes gecreëerd. Isolatie van personen stuit op weerstand en isolatie van computers is onmogelijk geworden. De chip is werkelijk overal geïntegreerd. Sindsdien zoekt de overheid naarstig naar mogelijkheden om de machtscontrole terug te krijgen.

Computerbeveiliging
De standaard Pavlov-reactie van de overheid is repressie. Maar Pleinen van Hemelse Vrede en Arabische Lentes hebben aangetoond dat dit alleen maar averechts werkt. En niemand van onze regering wil het lot volgen van Khadaffi of (ten tijde van Montesquieu) de guillotine.

De overheid wil daarom toegang tot uw computer. Als het aan Opstelten ligt bent u wettelijk verplicht al uw passwoorden en pincodes op te slaan in De Centrale Database (niet te verwarren met opslag van al uw geld in De Centrale Bank).

En natuurlijk doet u dat niet, dus, zo vindt Opstelten, mag de politie u terughacken. Uw IP- en MAC-adressen hebben ze natuurlijk al in combinatie met uw GPS- of kabel-positie. Het enige wat ze dan nog willen is een backdoor op uw computer.

Trojaanse paarden, Rootkit tools en verborgen achterdeurtjes en kelderluiken
Het Kelderluik-arrest is zo'n beetje les één voor de student rechten. "Men had rekening moeten houden met de niet voldoende oplettende bezoeker." Daarmee is sinds 1965 in feite veel handelen van de overheid een onrechtmatige daad en dus illegaal.

Maar ook u zelf bent verantwoordelijk. De standaardtips als virusscanner, firewall en uitloggen kent u inmiddels wel.

Maar u bent een Nederlander (kijken, kijken, niet kopen) en wil graag een gratis app. Dus drukt uw braaf op "ACCEPT" (van de cookies, of het programma) en klaar is Kees. Nouja, Ivo dan. Maar er is meer... (Of minder!) Wilt u minder lees dan de volgende tips.

Normaliter moet u een systeem van authenticatie (inloggen) langs om toegang te krijgen. Met een keylogger kunt u een duplicaat sleutel maken. Maar de deurbel rinkelt nog steeds wanneer u binnen gaat. Een backdoor is een toegangsmogelijkheid om binnen te komen zonder sleutel en zonder dat de deurbel klingelt. Dat kan door een programmatje te installeren op uw PC (of Tablet of Smartphone of ...).

Om misbruik te voorkomen of te detecteren kunt een aantal dingen zelf doen: Repressie en verboden
Repressie van individuen zoals Rop Gonggrijp, Julian Assange (Wikileaks), Micha Kat, Joanna H., Erwin L., Joke K, Jasper S., etc. is makkelijk. Maar hoe muilkorf je de MSM media, die eigenlijk je vrienden in de staatspropaganda zijn?

De oplossing is makkelijk. Een verbod per wet of rechterlijke uitspraak. Dat laatste gebeurde dit weekend in Turkije. Syrië is het Oostelijke buurland van Turkije. En hun grens heeft al tot menig conflict geleid. Schendingen van luchtruim, Nederlandse patriot-raketten en bomaanslagen. Deze week was het weer eens zo ver: 46 doden in Reyhanli. Turkije wil dat de wereld eindelijk eens reageert. Het zou zelfs bewijs hebben voor chemische wapens (U weet wel van het soort Weapons of Mass Destruction waarvoor Bush zijn oorlogen startte.)

En verder heeft het de bekentenissen van de plegers van de bomaanslagen binnen. (Die spionnen bekenden nog sneller dan Jasper S.) Het zou gaan om negen man die hebben gewerkt in opdracht van de Syrische MID (Militaire Inlichtingen Directoraat, een soort AIVD). Net als met de zelfmoord van Anass hoef je dan niet meer verder te zoeken. Maar toch, voor de zekerheid dezelfde reactie als in Nederland: er mag vanaf nu niets meer over worden geschreven of op TV getoond, aldus De Telegraaf en NU.nl.

NU.nl negeert het muilkorven 'heel moedig en onafhankelijk' en publiceert daarom toch de officiële staatsversie (dat mag namelijk wel). Het zou volgens nu nu gaan om links-extremisten. Er zitten dus geen overheden achter. Slaap zacht.author: Ton   |   published: 13.05.2013   |   updated: 13.05.2013   |   comments: allowed

complotarchiveliteraturesources