Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Nelson Mandela

Op deze website is herhaaldelijk geschreven over inlichtingendiensten 1 zoals de Nederlandse AIVD, maar ook de Turkse MIT. In beginsel zijn dit paranoïde organisaties met een repressief karakter. Dat maakt dit fenomeen vrij ernstig omdat we dus te maken hebben met psychoten 2 in plaats van rationeel denkende mensen. In Nederland staat aan het hoofd niemand minder dan Ronald Plasterk (AKA: Humphrey Bogaert, Sean Connery) 3.

De mate van ernst is terug te zien in het feit dat er martelaren zijn die bereid zijn hun leven op te geven om u te waarschuwen. Denk aan mensen als Eward Snowden, Julian Assange, Bradley Manning en onze eigen Rop Gonggrijp 4. Gelijk een Christus laten zij zich openbaar mishandelen door de zich schijnheilig in-onschuld-handen-wassende Pontius Pilatussen van deze tijd. Leugenaars zoals die onder onze pluche-zitters bestaan.

Deze grondrechtverkrachtende organisaties stalken u voortdurend. Hartstikke illegaal. Het zijn daarmee aantoonbaar wettelijk overtuigend bewezen criminele organisaties. Crimineel èn paranoïde, de gevaarlijkste die er zijn.

Dit soort repressieve organisaties willen vrije informatie bij u vandaan houden en gaan daarin tot het uiterste. Zo is Hüseyin Baybaşin door samenspannend Nederland en Turkije onrechtmatig opgesloten. In mei gaf ik u een voorbeeld van Nelson Mandela 5. Inderdaad, dezelfde als waarover die schijnheilge Pontius Pilatussen nu hun "medeleven" betuigen. Onze eigen premier Rutte noemt het in zijn ευλογια, de oratio funebris, een "moment om stil van te worden". 6. Ze zijn altijd al stil geweest en hebben nooit ook maar één poot uitgestoken om deze man te helpen!Zelf NSA-tje spelen voor dummies
Bent u het stalken 6 van deze psychopaten beu? Stalk ze terug! Gisteren schreef het HHC dat er tussen de dagelijks duizenden bezoekers meer dan 200 "visitors" vanuit Turkije zitten 7. Daarvoor hoef je niet eens te spionneren, dat wordt automatisch geregistreerd door de computer in log-files.

Bij ieder bezoek van iedereen worden een aantal gegevens genoteerd. Dat moet wel, want anders weet de website niet waar hij zijn data naar toe moet sturen. Een ether-TV-uitzending gooit alles de lucht in en je moet het zelf maar zien op te vangen met een antenne. Met internet gaat dat anders en wordt het als het ware via een draadje van verzender naar ontvanger gestuurd. En zonder postcode en huisnunmer zou het nooit thuis door uw brievenbus komen en bij op uw beeldscherm verschijnen.

Als u voorgaande publicaties gemist heeft moet u die eerst nog maar eens lezen. Bijvoorbeeld de artikelen over web-stalking 8, stealth-spying 9, de Mondiale Media Muilkorf en 10. En vergeet u bij het artikel over web-stalking niet om de diverse plaatjes aan te klikken. U zult verbaasd zijn wat er over u bekend is.

Vandaag gaan we ons focussen op het IP-adres, de locatie van uw computer / printer / tablet / telefoon / gasmeter / tv-kabelaansluiting / alarminstalltie / garagedeur-opener, en waar nog maar meer een ip-adres aan gekoppeld is. (Let wel: zelfs via een uitgeprint papiertje kunnen uw gegevens worden getraceerd! 11). Met dit IP-adres kunnen we uw locatie opsporen.

Ook als u geen log-files heeft met IP-adressen kunt u deze eenvoudig vinden. Gewoon op uw eigen PC. Helemaal legaal, met standaard programma's. U hoeft niets te installeren. Voor de niet met DOS grootgebrachte gebruikers het volgende: Ga naar de start-knop. U krijgt dan een menu, met daar onderin een zoekbalk. Type in cmd. Er verschijnt een zwart window, waarin we aan de slag gaan.

Type in ping [naam] met daarachter de naam van wat u wilt zoeken. Bijvoorbeel de locatie van de server van het HHC. U krijgt dan het IP-adres terug, met nog wat statistische gevens over de verbinding. Daarmee heeft u de postcode en het huisnummer van de HHC-computer te pakken. Dit IP-adres hebben we bij de rest van dit verhaal nodig.

Het volgende wat u doet is een IP-locator programma starten. Deze staan gewoon gratis op internet 12 en geven u het bijbehorende GPS-adres. Uiteraard kunt u ook uw eigen databases aanschaffen.

Nu staat de HHC server op een wisselende locatie ergens op deze wereld. Zoals nu in dit geval bijvoorbeeld in een café 13 in Kopenhagen, met mirror-backups weer elders op de wereld. (Dat is een apart DNS-verhaal, wat te ver gaat voor deze eerste les.)

Maar uw verbinding is geen rechtstreeks lijn. U wordt doorverbonden vanuit andere landen. Om dat te kunnen zien start u het programma tracert [ip-adres] en krijgt u te zien welke route is afgelegd om vanaf uw eigen computer (om privacy redenen hier grijs gemaakt) bij de server van het HHC terecht te komen.

Nu bestaan er programma's om de server te laten geloven dat u op een ander adres zit, bijvoorbeeld TOR. Deze geven een ander IP-adres op dan waar u zich bevindt 14.

In dit voorbeeld heb ik TOR opgestart en lijkt het alsof ik op IP-adres 96.44.189.102 zit. Wanneer we daar de GPS locatie van opzoeken kunnen we die invoeren in het Google™ spionnage programma, en in 3D-rotatie 15 bij de mensen die daar wonen bijna (visueel) naar binnenkijken. Ik zit (via TOR) op hun computer, en wordt van daaruit doorgestuurd.

Nu heeft TOR een "visualisator". Het laat zien op welke wijze uw verbinding over het web wordt gekaatst. Zeg maar zoiets als het hierbovengenoemde programma tracert, maar dan met een kaartje en lijntjes.

Een truc die onze spionnage diensten uithalen is om "gratis" services te verlenen. U maakt daar onbewust graag gebruik van. Een snelle TOR-server bijvoorbeeld is altijd prettig. Zij hoeven u niet op te zoeken, u zoekt hen op en brengt uw informatie vrijwillig naar hen.

Wanneer je op je computernetwerk een WIFI-sniffer 15 (data-tapper) plaats kun je precies zien (en opslaan) welke gevens langskomen.

En dan zijn er nog andere gratis services, zoals het Amerikaanse Wordpress, waarbij je kan zien 16 dat bijvoorbeeld de gevens van de website van MartinVrijland.com staan opgeslagen in Amerika.

Uiteraard is dit pas een beginnetje. Naast IP-adressen heb je ook MAC-adressen, en naast TOR heb je systemen als Cloudflare. Het is van deze website niet de bedoeling dat u leert hacken (dat is iets anders dan een DDOS-scriptje draaien). Alles wat hierboven is verteld is volstrekt legaal, en openbare informatie die u met uw eigen computer kunt uitvoeren. Het is de bedoeling van het HHC slechts om u te wijzen op wat er echt in deze wereld gebeurt, en niet alleen wat slaapverwekkende propaganda u vertelt. Veel plezier op het internet!
author: Ton   |   published: 07.12.2013   |   updated: 07.12.2013   |   comments: allowed

11.12.2013 09:30u
KG Maaike Vaatstra
Verbod dagboek publicatie
Rechtbank Haarlem
 
16.12.2013
slachtoffers Turkije
art.12 procedure Joris D.
Rechtbank Arnhem
 
17.12.2013 09:00u
De Roestige Spijker
Regiezitting getuigen
Rechtbank Utrecht
 
15.01.2013
AD & De Roestige Spijker
Voeging Demmink-AD
Rechtbank Rotterdam
 
11.02.2014
Louis Hagemann
Uitspraak herziening
Hoge Raad
 
17.06.2014
Baybaşin
Rolzitting AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag