Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

De poeder e-mail
De terroristendreiging
Gisteren was het "terroristen-dag". De NSA/CIA/FBI/AIVD/ETC lagen zwaar onder vuur. Onze overheden blijken criminele organisaties te zijn die de de grondwetten en constituties waarop ze gebaseerd zijn op alle fronten zwaar overtreden. Nou nee, dat is geen overtreding meer, maar een misdrijf.

En als onderdeel van het terreur (lees: repressie) zaaien hoort de terror (lees: angst). Gisteren was het dan ook hoofdpagina nieuws.

Rollende tanks door de straten van Yemen, op weg naar onze ambassade. Bommeldingen in vliegtuigen. Noodlandingen. Voorzorgslandingen. Verzwaarde bewaking op Schiphol. Drone-aanvallen in Yemen gaan gewoon door. Bommen door de USA dus, niet door al-Q. Werkelijk alles wat maar te ontwrichten viel hadden "ze" voor elkaar. Ze, de terroristen.

Die "ze" hebben een naam. Dat is belangrijk, personifiëren. Het abstracte moet er van afgehaald worden en concreet gemaakt worden. Ze bestaan echt. De leider van al-Qaeda, Ayman al-Zawahiri en de Yemenitische onderbroekenlolbroek Nazara al-Wuhayshi. Dat zeggen "ze", de tegenstanders namelijk.

Die oppositie-ze hebben ook namen. We kennen allemaal de Bushes en de Cheneys. Maar ook de Osama's en de Obama's zijn in dat oppositie rijtje opgenomen. Als u wilt zien of u ze uit elkaar kunt houden dan moet u deze test maar eens maken.

Maar goed, gisteren rond Iftar tijd (in Amerika) is gebleken dat de Iftar (in het Midden Oosten) van 9 uur eerder, niet tot de voorspelde aanslagen heeft geleid. Hebben we net ontdekt dat de Maya kalender met hun 21-12-2012 niet tot de verwachte ondergang heeft geleid, en dan blijkt dat de grootste dreiging sinds 9/11 2001 ook niet is opgetreden.

Obama en Timmermans zijn compleet afgegaan.

(En dat heeft veel geld gekost...)

Maar het NSA-AIVD schandaal is gered. De XML-feeds van de Amerikaanse propaganda komen dan ook binnenrollen en worden klakkeloos, zonder enige check door een journalist, gepubliceerd. Vanacht rond 04:00u (GMT +02:00 Amsterdam-time) = 21:00 (GMT -04:00) Washington-Time" kwam dan ook het persbericht binnen over wat Obama over 20 dagen pas gaat doen. Toekomstig nieuws dus, heter van de naald kan het niet. Waarom dat nu al gepubliceerd wordt is onduidelijk. Normaliter is de agenda van de president (inclusief locatie!!) staatsgeheim. Maar nu op NSA-terroristen-collateral-damage-control dag kan alles.

Wat nu? Terugvallen op het charme offensief van de underdog Calimero-reactie en gaan parasiteren op Martin Luther King: I have a dream that one day this nation will rise up and live out the true meaning of its creed: "We hold these truths to be self-evident: that all men are created equal." Ik zou zeggen: sluit eerst je Gitmo maar eens, voordat je je maar durft te vergelijken met deze mensenrechtenstrijder. Alleen een overeenkomstige huidskleur is niet voldoende.

Ook de NASA, niet te verwarren met NSA, kwam gisteren met positief (of verontrustend) nieuws voor over een paar maanden: Magnetisch veld keert om. Dat zou eerst bij het einde van de huidige Maya-kalender met de aarde gebeuren, maar nu is dan toch de zon aan de beurt. Het is te hopen dat de satellieten die de bommengooiende drones besturen daarbij niet verdwalen. Ze zullen eens per ongeluk hier terecht komen.

De poederbrief
En in Nederland hadden we onze eigen terroristische aanslag. NU.nl en de Telegraaf sloegen alarm! Brandweer rukt uit met groot materieel! Zie je wel dat terroristen bestaan! Yippie, we horen erbij en mogen met de grote jongens meedoen! Na Amerika, nu ook Nederland met anthrax bedreigd.

U weet wel zoiets als de gekkenkoeienziekte, de mond-en klauwzeer uitbraak, de vogelpest, en alle andere "ruimingen" die jaarlijks in Nederland gedaan worden. Dit keer waren de rechters en het OM van Den Bosch aan de beurt om vroegtijdig uit hun lijden verlost te worden en om te voorkomen dat de ziekte zich verder over gerechtelijk Nederland zouden verspreiden.

Uiteindelijk bleek het wel mee te vallen en werden de werkzaamheden gewoon doorgezet. Ook de kranten deden weer eens aan geschiedvervalsing. Kijkt u maar naar één en hetzelfde artikel uit de Telegraaf. Eerst ZWART en dreigend, later WIT en bagatelliserend.

Nu doe ik normaliter niet aan terroristische acties. Ik zie er het nut niet van in, en zie niet welk doel je daarmee kunt bereiken. Ik zat dan ook niet achter dat dwarrelende stof, waar die toch al stoffige ambtenaren zo van zijn geschrokken.

Deze keer schaar ik me dan ook aan de zijde van de terroristenbestrijders. Ik help Obama mee met terreur zaaien. Via deze webpagina verspreid ik mijn elektronisch poeder, wat u op de achtergrond ziet neer dwarrelen. (En als u denkt dat dit niet kan? We kunnen zelfs hamburgers kweken en mensen via IVF.) Deze poeder-e-mail aanslag van mij levert weer duizenden slachtoffers op, zodat maar weer eens is gebleken dat de activiteiten van de NSA en de AIVD niet alleen volkomen legitiem, maar ook heel hard nodig zijn. Ik ga dan ook vrolijk verder met het hacken van uw computer.

PS: Ik hoop dat u begrijpt dat veel op deze website (zoals dit laatste) sarcastisch is bedoeld!



author: Ton   |   published: 08.08.2013   |   updated: 08.08.2013   |   comments: allowed

complotarchivecommunityliteraturesources