Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Klokkenluiders
Iemand die aan de bel trekt heeft een probleem. In Brabant betekent het dat je diep in de buidel moet tasten. Het gaat je geld kosten. Als je een rondje geeft zullen de mensen dat met plezier (gratis) aannemen. De rekening komt bij jou terecht. En je moet niet te snel verwachten dat een ander iets voor je terug doet. Eigenlijk is het zijn van een klokkenluider nogal ondankbaar.

Toch zijn er mensen die dat wel doen. Meestal belangeloos. Gedreven door een hoger ideaal. Zoals je dat eigenlijk alleen maar ziet bij hero's. De echte helden die een Koninklijke Onderscheiding verdienen wegens betoonde moed, maar desondanks worden verguisd voor hun kordate en alerte optreden. Wat goed is voor het Volk, is niet altijd goed voor Koning en (de toe-eigenaars van het) Vaderland.

Edward Snowden
Wat u niet mag weten
De inlichtingendiensten (NSA, GCHQ, AIVD, et al.) tappen en hacken al het electronische verkeer af. Internet, telefoon, e-mail, TV die u kijkt, interesses, echt alles. En niet aleen van het volk en andere potentiële terroristen, maar ook van echte terroristen zoals onze ministers, tijdens hun "geheime" besprekingen op bijv. de G20 of bij bezoek van de Olympische Spelen.

Dankzij wie we het toch weten
Aan de Engelse Guardian vertelt de 29 jarige Snowden dat hij met zijn $ 120.000,oo + salaris, wonende op Hawaï heel veel te verliezen heeft. De rest van zijn leven zal hij in angst ondergedoken moeten leven. Dat wist hij op voorhand en tòch heeft hij deze stap gemaakt. Een martelaar, zoals ook Christelijke Heiligen overheden weerstonden, omwille van zijn overtuiging dat de wereld zoveel beter kan zijn.

Julian Assange
Wat u niet mag weten
Actual footage van een Amerikaanse AH-64 Apache helikopter op 12.07.2007 in Bagdad (u weet wel, het land zonder "weapons of mass destruction" maar wel met veel olie). Twee journalisten van Reuters met camera's en zes anderen werden zonder reden neergeschoten terwijl ze over een plein liepen.
We just "engaged" all 8 individuals - We're shooting some more...


Dankzij wie we het toch weten
Na een bijeenkomst van de Zweedse CDA had Julian op 14.08.2010 sex met Mevr. A. (organisatrice). Op 17.08.2010 had Julian sex met een bezoekster, Mevr. W. Door beide vrouwen is toegegeven dat dit "consensual" was, dus met toestemming en medeweten. Een condoom zou gescheurd zijn, en onder Zweedse wetgeving kan dat soms opgevat worden als "verkrachting". Op 21.08.2010 wordt het onderzoek beëndigd. "I don't think there is reason to suspect that he has committed rape", says Eva Finne, one of Stockholm's chief prosecutors.

Een week later wordt (vermoedelijk onder druk van de Amerikanen) de zaak -zonder nieuwe feiten- heropend door een nieuwe OvJ. (Probeert u hier eens binnen een week een artikel 12 procedure) te starten!

Op 18.11.2010 biedt zijn advocaat Mark Stephens aan het verhoor af te nemen op de Zweedse Ambassade of bij Scotland Yard. Dit wordt door de Zweedse overheid geweigerd en op 30.11.2010 wordt een Internationaal Arrestatie Bevel uitgevaardigd, teneinde Julian te kunnen "verhoren als verdachte". Op 24.02.2011 wil Engeland -bondgenoot van de USA- Julian uitleveren aan Zweden, waar hem uitlevering aan de Amerikanen staat te wachten. (Net als Edward Snowden in Hong Kong.) Op 19.06.2011 vraagt Julian asiel aan bij Equador. Gisteren deelde de BBC mede dat zijn asiel is verlengd. Inmiddels heeft het de belastingbetaler al meer dan een miljoen euro gekost. Over afweging van maatschappelijk belang en prioriteiten gesproken...

Micha Kat
Wat u niet mag weten
De oud NRC- en Telegraaf- journalist Micha Kat heeft enkele boeken gepubliceerd, waaronder Boekhoud-fraude en De Demmink Doofpot. Micha onderzocht de verhalen over corruptie, omkoopschandalen, sexschandalen, en andere aanwijzingen voor rotte appels binnen justitie. Zowel bij rechtbanken als op het ministerie.

Recentelijk heeft minister Opstelten (eerst na hoge druk van de Kamer) zijn fouten (zonder serieuze consequenties) toegegeven in de zaak van De Onware Overheid. Na de sex-schandalen van rechter Stolk heeft Micha ook de sex-schandalen van de voormalig SG van justitie gememoreerd, welke eerder al waren gepubliceerd maar onder (alweer hoge druk) werden weggemoffeld. En van de week nog de zaak van De Rommelende Rechters.

Dankzij wie we het toch weten
De webiste www.KlokkenluiderOnline -.nl -.net -.is werd zo'n zes jaar geleden door Micha Kat gestart. Ex-tunc publiceerde hij stukken en commentaren op zaken die door de MSM werden genegeerd of weggestopt in donkere, slecht zichtbare hoekjes. Net als de vermoorde Theo van Gogh dat deed, met wie Micha samenwerkte. In reactie daarop wordt hij op alle mogelijke manieren aangevallen. Ex-nunc is dan ook zijn toonzetting scherper en ongenuanceerder geworden. Dat vind ik persoonlijk jammer, want daarmee boeten zijn ideeën aan kracht in. Maar inmiddels heeft hij wel bijval gekregen van andere klokkenluiders die openbaren wat niet geweten mag worden.

De kip of het ei
Alle klokkenluiders hebben één ding gemeen. De overheid maakt deze mensen met opzet kapot. En eenmaal alles verloren hebben zij niets meer te verliezen. Wat ik al eerder schreef: "Terroristen" worden niet geboren, ze worden door de overheid zelf gecreëerd. Wanneer een overheid meent dat die zich niet aan onze wetten (die van het Volk) hoeven te houden dan bestaat de democratie niet. Dan zitten de ware terroristen, de mensen die het Volk angst aanjagen en onderdrukken, juist bij de overheid.

Alle staatsgeheimen hebben ook één ding gemeen. De overheid wil niet dat iemand (incl. onze volksvertegenwoordigers, het parlement of het congres) daar iets van weet. Ten-tijde-van is dat verdedigbaar. Maar jaren later niet meer. In het geval van de Bagdad-Airstrike is er sprake van een oorlogsmisdaad. En misdadigers moeten ter verantwoording worden geroepen. Ook -of juist- als die bij de overheid zitten. Vertrauen ist gut, aber Kontrolle ist besser! En misdadigers die hun verantwoording trachten te ontlopen door bewijsmateriaal te manipuleren en de rechtsgang te frustreren moeten verzwaard gestraft worden.

Het is dan ook aan het parlement om hen ter verantwoording te roepen. En onze volksvertegenwoordigers worden weer geholpen door de informatie die ze krijgen vanuit de media, ook -of beter juist- via de non-MSM. En die krijgen hun informatie weer van martelaren als Edward Snowden. Omdat zij, heel naïef, nog geloven in een betere en rechtvaardige wereld. En of u daarin wilt leven of een slaaf wilt zijn van enkele corrupte machthebbers is aan u. Als u uw stem niet laat horen, in het stemhokje, op fora, of tijdens bijeenkomsten, zoals a.s. donderdag, dan zult u genoegen moeten nemen met uw status als belastingbetalende zombie. Un-dead, but not alive!



Gerelateerde informatie:
20.02.2013 weblogMicha Kat: de laatste der journalisten
26.03.2013 weblogTelefoontaps en justitie
07.06.2013 weblogDemonstreren voor vrijheid
08.06.2013 weblogThe Hack-list
09.06.2013 weblogTransparante Staatsgeheimen
10.06.2013 weblogDe Jaarclub
13.06.2013 weblogde Onware Overheid
14.06.2013 weblogde Rommelende Rechters
15.06.2013 weblogArtikel 12 sv procedure
17.06.2013 weblogG20

wikileaksCollateral Murder
12.07.2007 wikipediaBaghdad airstrike
17.06.2013 GuardianEdward Snowden US fair-trial
16.08.2012 BBCTimeline: sexual allegations against Assange in Sweden
17.06.2013 BBCJulian Assange: Ecuador will continue to grant asylum
websitewww.KlokkenluiderOnline.is




author: Ton   |   published: 18.06.2013   |   updated: 18.06.2013   |   comments: allowed

complotarchivecommunityliteraturesources