Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

G20
De Groep van 20 is een groep van 19 landen + de Europese Unie. De groep bestaat uit twee derde van de wereldbevolking, die 80% van de wereldhandel beheerst en 90% van het wereldwijde BNP (Bruto Nationaal Product) bezit. Het richt zich met name op samenwerking beheersing van het internationale financiële systeem. Aan het IMF en de wereldbank moeten alle wereldlanden mee betalen.

Stockholm syndroom
De groep-20 bestaat uit de ministers van financiën en de presidenten van de centrale banken. In 2008 ging namems de EU onze vice-minister Jan Kees de Jager naar Washington, omdat de vader van premier Jan Peter Balkenende net was overleden. De bijeenkomst ging over "het redden van de wereldeconomie". Het resultaat was dat we daarna een crisis kregen.

In 2009 ging pappadag-zonnebril-Wouter-Bos naar London. Hij wilde dat Nederland een "permanent" lid werd en verkocht onze ziel aan de Duivel. In januari 2011 werd bekend, uit door Wikileaks gelekte documenten van de Amerikaanse ambassade in Den Haag, dat Washington enkel bereid was om Nederland een uitnodiging te geven voor toekomstige G20-bijeenkomsten als het land actief zou blijven in Afghanistan.

De prijs:  Tientallen doden van onze Nederlandse jongens + tienduizenden bij de "tegenpartij".
De winst: € 400.000 + emoluenten voor "parttime adviseur" Wouter B. als partner bij KPMG.

In 1973 werd een bank in Stockholm overvallen en de aanwezigen gegijzeld. Zeg maar zoiets als de bankencrisis uit 2008, waarin we nu ook al vijf jaar gegijzeld worden gehouden. Veel mensen vinden deze groeperingen (waarbij de Bilderbergers schril afsteken) nog steeds heel aardig. Dit fenomeen wordt het Stockholmsyndroom genoemd.

Wikipedia beschrijft dit als "Aangenomen wordt dat het stockholmsyndroom tot ontwikkeling kan komen in een omstandigheid waar de gijzelnemer absolute controle over de gijzelaar(s) kan uitoefenen en binnen die absolute controle voorziet in de basisbehoeften van het slachtoffer, bijvoorbeeld door het geven van voedsel of beschutting. Voor buitenstaanders is dit een paradoxale situatie, omdat het ook bij de gegijzelde bekend is dat hij zich slechts in een afhankelijke situatie bevindt als gevolg van de acties van de gijzelnemer."

NSA-klokkenluider Edward Snowden
Dankzij de wikileaks documenten weten we nu van de satanische rol die Wouter B. gespeeld heeft. Overigens wisten we ook al zonder Wikileaks dat Wouter B. Sinterklaas had gespeeld voor de bankier-bonussen. Dat had hij van zijn voorganger Gerrit Z. geleerd, die de gulden-euro-wisseltruc had uitgevoerd en daarbij 10% van ons vermogen had gestolen. Ook hij heeft er een leuke "€ 800.000,oo +" baan aan overgehouden. En toch vinden we ze heel aardig.

Onze cyber-deskundologen waarschuwen ons voor "fishing" en "valse e-mails". Ze organiseren zelfs jaarlijks een Safer-Internet-Day om ons te waarschuwen. En heel bijzonder: tips over de do-no-track functie in uw browser. Voor gewone (gratis) info uit uw eigen handleiding, daar hebben deze deskundologen een heuse website gebouwd laten bouwen. En als klap-op-de-vuurpijl: cookie-wetgeving. U ziet het, we kunnen het aan ze overlaten. Om Colijn te citeren: Ga maar rustig slapen.

Niet eens komisch, maar gewoon ronduit beschamend is dan ook de laatste informatie die door de Edward Snowden in de Guardian.co.uk onthuld is: De Britse inlichtingendienst GCHQ heeft in opdracht van de Britse regering tijdens twee conferenties van de G20 in april en september 2009 in Groot-Brittannië buitenlandse politici en functionarissen afgeluisterd.

De inlichtingendienst heeft tijdens de conferenties internetcafés opgezet waar een 'e-mail-onderscheppingsprogramma' werd ingezet zodat de e-mails van de afgevaardigden konden worden gelezen.

Ook zou de Britse inlichtingendienst toegang hebben gehad tot de Blackberry's van de delegaties om e-mails en telefoongesprekken te kunnen volgen. Ook inloggegevens van de buitenlandse ministers werden onderschept.

Niet zo heel schokkend want in 2008 werd daar al voor gewaarschuwd en desondanks (of juist pas dankzij deze tip?) probeerde onze AIVD het tijdens de Olympische Spelen alsnog.

They reveal that during G20 meetings in April and September 2009 GCHQ used what one document calls "ground-breaking intelligence capabilities" to intercept the communications of visiting delegations. This included: The documents suggest that the operation was sanctioned in principle at a senior level in the government of the then prime minister, Gordon Brown, and that intelligence, including briefings for visiting delegates, was passed to British ministers.

Dit is zo'n open deur. Zelfs een blinde kan dit nog zien. Ik ga er dan ook niet eens commentaar opgeven. Een volk krijgt de regering die ze verdient. Denk daar de volgende keer aan als u gaat stemmen. Alleen maar kiezen voor VVD omdat u een bedrijf heeft, of op PVDA omdat u een uitkering heeft zal u niet het beloofde resultaat opleveren.



Gerelateerde informatie:
09.05.2013 weblogAIVD (4) - Welkom!
14.05.2013 weblogAIVD (5) Cyber-Security

wikipediaGroep van 20
wikipediaTask Force Uruzgan: Nederlandse slachtoffers
wikipediaWouter Bos: KPMG
wikipediaInternationaal Monetair Fonds
wikipediaStockholmsyndroom

youtubeIk ben Gerrit
overheidSafer Internet Day
overheidDo-Not-Track functie in browsers
16.06.2013 GuardianGCHQ intercepted communications G20 summits
19.07.2008 securityVS bang voor cyberspionage tijdens Olympische Spelen
15.06.2012 NRCJournalisten spioneerden voor AIVD tijdens spelen in China




author: Ton   |   published: 17.06.2013   |   updated: 17.06.2013   |   comments: allowed

complotarchivecommunityliteraturesources