Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

De Turkse connectie - geld
De "diplomatieke" relatie tussen Turkije en Nederland bestaat ruim 400 jaar. En zoals het de VOC-mentaliteit betaamt gaat het om handel (lees: winst). De Staat der Nederlanden vindt de handel winst zeer belangrijk. Zo belangrijk dat ze er vanmorgen nog over aan het twitteren was 2 en vele websites heeft laten maken 2, 3, 4. Het is op zich alleen al een WOB-verzoek waard hoeveel websites (en besteedde miljoenen) er voor BV-NL bestaan.

Binnen die handel zijn er drie takken die zeer lucratief zijn en daarmee tot het monopolie van de staat behoren. De burger mag dit niet, de staat wel:
  1. Drugshandel
    U allen reeds uitgebreid bekend uit de IRT-affaire.

  2. Wapenhandel
    Sinds 1986 (het laatste jaar dat Demmink claimt in Turkije te zijn geweest) zit het Frans-Nederlandse Thales (radar- en vuurleidingsapparatuur) in Turkije 5. Airbus> 6, (hoofdkantoor in NL, producent van o.a. kernwapens 7) zit in Turkije en zelfs Fokker Elmo heeft daar een faciliteit voor de F-35 8, 9, die dan weer voor € 19.167,= per dag gestald worden in de USA, vlak bij onze goudvoorraden. Wel betalen voor het parkeren, maar mogen er niet mee weg rijden/vliegen. Dat is pas zaken doen!

  3. Mensen-, sex-, slaven- en organenhandel
    En dan de miljardenindustrie van de mensenhandel, wat we tegenwoordig "het vluchtelingenprobleem" noemen. Corine Dettmeijer, borrelmaat van Demmink en Donner, schat dat er alleen al in 2016 60.000 kinderen verdwenen zijn, maar ach waarom zou je tellen 10 als je toch geen boekhouding voor de belastingdienst nodig hebt? Proost!


De Turkse connectie - sex
In de jaren 1993-2000 had Demmink (december 1947) een relatie met de 24 jaar jongere Libor Čtvrtlík (maart 1971). Libor was 22 toen Demmink (46) hem ontmoette in Praag. Demmink liet Libor rechten studeren (op onze kosten, is daar al een FIOD onderzoek naar gedaan?) om daarna gedumpd te worden. Of was het omdat Libor te oud werd? In ieder geval moest Demmink na 2000 op zoek naar nieuwe bronnen. En dus nieuwe landen. En daar zou Turkije er een van zijn.

Maar Demmink zegt een "alibi" te hebben: zijn agenda. Hij zegt dat hij na 1986 niet meer in Turkije is geweest. Dat weet hij, omdat zijn verloren gewaande agenda's op zolder zijn teruggevonden. En als het daar in staat, dan is het nóg méér waar dan wanneer het bij de Telegraaf te lezen is of door de NOS wordt uitgezonden.

Opmerkelijk dat het OM haar onderzoek beperkt tot wat de verdachte er zelf van vindt. Want advocaat Mehmet Aytekin kan zo de oplossing aandragen. Iets wat het HHC overigens (uit eigen ervaring) ook al vaak gedaan heeft: Vraag de inreis gegevens op! 11

Inmiddels is door de Nederlandse regering de authenticiteit van de sepot beslissing door de Turkse overheid van 22.04.2013 erkent. Ze dachten dat ze daarmee klaar waren. Bla, bla, -ne bis in idem- bla, bla. Onzin natuurlijk, want een sepot belissing is geen rechterlijk vonnis. En een rechterlijk vonnis in Turkije is nog niet automatisch geldig binnen de Nederlandse jurisdictie. En dan nog afgezien van het feit dat het niet om een privé akafietje gaat maar om een "dienst" geleverd aan een Nederlandse ambtenaar in het kader van zijn dienstuitoefening.

En het allerleukste: De nederlandse regering bevestigt daarmee dat zij erkent dat Demmink op 20.07.1996 Turkije is ingereisd. U weet wel, in de periode dat er in Bodrum een wapen van plezier afging en Demmink werd gearresteerd (bron: EK-rapport). Naast de meineed, zoals bevestigt door Yvonne Keuls 12, is dit de tweede leugen onder ede. De man had politicus moeten worden.

Sabah journalist (later Yalova gazette) Burhan Kazmali bevestigt dat Joris Demmink onderwerp van onderzoek was in Turkije. Op 03.07.2007 legde hij een verklaring af. Het HHC biedt u de Nederlandse vertaling aan.

Verklaring

Burhan Kazmali
12.12.2007
Dus nam het HHC op 10.2012 contact met hem op. Zijn reactie aan HHC: WEES VOORZICHTIG. Hij waarschuwde op te passen vanwege ernstige intimdaties. De getuige Mustafa was zijn tong ingesneden, Burhan was bewusteloos geslagen. Zelfs de NVJ maakte zich zorgen en deed een oproep aan de Turkse ambassadeur 13. En wat deed onze Minister van Buitenlandse zaken? Zoals gewoonlijk. Niets! En veel liegen.


De Turkse connectie - Baybaşin
De Turkse oud-rechter Tahsin Ekinci legt uit wat er speelt. Baybaşin is onschuldig: Het is een setup van de politici uit die periode. Baybaşin had geen strafblad en geen veroordeling in Turkije. Toch werd hij uitgeroepen tot staatsvijand en kwam zelfs op een dodenlijst 14 van de premier te staan.

Jaja, dan zal er wel wat meer aan hand zijn? Ja, maar niet omdat Baybaşin fout is. Net zo min als dat uw HHC-verslaggever fout is. Maar wèl staatsvijand van Turkije. Sinds hij begon met deze website 15.


Net als in Turkije
heerst er binnen de Nederlandse overheid een "deep state".
Een criminele organisatie die maling heeft aan onze wetten,
en onschuldige burgers letterlijk en figuurlijk laat wegrotten.

En ons Parlement, de Rechtspraak en de MSM doen niets!
De JD-tv compilatie
JD-tv heeft voor u het een en ander over de Turkije Connectie op een rijtje gezet. Onderaan vindt u de link om deze zelf te bekijken. Het HHC zal bij enkele beelden een aanvullende opmerking maken, aangegeven door de spreker met het tijdsmoment in minuten:seconden (mm:ss)

Er is hoe dan ook sprake van een complot:
(1) Of er is een complot om Demmink te beschermen
(2) Of er is een complot om Demmink te beschadigen

Eenvandaag (40:25)

Wat vaak gesteld wordt door de leken-media, maar ook door de ministers aan de Kamer, is dat "de onderwereld" wraak wil nemen op Demmink. Dat is moeilijk te begrijpen. Demmink is niet de vonnis uitsprekende rechter. Demmink is niet de eind-verantwoordelijke minister. En Baybaşin is geen onderwereld. Integendeel, hij was juist de man die de onderwereld (lees: de Turkse en Nederlandse Staat) heeft ontmaskerd.

Klaas Langendoen merkt terecht op dat als je toch rijk zou zijn het onzinnig is om straatjochies om te kopen. Dan kun je toch beter een Turkse rechter, minister of parlementslid betalen? Die zijn echt niet zo duur. Of nog beter: gratis bedreigen, zoals mijn ex-schoonvader deed. Ook in Nederland zijn er aangiften van "straatjochies" (sorry, slechts bedoeld om de maatschappelijke ladder aan te geven) tegen Demmink gedaan. Die hebben tot niets geleid. Wat zou dan het belang van Mustafa en Osman en het te verwachten resultaat zijn?

Ook al bewijs je dat Demmink een pedo is, komt Baybasin daarmee vrij? Natuurlijk niet. Dan moet je daarna nog aantonen dat Demmink gechanteerd is. Dat zal echt niet in zijn agenda staan. Kortom, de tweede complottehorie is veel minder waarschijnlijk dan de eerste. De vervolgvraag wordt dan: wie hebben er baat bij om Demmink te beschermen?

Kijk bij JD-tv voor de compilatie.author: Ton   |   published: 15.05.2017   |   updated: 15.05.2017   |   comments: allowed


Ontnemingszaak
Baybaşin vs. OM
--------------------
Vrijdag 19 mei
aanvang 10:30u
Hof Den Bosch
??.??.2017
Vervolg #pedoverhoor
RB Amsterdam
 
??.??.2017
Boekpresentatie Gerritsen
ISVW Leusden
 
??.??.2017
Conclusie AG Aben
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014

Strafzittingen OM