Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Lentekriebels
complotarchiveliteraturesources
Op het ogenblik heb ik last van de kriebels:
- Kriebels in mijn buik
- Kriebels in mijn neus en keel
- Kriebels over mijn ruggengraat
De eerste twee komen door een griepje en verkoudheid.
In lange tijd niet gehad, maar dat gaat wel weer over.

Ik maak me dan ook meer zorgen over de rillingen die over mijn ruggegraat lopen. Zeer ernstige symptomen, maar als arts kan ik dat toch niet zelf genezen.

Afgelopen week was inspannend voor mij. En het heeft ook zijn tol geëist. Naast de nodige confrontaties met justitie en rechters (makkie, die lust ik rauw) ben ik ook bloot gesteld aan niet tijdig vervangen filters in het airconditioningsysteem van de intercontinentale vliegtuigen. Het inademen van virussen van 300 mensen, gecombineerd met temperatuurwisselingen van -0 naar 20+ hebben mij op een lager pitje gezet. De kriebels in mijn neus en keel houden me uit mijn slaap en concentratie. Het zijn die kleine, haast onzichtbare ziektekiemen, die een goed functionerend systeem vellen.

Maar net als Anthonie van Leeuwenhoek, wil ik die ziektekiemen uitvergroten. Ik geef u daarom enkele highlights uit het nieuws die ik onder de aandacht wil brengen. Gewoon op mijn voorpagina, en niet weggemoffeld onderaan alsof het niet belangrijk is. Als een virus-scanner ontdek ik er een paar die u niet gemist mag hebben. Dan mag u daarna zelf de remedie bedenken, en de anti-virale middelen inzetten, om deze lastpakken te elimineren.

Erwin Lensink In Januari hebben wij u bericht over vreemde toestanden waarbij de journalist Micha Kat werd opgepakt bij de rechtszaak van "de waxinelichtjegooier". Het verhaal van Erwin lijkt mij bekend. Een disproportionele straf voor het uiten van zijn mening, waarbij de rechter overigens wel heeft vastgesteld dat Erwin geen psychische stoornis heeft.

En wanneer je hem op de radio hoort praten klinkt hij volkomen coherent. Hij mag dan misschien een "ongewenste" mening hebben, hij heeft het recht die te uiten.

Gisteren stond in het AD dat Erwin in Duitsland (heimat van de families von Lippe-Bisterfeld en von Amsberg) is vast gezet. Nadere detail zijn schaars. Het zou gaan om stalking? Is er dan überhaupt een omgangsverbod uitgevaardigd? Of is het, zoals Erwin zelf zegt, een complot om hem weg te houden tijdens a.s. Koninginnedag c.q. de troonswisseling?

Ik ken Erwin niet persoonlijk, dus ik heb geen idee of hij gelijk heeft. Ook ben ik geen "alu-hoedje", maar een wetenschapper. Desondanks heb ik meer vertrouwen in zijn verklaring dan die van de overheid. Waarom? Simpelweg omdat ik niet alleen vorige week zelf ben gedeporteerd, maar ik a.s. maandag ook een rechtszaak (Waar ik niet zelf bij mag zijn!) tegen mijzelf heb wegens vermeende "overtreding van een omgansgverbod". Dus uit zeer betrouwbare bron (ikzelf) kan ik bevestigen dat dit soort dingen niet alleen kunnen, maar ook daadwerkelijk ècht gebeuren.

De horror-kriebels lopen dan ook over mijn rug, wanneer burgers zonder (eerlijk) proces zomaar in de kerker kunnen worden gegooid. Is het anno 2013 of anno 1320?

Geld pakhuis plundering Nog meer rillingen over mijn rug:
Spaargeld diefstal
Rijk besteelt rijken
Rijken bestelen Rijk (presidentiële wegsluizers)
legale offshore-leaks voor criminele miljairdairs
belastingconstructies koninklijk huis
US banken plat
NL banken plat

En dan hebben we het nog niet gehad over oncontroleerbare goudvoorraden, onverklaarbare goudtransporten tijdens 9/11 van de twin-towers, goudoorlogen in Mali, en Nederlandse ministers van financiën die zeggen dat er niets aan de hand is. U kunt rustig gaan slapen. (Wanneer hebben we -althans mijn ouders- dat eerder gehoord?) En als u de slaap niet kunt vatten dat kunt u voor nadere details de achtergrondinformatie van Micha Kat lezen. Maar daarna slaapt u helemaal niet meer!

Kinder mishandeling Verbod op pedoclub Martijn is opgeheven:
Het hof is het met het OM eens dat de site te weinig doet om de bezoekers erop te wijzen dat pedoseksualiteit strafbaar is en dat pedofielen er een beschermde omgeving vinden. "De gevaren voor kinderen worden gebagatelliseerd en de (seksuele) contacten goedgepraat en zelfs verheerlijkt.", aldus gerechtshof Leeuwarden. Het hof vindt dat de werkzaamheden van de vereniging soms in strijd zijn met de openbare orde maar dat het niet zo ernstig is dat de samenleving hierdoor ontwricht raakt.

Pedofielen paradijzen:
"In 'pedofielenparadijzen' als Cambodja doen hulporganisaties zelf onderzoek naar kindersekstoeristen, omdat de lokale politie er te weinig oog heeft voor dit probleem.", aldus de Volkskrant. Even herhalen in slomo:
o m d a t   d e   l o k a l e   p o l i t i e   t e   w e i n i g    o o g   h e e f t, aldus Opstelten, die zelf geen oog heeft voor de lokale problemen. Ja u leest het goed. De probelemen loeren niet om de hoek, maar zijn de ver-van-mijn-bed-show (9600 km om precies te zijn).

Landelijk expertisecentrum:
"Een landelijk digitaal expertisecentrum gaat kindermishandeling- en misbruik zo vroeg mogelijk opsporen. De beste medische artsen van ons land ("ik kan me niet herinneren dat ze mij gevraagd hebben", dacht ik daarbij heel arrogant) zullen 24 uur per dag beschikbaar zijn bij het helpen van het stellen van een diagnose.", aldus Arianne Mantel. Gelukkig maar. Stel, in het uiterste, hoogstonwaarschijnlijke geval, (het kan echt haast niet, maar stel) dat zoiets in Nederland zou kunnen voorkomen. Ik noem maar wat: in de Kerk, binnen Jeugdzorg, op departementen, (ja, ik weet het, het is wat ver gezocht) maar dan is daar...

tadaaaaa:
het digitaal expertisecentrum.

Als u mij vraagt wat dat is, dan denk ik aan "virtueel" (dat betekent: het bestaat niet echt) of aan "enen-en-nullen" (waarbij de "nul" staat voor de beleidsmaker die daar weer "één" dikke boterham aan over houdt).
- Maar hoe zit het nou met de opvang voor de slachtoffers?
- Met de aangepaste wetgeving?
- Met de garanties uit het EVRM en IVRK?

Lente lichtpuntje Maar de lente is in zicht. Er is een lichtpuntje. Op 3 april 2013 (het is dus te laat voor een grap) heeft Opstelten een wetsvoorstel gepresenteerd: Rechters die wangedrag vertonen kunnen voortaan geschorst worden of naar een andere rechtbank worden overgeplaatst., aldus Annemarie Kas. U weet wel, zoals ze met disfunctionerende politici doen. Die gaan dan naar de verenigde Naties, de EU, of worden "consultant" met een multi-tonnen salaris voor een part-time op de loonlijst staan. Nu nog het Pikmeer arrest afschaffen en we kunnen aan onze Quatorze Juillet beginnen.


author: Ton   |   published: 06.04.2013   |   updated: 06.04.2013   |   comments: allowed