Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Erwin Alert
complotarchiveliteraturesources

Een paar kleine artikeltjes in de krant:
15.09.2011 - waxinelichtgooier krijgt vonnis
15.09.2012 - waxinelichtgooier weer vast
05.03.2013 - waxinelichtgooier weer in cel
Geen haan die er naar kraait. Commentaren op fora beginnen vast met hun feeststemming. "De Stok!!!" Ala, Deren Brown's Remote Control. Humor over andermans ellende, totdat het jezelf overkomt.





Erwin Lensink In mijn blog van 6 April j.l. berichtte ik u reeds dat Erwin Lensink gevangen is gezet. De reden die daarvoor werd opgegeven deed mij twijfelen aan de rechtmatigheid. En daar heb ik goede redenen voor. Ik weet en heb persoonlijk ervaren dat overheden het niet zo nou nemen met de mensenrechten. En onrechtmatige opsluiting vormt daar een onderdeel van. Dat was voor mij voldoende reden om hier publiciteit aan te geven.

Nu is dit niet de eerste keer. Ook een half jaar geleden (rondom Prinsjesdag) werd Erwin, naar mijn inschatting "preventief opgesloten". En dat terwijl hij er toch al een belachelijk lange tijd op had zitten voor het vergrijp waarmee hij de kranten heeft gehaald.

De overheid kan zich er dan ook niet meer mee vanaf maken dat dit "toeval" is. Het probleem lijkt structureel. Op BNR-radio lijkt de Erwin's advocaat Michiel Pestman (tevens advocaat van het Nieuw Republikeins Genootschap) dat te bevestigen. "Ze willen gewoon niet dat iemand het feestje verpest", aldus Pestman. En de maatregelen zijn niet half: in beperkingen dus geen contact met de buitenwereld.



Artikel 160 Strafvordering
Artikel 160 sv
[1.] Ieder die kennis draagt van een der misdrijven omschreven in de artikelen 92-110 van het Wetboek van Strafrecht, in Titel VII van het Tweede Boek van dat Wetboek, voor zoover daardoor levensgevaar is veroorzaakt, of in de artikelen 287 tot en met 294 en 296 van dat wetboek, van menschenroof of van verkrachting, is verplicht daarvan onverwijld aangifte te doen bij een opsporingsambtenaar.


Koninklijke Amnestie Nu u deze blog-posting hebt gelezen (en op basis van de statistieken zullen dat enkele duizenden personen zijn) heeft u de wettelijke (en morele) plicht om hiervan onverwijld aangifte te doen bij het dichtsbijzijnde politiebureau.

Naar mijn mening is met dit soort acties onze democratie gezakt naar een dieptepunt. In mijn blog ter ere van het elfjarig huwelijksfeest gaf ik nog mijn respect aan het Koningshuis. Maar respect is net zo iets als vertrouwen: je raakt het makkelijker kwijt dan dat je het verdient.

Vooralsnog geef ik ze het voordeel van de twijfel en denk ik dat ze er niets mee van doen hebben. Dit is allemaal georganiseerd door een groepje ambtenaartjes (en die hebben mijn respect zeker niet).

Bij dit soort gebeurtenissen verkondigt menig dictator amnestie. Zelfs aan meervoudig moordenaars en echt gespuis. Het zou Willem-Alexander sieren als zijn eerste Koninkijke Besluit dit vreselijke onrecht aan Erwin ongedaan zou maken.



Gerelateerde informatie
blog 18-01-2013: Journalist Micha Kat gearresteerd
blog 02-02-2013: Willem-Alexander en Máxima
blog 18-02-2013: Koninklijke Waardigheid
blog 06-04-2013: Lentekriebels




author: Ton   |   published: 24.04.2013   |   updated: 24.04.2013   |   comments: allowed