Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Het Terroristen Wapen
CADCAM
CADCAM staat voor Computer Aided Design en Computer Aided Manufacturing. Het is al heel oud en werd vroeger voornamelijk in de industrie gebruikt, waarbij AutoCad™ al 20 jaar de standaard vormt. Maar tegenwoordig zijn er allerlei toepassingen. En zelfs letterlijk op huis-tuin-keuken niveau kan iedereen zelf aan de slag. Bijvoorbeeld met de IKEA™ keukenplanner. U kiest, klikt en schuift wat, en voor u het weet heeft u een keuken ontworpen in 3D. Nu nog een 3D-printer erbij, en klaar is uw droomhuis.

Ongewenste toepassingen?
En als je complexe architectonische shoppingmalls tot in detail kunt ontwerpen dan zijn eenvoudige ontwerpen natuurlijk een fluitje van een cent. Een AK-47 Kalashnikov bijvoorbeeld.

Zo heeft het bedrijf Defense Distributor de 3D-CAD ontwerpen online staan om te downloaden op DefCad.org En mocht die website geblokkeerd worden (of verstopt door onze MSM) dan kunt u die nog altijd downloaden via mega.co.nz. De fantasie is onbeperkt, hoewel we hedentendage nog wel materiaal beperkingen hebben. Zo is de slagpin nog steeds van metaal en voor bommen heeft u nog steeds springstof en/of uranium nodig.

De terrorist
ter·ro·ris·me (het; o) het onder druk zetten van een regering of bevolking door daden van terreur, aldus Vandale. Maar in oudere versies zou het gaan om demoralisering van de bevolking om een politiek doel te bereiken, aldus wikipedia. De vraag is dan ook wat we onder een terrorist verstaan. Is de FNV, de Belastingdienst of diens afgeleide het CJIB een terroristische organisatie? Ze voldoen in ieder geval wel aan de definitie, en zullen door menigeen alszodanig ervaren worden. Het is daarom raadzaam om eerst de test te doen.

Als we de overheid moeten geloven (quid non) dan zijn mensen als Joanna van der Hoek en Micha Kat (omdat hij en Hans Maessen enige gelijkenis hebben?) terroristen die "preventief" gevangen moeten worden gezet. En hun wapens zijn slechts:

- een viltstift + een stuk karton
- een toetsenbord + een weblog

Daar hoeft helemaal geen 3D-printer aan te pas te komen. Zelfs geen 2D-printer met laser-stralen, of zo'n ouderwetse matrix-printer met metalen slagpinnen (niet te verwarren met de matrix) De wapens zijn gewoon voorhanden. Een beetje daglicht of backlight op de monitor, gepaard gaande met een rein geweten en een moraal en ethiek (zoals Balkenende bedoelde met zijn normen en waarden voor de burgers, maar niet voor de overheid) is voldoende. Eenvoudige actieve geweldloosheid zoals Mahatma Gandhi die predikte teneinde de demoraliteit om te buigen in moraal zoals Balkenende dat slechts "voor-de-ander" voor ogen had.

Misschien moeten we komen tot een nieuwe definitie:
Het (re)moraliseren van een regering door ze ter verwantwoording te roepen."



author: Ton   |   published: 07.05.2013   |   updated: 07.05.2013   |   comments: allowed

complotarchiveliteraturesources