Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Talk 2 Myra . com
Ergens (s.s.t.t.) heb ik gelezen dat talkshow host Myra werd beschreven als de Sonja Barend van de alternatieve media. Hoewel ik zelf zou kiezen voor Mies Bouwman of de vrouwelijke versie van Arend Zeevat (Argusoog-radio, thans Frontier-radio) denk ik dat Myra de vergelijking met Sonja als een compliment mag opvatten. Op een zeer ontspannen en geïnteresseerde wijze weet zij haar gesprekspartners op de praatstoel te krijgen "licht uit, spot aan" en laat ze die mensen, die een bijzonder verhaal te vertellen hebben, hun zegje doen zonder ze vooraf te beperken in hun vrijheid van meningsuiting.

De live-radio uitzendingen zijn van maandag t/m donderdag vanaf 20:30u en duren veelal ongeveer een tot anderhalf uur. Het leuke van de live-uitzendingen is dat u mee lunt doen met de chat en zo direct vragen kan stellen over het onderwerp. En mocht het tijdstip u niet uitkomen dan kunt u de uitzending achteraf na luisteren via het YouTube kanaal.


Hüseyin Baybaşin
Baybaşin is een Turkse Koerd en vrijwel overal heb ik gelezen dat hij de capo di tutti capi is (geweest) van de Europese drugshandel. Een steenkoude, niemand ontziende crimineel die zonder te knipperen met zijn ogen telefonisch opdracht geeft om mensen te vermoorden. Of dat zo is durf ik te betwijfelen. Vast staat dat je Baybaşin de laatste 20 jaar dit verwijt niet kunt maken omdat hij al bijna 18 jaar in Nederland gevangen wordt gehouden en daarvan een aanzienlijk deel in isolatie heeft gezeten.

Ik heb het voorrecht gehad, hij laat niet zomaar iedereen toe, om hem meerdere malen te ontmoeten. En ik heb een groot ontzag voor de man gekregen. Niet omdat hij mij als een godfather angst inboezemt, maar omdat hij mij als een Nelson Mandela menselijke waardigheid heeft getoond in een mensonterende situatie. Hij is een zeer aimabel man die, vanuit zijn eigen benarde positie, een helpende hand uitsteekt naar mensen die het beter hebben dan hij. Bescheiden, hoewel daar geen reden voor is, oprecht geïnteresseerd in anderen, correct en beschaafd in de bejegening. Zeg maar het tegenovergestelde van wat je bij sommige onbeschofte overheidsdienaren ziet.

Baybaşin is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, naar mijn stellige overtuiging volstrekt ten onrechte. Op deze blog zijn diverse postings over dit onderwerp geplaatst en ook wordt nog gewerkt aan een special.

Niet alleen ben ik overtuigd van zijn onschuld maar zelfs van een Haags Complot waarbij diverse subversieve elementen binnen de Nederlandse overheid hebben samengespannen om op onwettige wijze Turkse politiek te bedrijven binnen het Nederlandse rechtsstelsel.

Het is nogal een verdenking en of ik die weet om te zetten in een beschuldiging zal op 3 november a.s. blijken wanneer de deadline van het WOB verzoek verstrijkt. Op dit moment hebben ze al 6 weken de tijd gehad om kopietje van een (naar mijn idee niet bestaand) Internationaal Arrestatie Bevel op te zoeken en door te mailen. Dat had toch binnen een kwartiertje gelukt moeten zijn.


Hüseyin Baybaşin bij Talk2Myra
Myra heeft de afgelopen maanden meerdere uitzendingen over en met Baybaşin gemaakt op respectivelijk 13 mei, 5 juni, 6 juni, 24 juni, 22 juli en 5 augustus. En voor morgen staat er weer eentje op het programma. Deze zal te beluisteren zijn op woensdag 16 oktober vanaf 20:30u.

Dit keer zal de uitzending niet live zijn. De opnames vinden plaats op woensdagochtend om 10:00u. Daardoor zal live-interactie en het stellen van vragen tijdens de uitzending niet mogelijk zijn. U kunt dit echter wel nog voorafgaande aan de opnames doen. Als u voor woensdag 10:00u uw vragen doormailt naar TalkRadioMyra@gmail.com of naar het HHC via theHagueConspiracy@Europe.com dan kunnen deze nog worden meegenomen in de uitzending.

Enkele onderwerpen die vermoedelijk aan de orde zullen komen: Het belooft dus een zeer interessante uitzending te worden met veel achtergrond informatie en nieuwe "wederhoor" inzichten over de laatste ontwikkelingen. Mocht de bandbreedte van de uitzending worden overschreden dan kunt u die daarna alsnog terugluisteren op YouTube.

En voor het geval uw vragen tijdens de uitzending niet aan de orde komen dan bestaat er nog de mogelijkheid dat ik die a.s. zaterdag zelf aan Baybaşin kan stellen. Dan zullen namelijk Robert Hörchner, over wie op boublog een uitstekende reeks artikelen staat, samen met zijn vrouw Annelies en ondergetekende op bezoek gaan bij Baybaşin in Veenhuizen. Een verslag daarvan zult u in de dagen daarna op deze site kunnen verwachten.author: Ton   |   published: 15.10.2013   |   updated: 15.10.2013   |   comments: allowed

16.10.2013
Talk2Myra en Baybaşin

18.10.2013
art.12 procedure
Rechtbank Arnhem
slachtoffers Turkije

28.10.2013
smaadschrift Vaatstra
Rechtbank Groningen
Wim Dankbaar

03.11.2013
deadline WOB verzoek
Openbaar Ministerie
Hugo Hillenaar, Breda

13.11.2013
Uitspraak rechtsverklaring
Rechtbank Utrecht
De Roestige Spijker

Nog te verwachten:

30.09.2013
Antwoord Kamervragen
2013 Z 18433
Omtzigt en Oskam (CDA)

??.12.2013
Herziening cassatie
Hoge Raad Den Haag
Baybaşin