Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

VPRO - Bureau Buitenland
In het VPRO programma Bureau Buitenland 1 bespreekt Rik Delhaas 2 (vanaf 29:50m) met advocaat Jozef Rammelt 3 de vraag 'Wordt Interpol misbruikt door foute regimes?'. De vraag wordt bevestigend beantwoord. De landen die de internationale opsporingsinstantie zouden misbruiken, zijn onder meer Turkije, Iran, Irak, Rusland en Wit-Rusland en leidde tot een ANP-persbericht wat heel even zichtbaar is geweest bij de MSM. Het is alweer van de voorpagina's verdwenen dus het HHC herhaalt het hier nog even voor u.

'Regimes met valse verdenkingen naar Interpol'

bronnen: ANP
NU.nl 4 dd. 01.12.2013-21:45
Telegraaf.nl 5 dd. 01.12.2013- 21:50u



Red Notice bij Interpol (Lyon, FR)
Volgens Jozef zouden meer dan 9.000 interpol signaleringen per jaar openstaan en zou "een beetje gechargeerd" iedere politieman op de hoek van de straat een signalering kunnen laten uitgaan.

"Het is een waardeloos, absoluut oncontroleerbaar systeem. Het systeem is ondoorzichtig, het controlesysteem is ondoorzichtig en hoe je van die signalering afkomt is ondoorzichtig."

Dat klopt. Recentelijk hebben we nog het voorval met NRC/NOS/VPRO journalist Bram Vermeulen 6 gezien. Bram stond gesignaleerd in het Turkse douane systeem. Reden onbekend. Maar hij is er weer vanaf gekomen omdat Turkije geschrokken was van de publiciteit.

In datzelfde artikel kunt u ook lezen over uw HHC verslaggever Ton Hofstede. Vele malen betrouwbaarder dan welke politicus dan ook, geen strafblad, braver dan Brave Hendrik, en als ik al eens iets verkeerd heb gedaan (één enkele parkeerbon misschien?) dan is dat tientallen jaren geleden geweest, en niet omdat ik niet betaald had, maar omdat de politie de regels van het vergunningenbeleid niet kent!

Toch staat ook uw eigen vromer-dan-de-paus verslaggever gesignaleerd. U heeft over de arrestatie kunnen lezen in het artikel van 20 maart 7. Ongegrond, illegaal, zonder enige rechtelijke uitspraak of overheidsbeschikking. De eerste de beste corrupte man op de hoek (in dit geval een corrupte rechter van de Hoge Raad, zeg maar een soort van Westenberg tot de tiende macht) kan zo'n signalering aanvinken in het computer systeem en vervolgens weet niemand hoe het er ingekomen is of hoe het moet worden verwijderd. Klik maar op de afbeelding hiernaast.

U zou denken dat de VPRO, inmiddels door de affaire Bram Vermeulen wijzer geworden, wat minder naïef zou zijn geworden. Je zou zelfs denken dat ze in de follow-up en het kader van Algemeen Rechtsbelang nader onderzoek zouden doen en andere nog veel schrijnendere gevallen dan die van Bram onder de aandacht zouden brengen. Nee dus. Het bekende: garantie tot aan de deur. Buiten mijn gezichtsveld, niet mijn probleen.

Ook Europarlementariër Ria Oomen-Ruijten, nota bene speciaal rapporteur voor de Europese Unie inzake Turkije, hoewel daartoe naar behoren aangeschreven en opgeroepen 8 heeft helemaal niet gereageerd. Nog geen ontvangstbevestiging, laat staan enige terugkoppeling en informatie over de voortgang van de "stille diplomatie". Oorverdovend stil! Je vraagt je af wat ze dan wel rapporteert...


Niet alleen Turkije: OOK Nederland!
Nu is dat gerommel met computerregistratiesystemen niets nieuws. Gisteren heeft u hier nog kunnen lezen over de telefoontap-fraude 9 waarbij onze staatssecretaris van justitie Fred Teeven betrokken lijkt te zijn. Teeven, ervaren in de IRT-affaire, de Baybaşin-affaire, en de Hörchner-affaire, is natuurlijk een specialist en deskundige bij uitstek op het gebied van telefoontapmanipulatie. In mijn opinie is de man, hoezeer ik hem ook mag, in deze zaak schuldig totdat het tegendeel is bewezen.

Euro-parlementariër Judith Sargentini 10 (GL) noemt het (34:30m): geen Kafka in Europa maar Kafka in de wereld en wijst vervolgens naar achter het ijzeren gordijn. Ze wil dat "een land eerst zelf onderzoek moet doen voor het een burger laat vastzetten".

Jozef Rammelt (36:30m) vindt Interpol voor Nederland van nul en generlei waarde. We hebben Europol, Eurojust, Europese AaanhoudingsBevelen, wat hem betreft mag dat hele Interpol lidmaatschap door het gat van de deur. "Het is een volstrekt oncontroleerbaar monstrum en het zit er ook niet in dat dit ooit veel beter gaat worden".

Mijn probleem met MSM en ANP wordt verwoord door Edwin de Roy van Zuydewijn 11. Daarnaast zie ik ze als blinden met een balk in hun ogen die slechts de splinter in het oog van de ander zien. We hebben namelijk ook een Kafka aan de Maas. En dan heb ik het (nog) niet eens over mijn eigen zaak, maar over een aantal anderen. Gisteren heeft het HHC een overzicht 12 gegeven van enkele zaken die de komende week spelen. Maar laten we ons voor dit artikel even beperken tot Fair Trials International.


Robert Hörchner
Fair Trials International zegt over zichzelf:

"The right to a fair trial is one of the cornerstones of a just society. Without fair trials, innocent people are convicted and the rule of law and public faith in the justice system collapse.".

Dit is precies ook waar het HHC voor staat. Ik ga het daarom voor u vertalen, om de betekenis nogmaals goed tot u te laten doordringen.

Het recht op een eerlijk proces is een van de hoekstenen van een rechtvaardige maatschappij. Zonder eerlijke rechtspraak worden onschuldige mensen veroordeeld en stort de wetgeving en het publieke vertrouwen in het rechtssysteem in elkaar.

En wie noemt het FTI als voorbeeld voor zo'n rechterlijke dwaling? Op de voorpagina, als speerpunt van hun campagnes? Jawel, niemand minder dan de Nederlander Robert Hörchner 13. Robert is o.b.v. telefoontapvervalsing (daar heb je het weer) door Nederland uitgeleverd aan Polen en heeft daar bijna een jaar onder onmenselijke omstandigheden in voorarrest gezeten. En het ergste van dit alles... Er is precies bekend wie de signalering in het systeem zou hebben gezet, namelijk de Nederlandse politieagent Cees van D..


Hüseyin Baybaşin



Inmiddels staat voor het HHC vast dat ook de Koerdische zakenman Hüseyin Baybaşin door een zelfde soort corruptie al achttien (18 !) jaar vastzit.

Waarom? Een vals arrestatiebevel.
Waar? In Nederland!.

Als u geen dagelijkse bezoeker bent van deze website leest u dan eens het artikel Cold-case Kerstavond 1995 14 met alle bijlagen. Baybaşin heeft de (niet bestaande) bewijzen opgevraagd van het "internationaal aanhoudingsbevel" maar krijgt die niet. (Om corruptie -dat hebben we al genoeg in Nederland- en identiteitsfraude te voorkomen is de handtekening geblurt. Maar het document is authentiek, kan ik u verzekeren. Het HHC fraudeert, in tegenstelling tot onze overheid, niet!)

En waar dit alles is gebeurd? In Rusland? Nee hoor. Gewoon hier in Nederland! Kafka aan de Maas. Maar helaas. Onze door belastingcenten betaalde "onafhankelijke" media zeggen daar niets over. Misstanden zijn de ver-van-mijn-bed-show. Dat gebeurt toch niet in Nederland? Om Ivo Opstelten maar weer eens te citeren: Een minister liegt niet. U moet mij geloven op mijn woord.


Nog meer interpol
Het HHC heeft nog veel meer informatie voor u. Ook gewoon in Nederland. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om een zaak als die van Şaban Baran 15. Deze vrouwenhandelaar en veroordeelde crimineel werd door de Nederlandse justitie in september 2009 onrechtmatig vrijgelaten! (Dat is weer eens iets anders dan onrechtmatig arresteren.) Alleen in Nederland!

Maar wat u niet weet, en het HHC wel, is dat onze eigen Nederlandse interpol-liaison Edwin B., thans werkzaam als hoofd internationale politiezaken in het Haagse district, onder druk van de media 16 uiteindelijk moest afreizen naar Antalya. En wat daarna gebeurde (dit keer onder druk van onze eigen overheid) is een verhaal wat ik voorlopig nog even (als wisselgeld) geheim houdt.

En nu is het uw beurt. Vindt u het niet vreemd om te zien dat Kafka aan de Maas niet in de MSM wordt besproken? Met vingertjes wijzen naar verre landen, terwijl het hier bij ons thuis minstens net zo erg is?




author: Ton   |   published: 02.12.2013   |   updated: 02.12.2013   |   comments: allowed

03.12.2013 14:30u
AD & De Roestige Spijker
Voeging Demmink-AD
Rechtbank Rotterdam
 
04.12.2013
Sanne Terlingen
Smaad Ghana pedo
Rechtbank Amsterdam
 
11.12.2013 09:30u
KG Maaike Vaatstra
Verbod dagboek publicatie
Rechtbank Haarlem
 
16.12.2013
slachtoffers Turkije
art.12 procedure Joris D.
Rechtbank Arnhem
 
17.12.2013 09:00u
De Roestige Spijker
Regiezitting getuigen
Rechtbank Utrecht
 
11.02.2014
Louis Hagemann
Uitspraak herziening
Hoge Raad
 
17.06.2014
Baybaşin
Rolzitting AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag