Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

De missie van het HHC
Het Haagse Complot (HHC) is onderdeel van het overheidscontrolerende orgaan tegen Corrupte Zaken en Monorgastische relaties en staat middenin de samenleving: de dynamiek van politieke ontwikkelingen en verwachtingen van burgers zijn doorlopend merkbaar. Het HHC doet werk dat er toe doet: elke minuut van de dag.

Het HHC staat voor de nationale veiligheid door tijdig dreigingen, politieke ontwikkelingen en risico's te onderkennen die niet direct zichtbaar zijn. Hiertoe doet de dienst onderzoek in binnen- en buitenland. Het HHC deelt gericht kennis en informatie die samenwerkingspartners en belangendragers aanzetten tot handelen. Het HHC signaleert, adviseert en mobiliseert anderen en reduceert zelfstandig risico's. Hiermee vervult de dienst zijn eigen rol in het netwerk van civiele organisaties die de veiligheid nationaal en internationaal beschermen. Om de missie te realiseren wil het HHC een dienst zijn die gezaghebbend, invloedrijk en offensief is.


De vacatures
Het HHC recruiteert haar informanten onder alle lagen van de bevolking, maar zelfs ook onder ambtenaren. Nationaliteit, ethniciteit en geloofsovertuiging spelen bij het HHC geen rol. Het vormt daarmee een afspiegeling van de maatschappij, waardoor het juist de belangen van onze maatschappij ten volle kan beschermen.

Bij de standplaats te Zoetermeer (AIVD) zijn 15 vacatures beschikbaar voor bewerkers 1 en analisten 2 op WO niveau. Naast een honorering conform functieschaal 10 vindt u met name voldoening in uw bijdrage aan een veiliger en rechtvaardiger Nederland.


De functie omschrijving
Het HHC wil een veilige en betrouwbare overheid die primair de burgers beschermt. Wanneer u misstanden binnen de overheid signaleert waarbij burgers in hun rechten geschaad worden dan verzamelt u informatie op allerlei soorten media (documenten, audio-opnames, beeldmateriaal, rapportages, eigen waarneming en verslaglegging, et cetera) en speelt die aan het HHC door. Onze analisten zullen die beoordelen en verifiëren, en waar nodig openbaar maken.

Slechts enkele voorbeelden: (deze site staat er vol mee)
• criminele kosten 3
• vakantie tripjes 4
• dubbelspionnen 5
• contacten met zusterorganisaties 6
• afluisteren van onschuldigen 7
• schuld bekentenissen 8
;



Wij vragen je om niet met anderen te spreken over de sollicitatie bij het HHC. Het kan je veiligheid in gevaar brengen.


NOTA BENE: Verdachten als Opstelten, Teeven, Hirsch-Balin, Donner, Sogdrager, Demmink, Hillenaar, Timmermans en anderen worden erop gewezen dat betrouwbaarheid en geloofwaardigheid een vereiste is, alsmede een VOG (Verklaring Onbesproken Gedrag) 9. Zij komen daarmee dus niet in aanmerking voor een dergelijke integere en verantwoordelijke functie.




author: Ton   |   published: 20.12.2014   |   updated: 20.12.2014   |   comments: allowed

18.12.2014
Aangifte tegen Opstelten
Gevangenisdirecteuren
Tweede Kamer
 
03.02.2015
Baybaşin
Rolzitting AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014