Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Twin Towers Twist op NUjij
complotarchiveliteraturesources

Het woord "twist" heeft twee betekenissen:
1) UK draaien, omdraaien, verdraaien
2) NL betwisten, bestrijden

Beiden zijn van toepassing in de NUjij-discussie.
Maar van NUjij mag alleen de Engelse versie worden gebruikt.
Informatie mag wel verdraaid, maar niet bestreden worden.

Zie hier hoe de MSM de informatie manipuleert.De Twin Towers feiten En verder zijn er nog een heleboel andere feitjes die te lezen zijn op kritische sites zoals www.waarheid911.nl en op de vele, vele andere websites die de officiële overheidsversie ter discussie willen stellen.

1 bron: wikipedia
2 bron: NU.nl


De Twist op NUJIJ.nl
Hoewel NU.nl dus zelf schrijft dat de verhouding doden groter is dan 50:1 tussen Irak en de USA (het religieuze oog-om-oog, tand-om-tand zegt dat deze 1:1 hoort te zijn) mag hier verder niet over gediscussieerd worden van NUjij.nl. Bij de discussie schrijven ze letterlijk:Of ze daar gelijk in hebben betwist ik. Naar mijn mening en ervaring is NUjij.nl een nieuws manipulerende organisatie waartegen ik dan ook aangifte heb gedaan. Maar daar is al voldoende over geschreven, en we wachten de uitspraak van de rechters af.

Laten we omwille van deze discussie er eens van uit gaan dat NUJIJ.nl wèl gelijk zou kunnen hebben (quod non). Ik weet het, dat kan niet, maar stel toch, for arguments sake...

Dan is het beleid van NUjij.nl dat je uitsluitend over het "zeven van stenen" mag zeveren, maar niet over "complottheorieën". In dat geval zou ik dan denken dat je ook niet over "complottheoretici" zou mogen praten/schrijven, omdat dat (volgens de maatstaven van de NUjij-redactie) eveneens "off-topic" zou zijn. Maar nee, dat mogen de doofpotters wel, althans zolang ze de complotters maar volkomen afbranden. Complotters mogen beledigd worden en uitgemaakt voor gek, ziek, pilletjes en inrichtingen nodig, etc.

3 | Kiakaha
@1 och god, weer zo'n alu hoedje...
7 | Ravenswood
@3 Die komen als vliegen op stroop af.
18 | Een_mening
@3: een heleboel zelfs. Eng he? Of dom? Of ze leven gewoon in hun rare eigen wereldje....
20 | Een_mening
@8: als je het nog niet wist: je bent heel erg ziek. Heel erg ziek.
28 | gewoon en nederlander
@24 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Pilletjes op ?
34 | gewoon en nederlander
Het gros van de reacties hierboven laten duidelijk zien hoe droevig het met de geestelijke gezondheidszorg in Nederland gesteld is.
61 | de Niro
@30 Zeg, moet jij niet terug naar de inrichting?

"Geen censuur nodig." Volgens de redactie van NUjij.nl is dit volledig on-topic. Mocht een van de aangevallen auteurs (1: dimple, de aanmelder van het artikel, 8: crideen, 24: stoffeerderfred_Enschede, en anderen) behoefte hebben daar op in te gaan dan wordt zijn/haar bericht Verwijderd door redactie (waarbij het lidwoord "de" ontbreekt).

Uiteindelijk kan de redactie het trollen niet meer bijhouden en sluiten ze de discussie maar. Over dit onderwerp mag niet gesproken worden. De 1 op de 50 Amerikaanse slachtoffers staan dat niet toe. Het belang van de andere miljoen slachtoffers, namelijk dat de oorlogsmisdadigers vervolgd en gestraft worden, is klaarblijkelijk ondergeschikt.Begrijpt u me goed: ik weet niet wat de waarheid is, wat er nou echt is gebeurd, wat er wel of niet klopt aan de verschillende lezingen. Ik heb ook helemaal geen behoefte om aan die discussie te beginnen.

Wat ik wel veilig durf te concluderen is dat het volk (alweer) door de overheid wordt voorgelogen en zwaar bedonderd. En uit voorgaande kan ik ook de conclusie trekken dat de MSM dat kost-wat-kost in stand wil houden.

Alleen de overheids-lezing mag gepubliceerd worden.

En dat, ge(min)achte redactie van NUjij, is zuivere censuur en de reden waarom ik jullie voor de rechter haal! Ik sta dit dicatoriale gedrag niet toe in mijn Nederland!


author: Ton   |   published: 30.03.2013   |   updated: 30.03.2013   |   comments: allowed