Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Child Abuse Specialists
complotarchiveliteraturesources

In de blog-posting van gisteren over de grote schoonmaak is een overzicht gegeven van de delegatie die momentaal naar Washington is. Wellicht kunnen we spreken van een HollandTrade-Mark (mensen)handelsdelegatie.(mensen) (handels) delegatie De samenstelling van de delegatie is bijzonder. En de timing ook. Het is duidelijk dat hier een diplomatieke strijd gaat worden geleverd om de tanende reputatie van Nederland trachten te herstellen. Dat kun je ook afleiden uit het feit dat dit niet in de MSM kranten wordt vermeld. Normaliter staan de journalisten te dringen om met (en op kosten van) de handelsdelegaties mee te reizen en verslag te doen, tijdens de ontbijt(besprekingen), de (zaken)lunches, de (overleg)borrels, diners en culturele avondvoorstellingen.

Deze keer niets van dat alles. En als het zo low-profile gebeurt dan zit er waarschijnlijk meer achter. Reden voor zowel Micha Kat als Steven Brown om contact op te nemen met het ministerie. Niet dat ze daar veel wijzer van werden.

Op de vraag: "Deze delegatie wijst toch duidelijk op mensenhandel als onderwerp?" wordt door de woordvoerder geantwoord: "Ik weet wel dat mensenhandel binnen het OM een hoge prioriteit geniet."

(Kamer) (WOB) (Burger) vragen Er liggen heel wat vragen.
- Kamervragen van kamerleden, zoals Pieter Omtzigt
- WOB vragen van stichtingen, zoals De Roestige Spijker
- En van burger-slachtoffers, zoals ondergetekende

En in essentie komen deze vragen op hetzelfde neer:

Geachte overheid,

Leg nou toch eens uit. WIj vermoeden dat de belangen van bepaalde ambtenaren voorrang hebben op die van de burgers. Hoe zit dat nou precies? Waarom helpt u de slachtoffers niet? Waarom worden de slachtoffers niet eens serieus genomen? Waarom stopt u meer tijd en energie in het ontkennen, dan het onderzoek voortvarend aan te pakken?Antwoorden op de vragen Als de druk maar hoog genoeg wordt dan worden ze in Den Haag soms wel eens wakker. Dan komen er "rapporten". Zoals een website-bezoeker gisteren als commentaar schreef: Er wordt druk gesproken over maar nooit met de slachtoffers. Naar de reden daarvoor kan ik alleen maar raden en alle associaties die ik daarbij krijg zijn negatief. Ontkenning, schaamte, gebrek aan verantwoordelijkheid, lafheid, onkunde, onwetendheid, incompetentie, arrorgantie, en ga zo maar door.

De antwoorden waarop gewacht wordt zullen waarschijnlijk nooit komen:
Studiereisjes De struisvogelpolitiek lukt niet langer, dat is duidelijk. De rapportagepolitiek was een welkome schijnbeweging. Maar ook daarvan hebben we inmiddels door dat die alleen maar goed is voor het vullen van de onderste bureaulade en melkert-banen voor uitgerangeerde politici. De nieuwe tactiek wordt nu dan de politieke delegatie.

We hebben een tijd lang de in-vrienschap-verbonden gemeentebesturen gehad die uit moesten waaieren over de wereld. We hebben een tijd lang de oriëntatiereizen gehad waarbij provinciebestuurders naar landen als Singapore afreisden om te zien hoe ze daar de stoplichten programmeerden. En nu gaan dan de landsbestuurders naar het buitenland. Naar het Westen.

Niet om wat te leren van de andere overheden uit het NWO-kartel. Nee, deze keer lijkt het niet te gaan om wat te halen, maar om wat te brengen. De befaamde boodschap van Colijn. Wij geloven niet meer in dat sprookje, maar misschien doen ze dat nog wel in het buitenland.

Im Westen nichts neues. Dus mochten ze de volgende keer een delegatie naar het Oosten sturen, bijvoorbeeld naar Turkije (wat in deze casus meer voor de hand zou liggen dan de USA) dan meld ik me bij deze aan als vrijwilliger. Ik wil ook wel zo'n dubbel paspoort als Demmink heeft. (En als we dan toch bezig zijn had ik ook graag een paar ( C. D. ) kentekenplaten? Altijd handig...)


Gerelateerde informatie
blog 27-02-2013: Opstelten weigert onderzoek Demmink
blog 28-02-2013: Het Pikmeer arrest
blog 31-03-2013: Sven Snijer - Jeugdzorg Dark Horse
blog 23-03-2013: Blijf van onze kinderen af
blog 06-04-2013: Lentekriebels
blog 19-04-2013: Hof van Discipline

NRC: ombudsman
NU.nl: Commissie Samson
Talk2Myra: Hüseyin Baybaşın getuigt over Joris Demmink
author: Ton   |   published: 23.04.2013   |   updated: 23.04.2013   |   comments: allowed