Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Het HHC in 2013
Nadat hoofdredacteur Ton Hofstede van het HHC heeft vastgesteld dat er sprake is van corrupte banden tussen Nederland en Turkije, met zeer ernstige mensenrechten schendende en democratie ondermijnende effecten, is hij op onderzoek gegaan. Op ècht bronnenonderzoek. Wie zijn de ware misdadigers en terroristen? Als je namelijk iets wilt weten moet je niet allerlei media, van NOS tot KLOL na papagaaien, maar terug naar de oorsprong van een bericht.

In dit verhaal komen twee hoofdrolspelers naar voren: Joris Demmink, een inteelt ambtenaar die al jarenlang het corrupte Nederlandse Ministerie van Justitie afdekt, en Hüseyin Baybaşin een Koerdisch leider die op verzoek van Turkije in Nederland levenslang is weggeborgen.

Om het verhaal uit de eerste hand te horen is onze redacteur (met gevaar voor eigen leven) in 2013 deze Koerdische leider gaan opzoeken in de Nederlandse gevangenis te Nieuwegein 1. En dat "gevaar" moet wederom genuanceerd worden. Deze redacteur is echt niet bang voor een vermeende crimineel of voor de Krav Magna bewakers.

Maar hij realiseerde zich wel dat hij daarmee de toorn van subversieve elementen binnen de overheden over zich heen zou krijgen, met alle gevolgen van dien. Voor dit goede doel, "het leven altoos veil hebbende", is hij inmiddels voorgedragen tot ridder grootkruis met de sjerp en de sabelen in de FaraO-orde 2.

Nu is deze HHC-redacteur niet zo maar een journalist. Hij is zelfs helemaal geen journalist. Als arts met een uitgebreide psychiatrische en neurowetenschappelijke achtergrond is hij wel in staat om een analyse en profielschets te maken. Maar dan moet je wel interactie hebben. Iemand in zijn ogen kijken. De gelaatsmimiek en gesticulatie bestuderen, gesynchroneerd met de uitspraken, luisterend naar de nuances en variaties in intonatie.

Voor het HHC staat het vast: Deze man is betrouwbaar en spreekt (voor het grootste deel) de waarheid. Er zitten enkele subjectieve en emotionele elementen bij, maar zijn verhaal lijkt te kloppen. Vervolgens is het HHC op onderzoek gegaan naar de verkregen informatie en vond daarin alleen maar meer steun. De top van onze overheid is door-en-door corrupt en verrot.

In zo'n land wil je niet leven. Zo'n land wil je niet achterlaten voor je kinderen. Tijd om in te grijpen. Sindsdien onderhoudt het HHC vrijwel wekelijk telefonisch contact. Of beter gezegd: andersom. Baybaşin houdt contact met het HHC. Want Baybaşin even bellen of emailen is er niet bij. En omgekeerd overigens ook niet. Hij mag niet emailen. Wel bellen. Menig publicatie volgde, vaak geïllustreerd met passend beeldmateriaal. Soms door het HHC zelf vervaardigd, zoals bovenstaande twee foto's in de rechterkolom.


CTRL-C | CTRL-V

Het copy-pasten van internet gaat gemakkelijk. Soms te gemakkelijk. En menig student is inmiddels op plagiaat betrapt. Royalty watcher "Royal Press Amsterdam", die even niet naar Máxima keek, maar naar zijn concurrent royalty watcher Willem Holleeder 3, maakte in januari van dit jaar een collage 4. Met daarin, de door het HHC gemaakte afbeelding "Wanted Baybasin". Overigens geen enkel probleem. Het HHC leent ook wel eens een schermafdruk.

Maar wat wèl interessant is, is hoe zo'n publicatie vervolgens een eigen leven gaat leiden. Psychologe-juriste Boudine van BOUblog 5 legt het uit. Op dinsdag 12.05.2015 verscheen een artikel bij de NOS 6:

Bronnen zeggen tegen de NOS dat een van de opgepakte mannen een voormalige compagnon is van de tot levenslang veroordeelde drugsbaron Hüseyin Baybaşin. De Koerd werd in 2002 in Nederland veroordeeld voor moord, gijzeling, drugshandel en het leiden van een criminele organisatie.


Een dag later werd dit inhoudelijk onjuiste bericht op NOS-teletext herhaald. Welnu, die niet nader gespecifceerde "bronnen" lijken van onze eigen royalties af te komen, althans via een watcher als Royalty Press Amsterdam. Frank Buis was eens de sterverslaggever van de Amsterdamse stadzender AT5 7. Voor zijn oevre heeft hij niet de oranje sjerp met het grootkruis ontvangen maar de zilveren pluim 8 van dezelfde stadzender waarvan hij twee jaar later afscheid nam. De banden tussen Frank en justitie zijn goed. In 2010 tipte Frank ook al over een voorgenomen aanslag op het Spaans Koninklijk huis 9, die daarvoor als bron weer opgaf Edwin de Roy van Zuydewijn.

Enfin, op donderdag verscheen om 16:15u een nieuw bericht bij de NOS 10, welke drie kwartier later door AT5 11 (diezelfde waarvan Frank Buis was afgescheiden) werd overgenomen:


Wederom onzin: Niet alleen is Hüseyin geen adelijk-criminele "baron", maar ook kan hij niet even een emailtje versturen vanuit de gevangenis. Hier klopt iets niet. Om deze MSM nu zomaar weg te zetten als dom en slordig is ook te gemakkelijk. En waarom neemt AT5 het wel over en dagbladen als het AD of de Volkskrant dat niet? Het HHC ruikt een complot.


Speculaties
De hele IRT-affaire met alle drugshandel is decennia nadien nog steeds niet afgelopen. Onze overheid heeft een stinkende beerput achtergelaten waar het dacht alles in te kunnen dumpen. En alwaar men tot op de dag van vandaag hoopt deze doofpot dicht te kunnen houden 12.

Helaas voor de overheid, maar de controle over de media zijn ze kwijt. Naast alle propaganda komt de hele zooi gewoon bovendrijven. De inlichtingendiensten hebben hun handen vol aan het creëren van afleidingsmanoevres en het vernietigen van bewijsmateriaal. De ene na de andere getuige wordt uit de weg geruimd. Zo zijn Ivo O. en Fred T. tijdig preventief geruimd 13, menig passerende passage crimineel geliquideerd, en diverse "Teevendeals" gesloten. Waaronder met kroongetuige Fred Ros 14 die weer betrokken zou zijn bij de moord op Cor van den Hout in 2003.

De Turkse media spreken van de driekhoek Nederland-Panama-Turkije. Allerlei onderwereld figuren passeren de revue. De Nederlands-Surinaamse Dino Soerel (a.k.a. De Commissaris) die de vermeende partner van Royalty Watcher Holleeder zou zijn 15. De Nederlands-Turkse Ali Ekber AKGÜN die op 24.12.2014 werd doordgeschoten in Istanbul. De Nederlander Sjaak Burger die op 24.01.2015 in Panama door zijn achterhoofd werd geschoten 16 en nu in Nederland aan het herstellen is op kosten van de belastingbetaler 17.

Dan is er de moord 18 van 26.04.2015 op Baris ÖNDER 19, de laatste in een heel rijtje liquidaties 20, die zelf weer verdacht werd van het liquideren van de Nederlandse Turk Zuhuri ŞAHİN 21.

Ex- AT5 Frank heeft de beelden van de Turkse TV-zender Show Nieuws 22 overgenomen onder een titel die aansluit bij een bericht uit de Telegraaf 23. De Turkse maffiagroep van Sedat ŞAHİN zou volgens de Telegraaf reiken tot aan de Turkse president Recep Tayyip ERDOĞAN. Het lijkt alsof het hele IRT-Susurluk-verhaal alweer komt boven drijven.


Complotten
Dan komen we weer terug bij de rol van onze staatszender NOS. Waarom komt deze uitgerekend op dinsdag 12.05.2015 met het bericht dat "bronnen tegen de NOS zeggen dat Baybaşin hieraan gerelateerd is". Het is immers oud nieuws. Het antwoord zou wel eens terug te vinden kunnen zijn bij minister van BuZa Bert Koenders 24 die uitgerekend die dag in Turkije is om Kumbaya 24 te zingen 25.

Op 07.05.2015 stond er namelijk op de roddelpagina Yaşam van de Turkse krant SABAH (eigendom van de zoon van Erdoğan) een artikeltje over Abdullah Baybaşin, de broer van Hüseyin, een onjuist verhaal over 3,5 ton cocaïne.

Maar het lijkt verder te gaan. Op 07.06.2015 (over drie weken dus) zijn er verkiezingen in Turkije. Om de grondwet te kunnen wijzigen moet de pro-Koerdische partij HDP worden geneutraliseerd 26. En om dat doel te bereiken mag je blijkbaar ongegeneerd liegen en bedriegen. Net als crimineel Bush deed met Irak. Eerst maar scoren, en daarna de doofpot in.

Gisteren werd er nog een schepje bovenop gedaan. De Turkse krant HABER TURK weet te melden dat niet alleen de broer van Hüseyin maar ook een neef Naif Yavuztürk betrokken zouden zijn bij de moord op Sait ÖZMEN 27. Ik ben benieuwd of onze staatspropaganda machine dat gaat overnemen.

En dat terwijl het nieuws van Haber Turk uit oktober 2012 over de brieven aan Koningin Beatrix om Demmink te arresteren 28 niet in het Nederlandse nieuws verschenen. En ook achter het "lopende onderzoek" naar Demmink gaan onze NOS journalisten niet aan. Of de aangifte van de gevangenisdirecteuren tegen Ivo Opstelten. Of achter de absurde vertragingen van Hoge Raad AG Diederik Aben met zijn deskundologische nitwit (kosten een miljoen euro!) Bas van den Heuvel. Lekker eenzijdig gefantaseerd, dat MSM nieuws.
author: Ton   |   published: 17.05.2015   |   updated: 17.05.2015   |   comments: allowed

??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Conclusie AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 
??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Onderzoek vermogen
Gerechtshof Den Bosch
 
06.06.2015
Open Mind Conference
Amsterdam
Zie: OMC-NL-2015
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014