Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Het "geweten" van het Parool
Gisteren vond de eerste Nederlandse Open Mind Conferentie plaats 1. Dat vonden sommige overheidslieden niet leuk. Dus werd er een lastercampagne ingesteld 2. Met het Parool voorop. Deze Amsterdamse krant, die zich sinds 10.02.1941 (tijdens de Tweede Wereld Oorlog) voorstond op het brengen van onafhankelijk nieuws 3 is ieder contact met haar status als verzetskrant kwijt geraakt.

Waar zij in 1945 noch een oplage had van 324.000 is deze anno 2015 onder de 50.000 beland. Zeg maar het aantal lezers van een succesvol blog. Alle reden dus om de concurrentie aan te gaan met de nieuwe media.

Op 29.05.2015 verscheen er een artikel op naam van:

"Bron: Het Parool | Door: Redactie"


Inderdaad. Anoniem. (Lees: Heiba Targhi Bakkali, via Linkerdin connected to Willem Felderhof). En voor het gemak werder er ook nog een paar "gerelateerde links" bijgezet naar Hoe verschrikkelijk de holocaust is!.

Het Griekse λόκαυστον (Hebreeuws: השואה) betekent geheel verbranden. De Joden hebben zich het woord toegeëigend. Maar er zijn natuurlijk veel meer brandoffers geweest. Van Christelijke martelaren twee milennia geleden tot recentelijk nog de Jordaanse piloot Mu'ath Al-Kasaesbeh 4

En er zijn meer piloten geheel (holo) of gedeeltelijk (semi) verbrand. Als voorbeeld plaatste Het Parool zelf de foto van de verbrande piloten in de Twin Towers bij hun artikel. En we hebben ook nog de piloten van MH-17 5 (en hun 193 Nederlandse passagiers). Maar die mogen allemaal niet genoemd worden.

Nee, het lijkt alsof het patent/octrooi "brandoffer" alleen geëxploiteerd mag worden door journalisten die hun oorlogs-geweten willen afkopen. "Met de wetenschap van nu (2015) hadden we toen (1941) meer naar buiten moeten brengen." Van die laffe doofpot houding hebben ze klaarblijkelijk helemaal niets geleerd. Ook anno 2015 mogen de mensen niets weten van de recente slachtoffers en de toedracht van hun moord. Want dat is het: beestachtige moord.


De Open Mind Conference 2015-NL
Dat was ook het bijzondere aan deze conferentie. Waar de MSM de deelnemers weg probeerde te zetten als "alu-hoedjes" was de werkelijkheid geheel anders. Er waren zo'n 150 deelnemers. En daaronder waren ook verontruste ouders die helderheid wilden over het "waarom en hoe" van hun MH-17 omgekomen dochter.

Pijnlijk! Waar Mark Rutte en Frans Timmermans inmiddels bijna een jaar geleden nog met krokodillentranen verkondigden "schandalig dat het zo lang moet duren" is inmiddels zeker geworden dat er "non-disclosure agreements" door hen zijn opgesteld. U mag het niet weten.

En dan nog pijnlijker: Zowel het Parool als de Amsterdamse VVD vonden het nodig deze slachtoffers medogenloos te schofferen. Ouders die hun verdriet wilden verwerken werden grof beledigend weggezet als aanhangers van neo-nazis.


Zijn er al Kamervragen gesteld
over deze VVD-beledigers
die gemeentevragen hebben gesteld?En er waren er meer die pretenderen 6 wetenschappellijk te zijn, maar bij wie hun "research" 7 beperkt is tot Google. Geen enkel bronnen of feitenonderzoek. Schitteren door afwezigheid.

Net als het Parool. Wel een voorschot nemen zonder enige kennis van zaken. En dan op de dag zelf. Oók al schitteren door afwezigheid, zonder eens te gaan waarnemen of de nonsens die ze publiceerden wel juist was. Geen excuses. Geen rectificatie. Met de staart tussen de benen doodzwijgen, gelijk een "Den Vaderland Ghetrouwe" lafaard. Die hebben wel een lintje verdiend 8.

Neuropsycholoog John Consemulder, de gastheer van het evenement, had het Parool uitgenodigd toen zij telefonisch contact met hem opnamen om een bevestiging te krijgen over de doorgang van de conferentie. En voor de zekerheid vroeg hij tijdens zijn openingsspeech nog eens naar de aanwezigheid van deze journalisten/reserachers. Ze waren niet aanwezig. Google lekker verder jongens of doe je brononderzoek voortaan via het HHC.

Ook werd er een oproep gedaan naar het zich identificeren van de "spionnen" van politie en/of AIVD. Bij de ingang werden geen vingerafdrukken of bodyscans afgenomen. Te verbranden piloten hoeven op Schiphol immers ook niet door de poortjes.

Maar, gelijk een Ronald Plasterk hadden ze hun beste vermomming aangetrokken. Geen Columbo-regenjas, maar een wit OMC-T-shirt. "Blend-in" noemen ze dat. Doe alsof je er bij hoort en sympathisant bent.

Dus de enige die een aldaar verkocht merchandise T-shirt had aangetrokken liep daar kwasi onopvallend te filmen met zijn GSM. Alle deelnemers zijn vastgelegd. Ook de ouders van de MH-17 slachtoffers. Geregistreerd, gelabeld en behandeld als "mogelijk subversief". Kandidaat bedreiging voor het luxe-leventje (op belastingcenten) van onze overheidsmisdadigers die niet ontmaskerd willen worden.

Wij noemen dat natrappen. Maar... uiteraard weer geen kamervragen. Zelfs de "onafhankelijk rechter" vindt alle camera-registraties op de snelwegen geen schending van de privacy. Zijn baan wordt daar immers van betaald.


De sprekers
De organisatie was, gegeven de omstandigheden, perfect. Binnen slechts enkele dagen kwam de droom van Willem Felderhof en John Consemulder uit. Dankzij de laffe en onwetende houding van OldSchool was het evenement last-minute verplaatst naar het pas geopende Centrum Zonnewijzer 9 'Centrum voor Bewust, - Gezond en Wel Zijn' te Aalsmeer. Lastig bereikbaar met Openbaar Vervoer, maar ook daar had de organisatie voor gezorgd.

De besproken onderwerpen zijn allemaal vastgelegd. Er waren twee professionele camera opstellingen, gericht op de presentatie. En ook de ongerichte verdekte opstellingen van de Plasterk amateurs hebben alles vastgelegd. Op zoek naar een "op die (uit de context gehaalde) uitspraak kan ik ze vastpinnen". Vanwege de video registratie zullen de onderwerpen nu worden gelaten voor wat het is. Dan had u zelf maar moeten komen.

Naast de presentaties waren er ook stands, alwaar aanvullende informatie was te krijgen. En boeken, veel boeken. Over uiteenlopende onderwerpen die u niet in de Bruna boekhandel aantreft. Varierend van de, volgens het OM "natuurlijke dood" van, Slobodan Milošević 10 tot Wim Dankbaar die aanwezig was om zijn boeken over de onnatuurlijke dood van JFK en Marianne Vaatstra 11 onder de aandacht te brengen.

En natuurlijk de blend-in T-shirts, speciaal voor de Plasterk spionnen. Of steun voor de Palestijnen. Speciaal overgekomen uit Duitsland om het onrecht wat dit volk wordt aangedaan onder de aandacht te brengen. En met de mogelijkheid om te doneren zodat u zeker weet dat uw geld niet naar de een of andere goede-doelen-bobo-hotemetoot gaat die van zich zelf vindt dat hij ook wel een paar ton salaris mag ontvangen.


Voor de doorgewinterde researcher waren de onderwerpen bekend. Maar desondanks waren er toch wel enkele hele interessante details en onthullingen die eruit sprongen. Ze zijn een apart artikel waard.

De verboden presentaties van de Amerikanen Christopher Bollyn en Kenneth O'Keefe waren indrukwekkend. Om eerst maar even de angel er uit te halen: zowel Christopher als Kenneth zijn getrouwd (geweest) met semitische vrouwen uit resp. Israël en Palestina. Hoezo zijn zij anti-semitisch? Zijn zij tegen hun eigen vrouw en kinderen?

Met name het verhaal van Kenneth sprak me aan. Voor hem was ik gekomen. Een oud marinier. Gewerkt voor Greenpeace (Hallo, Bilderberger Diederik Samsom 12), deelnemer aan het door Israël bestormde hulpkonvooi Challenger naar Gaza 13. Respect!

Hij heeft ooit als vluchteling uit California (USA) in het asielzoekerscentrum van Ali Hassan gezeten 14. Hij dacht toen nog dat Nederland een van de weinige landen was waar er democratie en vrijheid zou zijn. Inmiddels weet hij wel beter. Nazi's zijn tenminste nog open en eerlijk en komen uit voor hun overtuiging. Put your money where your mouth is. Dat kun je van de meeste andere "staatsgeheime" misdadigers niet zeggen. Die zeggen dat ze Nazi's verafschuwen, maar geven ze ondertussen stiekem miljoenen aan uitkeringen 15.

Dan kan Koenders wel een "stevig gesprek" hebben met Sergej Lavrov 16, het enige waar dat over ging was dat hij "volledige transparantie" wilde hebben en bezwaar maakte over de Russische sanctielijst waarop Michiel Servaes (PvdA) en Louis Bontes (Groep Bontes/Van Klaveren) en VVD-europarlementariër Hans van Baalen staan. Maar wanneer "gewone" Nederlandse staatsburgers aan de grens (van Turkije) of mensen als Christopher Bollyn aan de grens (van Engeland) worden tegengehouden dan hoor je ontkenner Bertje niet. Het had ze gesierd als ze het lef hadden gehad om naar OMC-2015-NL te komen en met het publiek het debat aan te gaan. Zonder de censuur van hun propaganda "gespreksleiders" van de MSM.
author: Ton   |   published: 07.06.2015   |   updated: 07.06.2015   |   comments: allowed

??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Conclusie AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 
??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Onderzoek vermogen
Gerechtshof Den Bosch
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014