Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Uitnodiging Baybaşin


De beslaglegging

Van 25 tot 27 maart 1998 zat Joris Demmink in Engeland. (Zie de reisgegevens hierboven.) Want op de 28e zou de "verdachte" Baybaşin in Nederland gearresteerd worden en vóór die tijd moest al zijn vermogen worden afgenomen, zodat hij geen fair trial kon krijgen, omdat er geen geld was om advocaten in te huren en onderzoek te laten doen. Een opzettelijke, bewuste, willens en wetens taktiek, dat later ook is toegegeven door het OM.

In 2007 bleek dat het allemaal een goor, smerig spel was van het Nederlandse Ministerie van Justitie (kapitein: Joris Demmink) en dat zo'n beetje alles wat ze hebben uitgehaald illegaal is. En dus loopt justitie vast. Toegeven dat ze misdadigers zijn, dat kunnen ze hun strot niet uitkrijgen. Liever zoeken ze nieuwe leugens, met nog meer schade voor de rechtstaat, dan dat ze de verantwoordelijken berechten.

We zijn nu, mei 2017, ruim 19 jaar verder. Het vermogen is verdwenen. De Nederlandse Staat is in deze zaak al eerder veroordeeld tot schadevergoeding voor een hotel dat verloren is gegaan. Ach, Demmink hoeft dat zelf toch niet te betalen en gaat vrolijk verder met recepties afschuimen om te kunnen zuipen op onze kosten. De belastingbetaler draait er wel voor op.
Op 11.04.2014 werd het proces door Adèle nieuw leven ingeblazen. Tegelijk met het verhoor van Henk Krol in Utrecht 1 over het Anne Frank Plantsoen 2 (hadden ze dat de eerste keer nou maar meteen goed aangepakt) vond er een regiezitting in Den Bosch plaats. Wat er allemaal besproken is, inclusief de nodige documenten, kunt u gedetailleerd teruglezen in de oudere publicaties:

13.04.2014 HHC-weblogI'am talking to your uniform
28.05.2014 HHC-weblogAğabey sizin Baybaşin
06.08.2014 HHC-weblogUitspraak Baybaşin
06.02.2016 HHC-weblogHet is genoeg geweest
Vrijdag is het vervolg. Dat had ik niet verwacht. Niemand durft verantwoordelijkheid te nemen. Iedereen schuift alles voor zich uit en wacht op de ander. Wie durft als eerste? Wie is de held (m/v) die de nieuwe minister van Justitie mag worden? Want er lopen nog meer zaken waarin nog steeds geen vonnis ligt:
  1. Het herzieningsverzoek waar de laffe AG Diederik Aben van de Hoge Raad nu al ruim zes jaar mee ligt aan te klooien. Hij durft niet op te schrijven dat het Nederlandse Ministerie / Justitie apparaat door-en-door corrupt is. Want, dat is duidelijk, dan zal de hele top in één keer weggevaagd worden. Roes, nu bij de Raad van State, Hillenaar, nu bij het OM, en ga zo maar door.

  2. De artikel 12 Sv procedure bij het Hof Arnhem, waarbij de aangifte van verkrachting in Turkije wordt "onderzocht". (Zie de artikelen van de afgelopen week hoe "goed" dat gaat, met Peter R. de Witwasser in de hoofdrol. Nog geen stap in Turkije gezet en nog geen getuige gesproken hebbende staat hij klaar met zijn mening.)

  3. Nu dan de niet-goed-geld-terug-actie van het wederrechtelijk gestolen vermogen van Baybaşin en zijn familie! Jawel, ook broertjes (Demmink heeft die zelf toch niet) zijn de pineut.

  4. En dan nog de nodige andere zaken, zoals de Van Well verhoren, de aangifte weegens meineed door Demmink, etc. die hier indirect mee in verband staan.


De kosten van rechtsbijstand
Waar het HHC nog graag even de nadruk op wil leggen: Goede rechtsbijstand is duur. Nog los van het uurtarief, in een goede zaak gaan heel veel uren zitten. Heb je geen geld (of is dat je ontnomen) dan krijg je geen advocaat. Zo simpel is het.

De Orde van Advocaten zou die wel moeten levceren, maar die is al net zo corrupt 3 als het Ministerie. Ze willen best 1000 euro vangen 4 voor het schrijven van één briefje. Maar moet er meer gebeuren dan kun je dat vergeten. Zo'n gecompliceerde uitgebreide zaak als die van Baybaşin hebben ze zelf zo ver laten komen. Ze hadden veel eerder moeten ingrijpen.

En wat dan enorm stoort is dat een crimineel als Joris Demmink, voor misdaden gepleegd in privé tijd, onbeperkt gesponsord wordt door de Staat. Een Knijff, die bij ieder getuigenverhoor de hele dag aanwezig was (nergens voor nodig) kost tonnen aan euro's 5. Betaald door de belastinguitgeknepenen. Was dan zo solidair en non-discriminerend geweest om Demmink ook maar een budget te geven van één keer duizend euro. Waar hij alles mee had moeten doen.

Of trouwens, zelfs dat niet, want hij bezit zelf genoeg geld. Hoe hij aan dat geld is gekomen? Met criminele activiteiten. Tijd dus om de pluk-ze wetgeving op Demmink toe te passen (en Donner en anderen).

Een voorarrest lijkt me dan ook wel toepasselijk. Dat gebeurt bij burgers toch ook? 6 En dan mag je er rustig eens ZES JAAR over doen om het uit te zoeken.Enfin, komt u vrijdag ook?
Baybaşin zal uw steun waarderen!


author: Ton   |   published: 15.05.2017   |   updated: 15.05.2017   |   comments: allowed


Ontnemingszaak
Baybaşin vs. OM
--------------------
Vrijdag 19 mei
aanvang 10:30u
Hof Den Bosch
??.??.2017
Vervolg #pedoverhoor
RB Amsterdam
 
??.??.2017
Boekpresentatie Gerritsen
ISVW Leusden
 
??.??.2017
Conclusie AG Aben
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014

Strafzittingen OM