Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

AIVD (2)
complotarchiveliteraturesources
Onze Algemene Inlichtingen en VeilgheidsDienst was fors in het nieuws de afgelopen week. Waar deze "secret" "service" (met opzet niet in één zin bij elkaar gezet) met hun slogan "open waar het kan, gesloten waar het moet" meestal meer moetjes telt en het volk daarmee dwingt dit maar te tolereren, lijkt het media-offensief nu de overhand te krijgen. Samen met het media-offensief van de kindermisbruik specialisten, het Peter R. de Fries (met een "V") offensief, het MSM-trollen offensief, en het Koningshuis offensief lijkt de informatie oorlog daadwerkelijk te culmineren in een info-war.


Informatie vergaring Dat de aangeleverde informatie dubieus is daar is iedereen het over eens. Websites van Klokkenluider Online en Martin Vrijland tot Skepsis en Klopt Dat Wel? bevestigen dat de beschikbare informatie niet iets is waar je blindelings op af kunt gaan. Enkel dat iets "in de krant staat" maakt het nog niet tot waarheid.

Het is dan ook opvallend dat onze "inlichtingen"dienst dan juist zelf nog meer informatie wil hebben (en het ons niet gunt). Het liefste zouden ze (net als Google, Facebook, et cetera) al uw digitale voet- en vingerafdrukken willen hebben. In uw paspoort, maar ook van uw mobiel.

Nu zijn er al veel organisaties die dit verzamelen. We hebben DigiD, CBS, EPD, Belastingdienst, RDW, kabelaansluitingen (UPC, ZIGGO) waarbij u "heel service gericht" het password kant-en-klaar krijgt aangeleverd, zodat u dat zelf niet meer hoeft in te stellen. En als u nu ook nog uw Google-Goggles wilt opzetten en het EEG wilt aansluiten en al uw handelingen duidelijk wilt inspreken dan is het enige probleem nog de data-mining techniek.

Analyse opdracht Ik kan mijn commentaar gaan geven, maar in het kader van een spioneer opdracht heb ik de berichten van de afgelopen week reeds verzameld en verzoek ik u nu om zelf eens deze informatie te analyseren. Uw rapportage wordt verwacht onderaan in de comment-sectie. Alles is toegestaan, mits uw complottheorie maar dusdanig verdedigbaar is, dat een OM uit Leeuwarden er mee weg kan komen.

NU.nl
Bezuinigingen AIVD raken staatsveiligheid
Geheime dienst AIVD wordt gedecimeerd
Informatie AIVD voorkwam aanslag van Al-Qaeda

De Telegraaf
AIVD kan potentiële dreigingen niet aan
AIVD verijdelde terreurcomplot
AIVD verijdelde complot Al-Qaeda

Het Haagse Complot
blog 07-02-2013: Jansen & Janssen versus James
blog 28-01-2013: Rop Gonggrijp & XS4ALL


Het lachende-zalm logo

Zelf zou ik geen goede spion zijn. Bang voor Al-Qaeda ben ik niet, dus de enige overeenkomst die ik zie is het lachende-zalm logo. Mond open, klaar om toe te happen. En vreemd genoeg zijn die allemaal geassocieerd met inkomsten voor de staat door de mensen voor de gek te houden. Wat ik lees is: ze willen uw geld. En ze hoeven daar niet eens voor te schooieren met vreselijke spotjes en giro 555 nummers. Ze nemen het gewoon.

En als prospect/leerling, klaar om toe te treden tot het gilde van superspionnen, citeer ik mijn Grote Leermeester (met een "V"): "maar er is meer..." Dus blijft inloggen!



author: Ton   |   published: 27.04.2013   |   updated: 27.04.2013   |   comments: allowed