Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Joris en de Draak

De legende
Sint Joris (Georgius) van Cappadocië (vrienden noemen hem "Sjors") zou een Christelijke martelaar en heilige zijn. Volgens de legende werd Joris in 303 door de christenvervolgers gevangengenomen en gefolterd. Hij werd op een rad gelegd met tweesnijdende zwaarden, in een ketel met kokende olie gestopt en moest van een beker met gif drinken. Hij liep desondanks geen letsel op. (Zoals Donner zei: "nog geen spoor van rook") Onder de indruk van dit wonder liet de keizerin van Rome zich dopen. Ze (en Donner, Hirsch Balin en Opstelten) werd daarop samen met Joris op de toren van de stadsmuur onthoofd. Een soort van Quatorze Juillet dus, in een Joop van den (happy) Ende musical uitvoering, met een happy end voor het volk.

Joris en de Draak
Begin volgend jaar zal prinses Beatrix verhuizen naar het hexagon kasteel Drakensteyn. Dat is precies 111 jaar nadat in Den Bosch de Drakenfontein in gebruik werd genomen, geschonken door commissaris der Koningin jhr. mr. P.J. Bosch van Drakestein.

Volgens architect Jan van der Eerden zou deze zich op de axis mundi bevinden, een krachtige van oost-west lopende energielijn, een zogenoemd drakenpad, gebaseerd op een Romeins grondpatroon, de campus initialis, wat weer voortbouwde op de Keltische cultuur en leylijnen. En ik ben weer exact 11:11u (DST) in het midden geboren van de Nieuwe Straat, de noord-zuid lopende lijn van de oude Veemarkt (thans Kardinaal van Rossumplein) en de oude Dieze, die de 111° lijn kruist tussen Draak en het Jeroen Boschplein met het zwanenbroederhuis. (U weet nog wel van Fogelsanghstaete, uit het Vaatstra verhaal.)


Volgens een commentator op de website van Stan de Jong zou van Straelen, tegenwoordig geschreven als (aard)stralen, een vriend van Demmink zijn en was hij de AG te 's-Hertogenbosch in de zaak Baybaşın. En het kantoor van die van Straelen zat aan het einde op de straal -111° (rode lijn) vanaf het niet passende Arena over de draak heen. De architect van de Arena komt uit Barcelona, stad van de Sagrada Familia, en die is weer via een rechte lijn over het Vaticaan verbonden met de Hagia Sophia in Istanbul. De plaats waar de eerste JD verkrachtingen werden gemeld.

Het eindpunt van de gele (111° positief) straal, over het zwanenbroedershuis, stopt bij de St. Jacobskerk aan het Jeroen Boschplein. Deze kerk was bedoeld voor bedegangers naar Compostella. En vanuit Compostella kom je weer in het Portugese Estoril, bekend van de in 1982 uit het weeshuis Casa Pia in Lissabon verdwenen kinderen. Dit Estoril zou weer in verbinding staan met Zandvoort, bekend van de CD-rom's van het HIK-team. En onze Koning gaat wonen in Paleis Huis ten Bosch. En daarmee is de hexagon cirkel rond:
Het laatste oordeel van Hiëronymus Bosch is nakende.

De feiten
U kunt het geloven of niet, maar bovenstaande gegevens zijn allemaal controleerbaar, opzoekbaar, na-meetbaar, historisch gedocumenteerd, en dus niet net even door mij verzonnen. Ik wil niet de draak steken met complottheorieën, maar als je hier geen complotverhaal van kan maken dan weet ik het niet meer. Ik zal Dan Brown tippen om een nieuw verhaal te komen schrijven, waarbij zijn voorgaande bestsellers over het Vaticaan in het niet verdwijnen.

Voor de rest van dit artikel over Joris D. zal ik me beperken tot de (relevante) feiten. Daarnaast zijn er wel héél veel andere feiten die suggestief / complottechnisch relevant kunnen zijn, maar vanuit juridisch / veroordeeltechnisch oogpunt geen waarde hebben. Zie daarvoor het uitgebreide chronologisch overzicht. De aangiften De getuigen De deskundigen De bekentenissen
De conclusie
Behalve de pagina's volle verdenkingen met "circumstantial evidence" en allerlei complotverbindingen (die op voorhand niet moeten worden uitgesloten, maar ook niet aangenomen) zijn er ook nog meer dan voldoende concrete verdenking om een oriënterend grondig, diepgaand, parlementair onderzoek te (laten) doen.

Meer (maar ook niet minder!) kan in dit stadium niet gevraagd worden.

Als de Tweedekamer mij de opdracht, mandaat, machtiging, clearance en middelen geeft kan ik morgen al aan de slag gaan. Ik ben bereikbaar via het e-mailadres onderaan deze pagina. En anders verneem ik graag wanneer ik antwoord op mijn brieven zal ontvangen.


author: Ton   |   published: 05.07.2013   |   updated: 05.07.2013   |   comments: allowed

complotarchivecommunityliteraturesources