Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

NU-Uwe valsche
Nieuwsvervalschers
NU, uw eigen nieuwsmanipulatoren, hebben het weer eens druk gehad dit weekend. Terwijl iedereen aan het strand of op een terrasje zat, genietend van een groot glas wit-bier of koude Chardonnay, hadden de stagiaires (fatsoenlijk betaald zullen ze waarschijnlijk niet worden, gezien het geproduceerde journalistieke niveau) het razend druk om de berichtengeving te manipuleren.

Het grote MSM probleem
Dit laakbare gedrag is inmiddels uitgebreid bekend. Ook ik heb er eerder over geschreven. Eigenlijk wel heel veel zelfs, terwijl de media helemaal niet op mijn prioriteitenlijstje staan. Ik richt mij immers primair op onrecht veroorzaakt door een corrupt juridisch systeem waarbij kinderen het slachtoffer (zijn ge)worden. Met deze blog zie ik de MSM dan ook niet als een concurrent die moet worden uitgeschakeld. Verder doe ik ook niet aan advertenties, dus ik heb ook geen financieel belang.
RECLAME
ghostery proof
Meer gerelateerde publicaties:

Het is juist daarom zo triest dat je dit iedere keer weer ziet gebeuren. Trol-gedrag, censuur, verbergen, manipuleren, verbieden, blokkades instellen, ga maar door. Als media-organisatie zijn ze drukker bezig met het niet publiceren dan met fatsoenlijke journalistiek bedrijven, zelf op onderzoek uitgaan, en inhoudelijke publicaties te maken. Een doorgeefluik van de ANP-afhaal-propaganda . Kale smaakloze rijst, zonder "Sambal bij?"

Ik heb u uitgebreid (en gedocumenteerd met bewijsstukken) verteld over de NUJIJ-censuur en u kunt dat in het blok hierboven (even openklappen) nalezen. En ook dit weekend ontving ik een klacht van RvD (naam bij de redactie bekend) over censuur door NUJIJ inzake de aankondiging van een demonstratie. Als beste gewaardeerd, maar kritisch t.o.v. de overheid, en dus weer snel verwijderd.

En diegenen die, ondanks het zomerse weer, binnen achter hun computer zaten, of op het terrasje met hun tablet of smartphone de laatste wereld-ontwikkelingen bijhielden zijn weer eens getuige geweest van een nieuwe grote verdwijntruc. Nadat de Volkskrant onthulde dat er twee nieuwe verklaringen waren in de Demmink-affaire berichtte ik u vrijdag over Joris (en de) D(raak) . Op zaterdag gaf Robert Rubinstein van Stichting de Roestige Spijker een interview bij TROS Nieuwsshow . Vervolgens verscheen daarvan weer een verslag op KlokkenluiderOnline .

En daarna namen de MSM het over en verscheen een ANP-persbericht op BNR , en in de Telegraaf , en het Katholiek Nieuwsblad , en Reformatorisch Dagblad , en bij PowNed , het Leidsch Dagblad , de Gooi en Eemlander , het Haarlems Dagblad , Omroep Brabant ... en ga zo maar door.

Een betere vraag is dan ook Waar niet eigenlijk? Wel, liever niet op NUJIJ.nl. De meningen van het gewone volk zijn namelijk niet gewenst. Meningen die afwijkend van de staatspropaganda zijn moeten verborgen worden. Dat is belangrijk want de NU-rss-feeds zijn op veel openbare plaatsen te lezen. Zelfs op de monitoren in de rechtsgebouwen. Dus heeft de redactie van NU daar het volgende op gevonden.

De Grote Verdwijntruc

1KlokkenluiderOnline publiceert een artikel over de TROS nieuwsshow inzake Demmink en staat al snel op nr.1 als beste gewaardeerd.
2NU.nl kan niet achterblijven en publiceert voorzichtig ook iets over een Kort Geding. Maar ze zijn jaloers en gooien KLOL eraf.
3NU.nl durft het toch niet aan, en halen zichzelf weg. Maar dan schuift de publicatie van het NRC.nl door, die de koppositie overneemt.
448 stemmen over zo'n gevaarlijk onderwerp kan natuurlijk niet. Alles wordt verwijderd en vervangen door iets met slechts 33 stemmen.


De moraal van dit verhaal
U weet dat ik bij de Raad voor de Journalistiek aan de bel getrokken heb. En zoals het een goede doofpot-organisatie betaamt doen ze net alsof ze de klacht niet begrepen hebben en geven ze alleen antwoord op niet gestelde vragen. Maar de rechtsvraag die ik wel gesteld heb blijft onbeantwoord. U kunt het allemaal zelf nalezen in de publicatie Journalistiekem .

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze bij de RVDJ zo dom zijn dat ze mijn vraag niet begrepen hebben. Het zijn immers maar juristen. En zoals mijn ouders vroeger zeiden, toen ik een studiekeuze moest maken: "Rechten is voor domme mensen, en eigenlijk gewoon een HBO-opleiding. Dat kun je altijd nog gaan studeren. Kies liever een echt vak."

Ik denk dat daar wel een kern van waarheid in zit, want je moet wel knap dom zijn om te denken dat ik het hierbij zal laten. Er loopt nu een aanvraag voor een strafrechtelijk onderzoek. En als dat ook op niets uitloopt, wat wel te verwachten is , dan hebben we altijd nog het Europese Hof. Zolang je in je zaak maar een uitdrukkelijk beroep op het EVRM hebt gedaan kan dat. Waarvan acte!

author: Ton   |   published: 09.07.2013   |   updated: 09.07.2013   |   comments: allowed

complotarchivecommunityliteraturesources