Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

De zoekmachine
Eergisteren was een historische dag. Enerzijds omdat de zaak van de Vastgeroeste Spijker loskomt, anderzijds omdat daarmee het aantal bezoekers op deze site weer eens de statistieken uitvloog. Dit was het HHC pas één keer eerder overkomen. De publicatie in maart over het Anass NFI rapport was goed voor meer dan 22.000 bezoekers op één dag. En dit weekend werd dan de tweede plaats gehaald met bijna 18.000 bezoekers met Demmink geïnteresseerden.

Maar er was wel iets vreemds aan de hand. Het aantal bezoekers via Google was gering. Minder dan 5%. Dat is niet logisch. Bezoekers kwamen binnen via twitter, peer-sites, referrers, RSS of rechtstreeks, maar nauwelijk via een zoekopdracht. Het invoeren van uitsluitend "Demmink" als zoekopdracht geeft heel veel referenties. Maar er zijn (in ieder geval op de eerste pagina's) geen links naar HHC te vinden, terwijl er toch relatief veel gerelateerde artikelen op www.hetHaagseComplot.nl/Demmink staan.

Terwijl het HHC een half jaar geleden nog goed te vinden was is hij nu uit de primaire zoekresultaten verdwenen. Een ander onderwerp dan: Baybaşin. Ook niets. Via een metasearcher als webcrawler misschien? Of vanaf een ander IP-adres via TOR. Het geeft allemaal geen verbetering. Pas wanneer de toevoeging haagsecomplot wordt gegeven, komt hij bovenaan.

Dan kan het natuurlijk aan het HHC liggen. Maar iedereen (journalisten, juristen, ministeries) weet dat Micha Kat zich met zijn website KlokkenluiderOnline al vele jaren bezig houdt met dit onderwerp. Als iemand veel gepubliceerd heeft over Demmink dan zijn zij het wel. Maar ook die site komt niet voor in de primaire zoekresultaten. Is dat logisch? De grootste aanzwengelaar van deze zaak is niet terug te vinden via Google?

Als achterdochtige anti-doofpotter begin ik dan ook te vermoeden dat iemand het nieuws tracht te sturen. Dat is helemaal niet zo moeilijk en wordt wel vaker gedaan. We kennen allemaal het oppoetsen van WikiPedia™ door Mabel Wisse Smit En zeker wanneer justitie een e-mailtje stuurt naar Google Support dan is dat zo geregeld. Klaarblijkelijk willen ze u liever in slaap sussen met "betrouwbare" informatie van de Rijksrecherche: Geen strafrechtelijk onderzoek naar aangifte Demmink. Het is maar net wie u wilt geloven.

En voor de bezoekers van deze site met een eigen weblog: verspreidt het woord. Neem een link op naar HHC of KLOL. En de overige kunnen hier onder op de "social-links" balk klikken om referenties te maken op andere media. De boodschap is echt niet tegen te houden, ook niet met geweld, zoals de Romeinen dat 2000 jaar geleden probeerden met het Christendom. Als mensen het woord willen verspreiden dan gebeurd dat toch.


De infiltratie achter vijandelijke linies
Wat deze censuur-amateurs niet begrijpen is dat het HHC niet commercieel is. Er zijn geen advertentie inkomsten die gerelateerd zijn aan het aantal bezoekers. Het HHC bezorgt een boodschap, en het staat een ieder vrij om daar van kennis te nemen. Of niet. Het maakt echt niet uit. Of deze boodschap Jan Publiek bereikt is niet zo belangrijk. Jan Publiek interesseert het namelijk toch niet. Net als de politici drinken ze een glas en doen ze een plas. Op naar de volgende roddel. Dus stuurt het HHC ook geen bataljons kanonnenvlees de barricades op. Wij gebruiken commando technieken: infiltreren achter vijandelijke linies en kleinschalig toeslaan op vitale structuren.

Een van die methodes is de MicroFly™, het Guided Precision Aerial Delivery System. In de GPS wordt het designated IP (Impact Point) geprogrammeerd en vervolgens wordt de bevoorrading zelfstandig op weg gestuurd. Zo simpel is dat dus. Het IP (Internet Protocol) adres wordt ingevoerd in de mailer, een received/read request wordt gekoppeld en op deze wijze komt de boodschap altijd aan bij diegenen van wie het belangrijk is dat ze bereikt worden. En tot nu toe heeft die hypermoderne postduif altijd gewerkt, waardoor het "Wir haben es nicht gewusst" niet opgaat.

Een tweede punt wat belangrijk is te vermelden is het misverstand dat bij Knijff bestaat. Hij denkt (althans dat is zijn verweer) dat er subversieve elementen zijn die zijn cliënt doelbewust schade willen berokkenen. Alweer een enorm misverstand. Die hele JD interesseert het HHC werkelijk geen fluit. Of hij nou met andere politici Dark-Rooms bezoekt, zweepjes of opblaaspoppen gebruikt, het kan ons werkelijk niet schelen. Het enige waar het HHC zich wel druk om maakt is de mogelijke corruptie binnen het justitiële apparaat en de (kinder)slachtoffers die daarbij vallen. Dat willen we opgelost hebben.

En laat er geen misverstand over bestaan. Dat Opstelten nu het hazenpad kiest door te zeggen: "Ik bemoei me er verder niet mee" is te laat. Alle medeplichtigen (niet alleen JD) zullen zich voor de (onafhankelijk) rechter moeten verantwoorden. Van uitstel komt geen afstel.


Precision strike
Een voorbeeld van zo'n precision strike is het WOB-verzoek over Baybaşin dat op 8 september j.l. gedaan is. U heeft dat op deze website kunnen lezen (duizenden getuigen), een ontvangst en leesbevestiging is door de betreffende HOVJ teruggestuurd, in de aangetekende post-verzending is de aanvraagdatum expliciet vermeld, en dan toch...

Ze weten dat de eerste vier weken voorbij zijn. Maar in de brief wordt de (tweede) datum van 23 september als referentiepunt opgevoerd. En dan ook nog eens vier weken uitstel vragen. Hoe moeilijk kan het zijn om een kopietje/scan te maken van een IAB en deze op de mail te zetten. Volgens mij gaat dat sneller dan excuus-briefjes schrijven. Natuurlijk weet ik dat het volledige verzoek meer omvat, maar ik heb expliciet aangeboden genoegen te nemen met gefaseerde toezending.

Wat is namelijk het geval. Uit onderzoek en analyse van de gebeurtenissen inzake Baybaşin is op te maken dat niet alleen tapverslagen vervalst lijken te zijn, maar zelfs zijn hele aanwezigheid in Nederland lijkt voort te komen uit een overheidscomplot. In het artikel remote mousetrap is dat toegelicht.

Voor het HHC is het namelijk onbegrijpelijk dat iemand de (strenge) Britse douane kan passeren, zich vervolgens in België in een hotel kan inschrijven, zijn telefoons te laten aftappen, zodat men precies wist wat zijn plannen waren, een motoragent hem door België te laten volgen totdat hij bij de grens met Nederland aankomt, waar nota bene een compleet welkomstcommité klaar stond, en dan pas eens een keertje wordt opgepakt op grond van een zogenaamd "internationaal arrestatie bevel".

Als dat bevel inderdaad bestond, dan moet de Engelse douane die registratie zeker gezien hebben en voorkomen hebben dat Baybaşin het land kon verlaten. En als het IAB niet bestond zijn in dat geval alle gevolgen die daarna in Nederland zijn gebeurd onrechtmatig. Vanaf 24.12.1995 kon en mocht Baybaşin namelijk Nederland niet meer verlaten. Inmiddels zit hij al meer dan 18 jaar hier opgesloten, en in mijn stellige overtuiging onschuldig.

En wat minstens even erg is: als het IAB achteraf kunstmatig gefabriceerd is dan kan onze overheid zich scharen in het beruchte rijtje war-criminals die misdaden tegen de menselijkheid plegen. Het zou dan zomaar kunnen dat het 100e jaar van het Vredespaleis in Den Haag decor wordt van een volgende historische gebeurtenis. Dan kunnen de MSM munt gaan slaan uit de nieuwe JD-herdenkings-munt.

We zullen zien hoe dit verder zal gaan verlopen. Over vier weken weten we hopelijk meer. Nogmaals, van uitstel komt geen afstel. We houden u op de hoogte.



author: Ton   |   published: 29.09.2013   |   updated: 29.09.2013   |   comments: allowed