Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

De vriendschappelijke relatie
Onze overheden hebben allerlei relaties verzonnen. Gemeenten in Nederland hebben over de grens een willekeurige gemeente ten oosten van ons gekozen om "in vriendschap verbonden te zijn". Dat levert weer leuke reisjes in de baas zijn tijd op voor wethouders enzo. De burger die zijn eigen vakantiegeld hard nodig heeft om zijn exorbitante WOZ-rekening te kunnen voldoen mag dat financieren.

De afgelopen tijd hebben we ook twee vriendschappelijke jaren op staatsniveau gehad. Eerst de 400-jaar relaties met Turkije, en daarna de geweld(ad)ige 1 afsluiting van het Rusland jaar. Ook daarbij werden weer hele symfonieorkesten over gevlogen, banketten georganiseerd, en heftig diplomatiek "onderhandeld".

Het is opvallend dat juist die "vriendschappen" de meest verstoorde relaties aan het licht brengen. Alsof we te maken hebben met een gedwongen huwelijk, waarbij beide partners toch moeilijk verenigbare opvattingen hebben. Het Rusland verhaal speelt nog, waarbij de homorechten en Greenpeace hoog op de agenda staan. Het hele Pussy Riot gebeuren is, ondanks destijds ferme taal door onze minister van BuZa voor de camera, weer verdwenen. Opofferbare pionnen binnen een schaakspel door valsspelers.

Mijn persoonlijke interesse gaat naar de verstoorde relatie Nederland-Turkije. Niet oppervlakkig. Daar is niets aan de hand, integendeel. De (destijds) invloed van Geert Wilders is afgezwakt, ook door Geert zelf, die inmiddels heeft geleerd zijn uitingen te matigen. Journalist Bram Vermeulen heeft zijn visum weer gekregen 2 en de Patriot-verzoeken (met bijbehorende snoepreisjes) worden gretig ingewilligd.

Met zijn allen rondom de piano, doen alsof er niets aan de hand is. Mark Rutte zich niet realiserende dat een dergelijke ego-uiting not-done is en het lachen slechts een uiting is van vergelegenheid met de situatie. Tja, politici uit de klei op klompen door de porceleinkast nietwaar.


DOSSIER: Robert Hörchner
Maar diep onder het oppervlak, verborgen voor het oog van de headline lezende nieuwsscanner, speelt er heel wat meer. Het NSA-schandaal (incl. onze eigen AIVD) borrelt onder het oppervlak, waarbij de stemgerechtigde burger zijn/haar schouders ophaalt. Het zal allemaal wel, zolang ze mij daarmee maar niet lastigvallen.

Dus ze kopen nieuwe afluisterapparatuur? 3. Ik heb niets te verbergen. Hier is mijn IP-adres, mijn MAC-adres, mijn GPS-adres, mijn UPC/ZIGGO/KPN-adres, mijn POSTCODE-adres, mijn BANKREKENING-nummer en mijn BSN-nummer. Wilt u anders nog iets?

Totdat het mis gaat. En die kans is groter dan het winnen van de staatsloterij! Op Robert zijn eigen site 4 kunt u het een en ander vinden, maar zeker ook in de uitleg op Boublog 5. Een Brabantse zakenman met een goed lopend internationaal textiel bedrijf die geruïneerd is door justitie. En dan niet per ongeluk als "bijvangst" maar opzettelijk.

Zoals het alleen in films gebeurd. Terwijl het OM wist dat hij onschuldig was hebben ze een criminele organisatie drugs laten plaatsen in zijn bedrijfshal, en hem vervolgens strafrechtelijk vervolgd. En dan niet zo'n klein beetje ook. Ze hebben zelfs gezorgd voor een Europees Arrestatie Bevel op valse gronden. Uitgeleverd aan Polen. Maanden in voorarrest tussen psychopatische moordenaars met schurft in een donkere kerker.

Dat hij werd afgetapt mocht bij niet weten. Sterker nog: hijzelf werd niet afgetapt, maar andere criminelen werden afgetapt. En die zouden "gesproken hebben" over zaken die Robert in zijn schoenen geschoven kreeg. En om de zaak rond te krijgen werden de uitwerkingen van de taps gemanipuleerd. Maar die taps, waarop ze hem wilden veroordelen, kreeg hij zelf nooit te horen. Hij kon dus ook niet bewijzen dat ze vals waren. Gewoon hier in Nederland, maar u mag dat niet weten. U zou wel eens in opstand kunnen komen.

Veertien jaar later beschikt hij (via een truc) uiteindelijk wel over de taps. En op (rechterlijk) papier ligt inmiddels ook vast dat Robert destijds ten onrechte als verdachte is aangemerkt. Ook is vastgesteld dat er meerdere (kennelijk opzettelijk) verkeerde uitgewerkte transcripties zijn gebruikt. Maar de zaak loopt nog steeds. Al veertien jaar!


DOSSIER: Hüseyin Baybaşin
Zoals reeds gesteld gaat mijn bijzondere interesse uit naar de verstoorde relatie met Turkije. En naar mijn inschatting heeft dat alles te maken met wat Joris Demmink 6 daar achttien jaar geleden (vermeend) uithaalde. En, hoe toevallig, is dat ook de tijd dat Baybaşin 7 al in Nederland gevangen wordt gehouden.

Op 24.12.1995 werd de Koerdische marmerhandelaar Baybaşin (tevens mede-oprichter van het Koerdisch Parlement in Ballingschap te Brussel), die op dat moment op uitnodiging van de Engelse overheid met zijn gezin in London woonde, onrechtmatig gearresteerd 8 en direct in de isolatie gegooid. Minister Winnie Sorgdrager steunde zijn (vermeende) criminele SG Demmink in de heftige pogingen om Baybaşin uitgeleverd 9 te krijgen naar Turkije.

Toen de rechtbank op 28.10.1997 definitief besloot dat Baybaşin niet mocht worden uitgeleverd werd hij dezelfde dag nog verdacht van het opdracht geven tot moord en lid worden van een criminele organisatie, zodat ze hem even later op 27.03.1998, in de EBI te Vught konden opsluiten. Hij is (in Nederland!) 3 jaar in voorarrest gebleven. Pas in 2001 wordt hij veroordeeld op grond van valse tapverslagen, gemaakt door een Turkse spion 10 binnen onze eigen AIVD.


De "toevallige" samenloop
Zo gemakkelijk gaat het dus. Als de overheid u kwijt wil dan manipuleren en liegen ze erop los, en u krijgt niet eens het bewijsmateriaal in te zien dat tegen u wordt gebruikt. Fair-trial met klompenvoeten getreden. En wanneer eenmaal deze criminele organisatie (ik heb het dus over de Staat der Nederlanden) is los geslagen is die haast niet meer te stoppen.

Kijk maar naar wat er met de IRT-affaire is gebeurd. In 1994 moest minister Hirsch-Ballin aftreden, maar treedde in 2006 weer vrolijk terug aan! Iemand was vergeten zijn verklaring van onberispelijk gedrag te updaten. Winnie Sorgdrager en haar voorzitter van het college der PG's, Arthur Docters van Leeuwen, raakten op 14.01.1998 al in opspraak, en smekende op haar knietjes beloofde ze beterschap. Welnu, het gerotzooi ging gewoon door, tot op de dag van vandaag, zoals Edward Snowden inmiddels voldoende heeft aangetoond. En nog steeds gaan ze gewoon door! 11. Lak aan het Parlement.

jaardatumHüseyin BaybaşinRobert Hörchner
1974 01.04 Robert start met zijn bedrijf Clip Confectie.
1995 24.12Baybaşin wordt gearresteerd o.b.v. een vervalst arrestatiebevel 
1997 28.10Baybaşin mag niet worden uitgeleverd. Het OM start (met terugwerkende kracht) met telefoontapvervalsing. 
1998 27.03Terwijl hij onder huisarrest staat wordt hij (opnieuw) gearresteerd en in isolatie geplaatst. 
199926.06 Clip confectie begint met de verhuizing van het bedrijf van Den Bosch naar het goedkopere Polen.
26.10 XTC-lab in aanbouw in de (leeg staande) bedrijfshal te Ketelaarskampweg 17, onder het toeziend oog van politie.
12.11 19:40u telefoontapvervalsing "De Lange wil langer huren." (9911254.1 tap 10, nr. 990133116)
2000 01.02 Robert en Annelies worden gearresteerd.
2001 09.02RBBRE: Baybaşin wordt veroordeeld tot 20 jaar (2001:AA941 12) 
200206.02 SHE: Robert doet aangifte van een vals opgemaakt Proces Verbaal
16.02 SHE: Robert doet aangifte van tapvervalsing
22.05 SHE: Robert doet nogmaals aangifte van een valselijk PV
30.07GHSHE: Baybaşin krijgt levenslang 
01.08ARRBRE: Hugo Hillenaar wordt gepromoveerd tot HOVJ 
25.09 RESHE: Robert wordt vrijgesproken (01/089105-99), maar over de valse taps wordt niets gezegd.
01.11Joris Demmink wordt gepromoveerd tot SG MinJus. 
200702.04Baybaşin doet aangifte tegen Demmink 
03.05Demmink gaat persoonlijk naar de gevangenis van Baybaşin, waarna Baybaşin een Kort Geding start tegen Demmink. 
10.07 Robert wordt gearresteerd en uitgeleverd aan Polen o.b.v. (alweer) een vals arrestatiebevel.
201312.02 De aangifte en art.12 procedure van Robert tegen het manipuleren van de tapgesprekken wordt niet ontvankelijk verklaard "wegens verjaring".
22.04De aangifte tegen Demmink wordt niet ontvankelijk verklaard "wegens verjaring" 13 . 

Uiteraard is er veel meer te vertellen, maar dan verliest u het overzicht. De stelling van Robert is alsvolgt:

"Toevallig speelde mijn zaak op precies hetzelfde moment (2002) en bij precies dezelfde rechtbank (SHE: 's-Hertogenbosch) als de zaak van Baybaşin. Er mocht absoluut niet bekend worden dat de SG Joris Demmink en de OVJ Hugo Hillenaar in (vermeende) samenzwering een (vermeende) criminele organisatie vormden."

Waar we nu, dankzij Edward Snowden en de NSA-affaire weten en erkennen dat dit soort schandalen echt gebeuren, moesten destijds alle sporen en bewijzen "kwijt geraakt" worden. En ook de menselijke-getuigen werden "gewist"!

De slachtoffers kregen (en krijgen nog steeds) geen toegang tot de originele tap-registraties. En iets dergelijks is ook gebeurd met de vervalsingen door het arrondissement van Hugo Hillenaar in de Bredase zedenzaak van Frans H. 14. Nog een (burger)slachtoffer van de (niet vermeende maar erkende 15) criminele organisatie genaamd Nederlandse Justitie.

Het wachten is nu op een Tweede kamer die de beslissing n.a.v. de IRT-affaire afdwingt en met een parlementair onderzoek start. En tot die tijd (en dat kan nog wel eens lang duren, totdat alles verjaard is, of de -vermeende- criminelen, gelijk een Prins B. zijn overleden) wordt u allen aangeraden om ook zelf een tap-registratie en externe-backup van al uw communicatie te vervaardigen. Dat is de enige manier waarop u zich kunt wapenen tegen criminele overheidsleugenaars. Een fraaie niche-markt voor een bedrijf dat daarmee miljardair kan worden. Bij deze bestel ik vast de eerste preferente aandelen en claim ik het octrooi/patentrecht.



author: Ton   |   published: 12.11.2013   |   updated: 12.11.2013   |   comments: allowed

13.11.2013
De Roestige Spijker
Uitspraak rechtsverklaring
Rechtbank Utrecht
 
21.11.2013 14:00u
KlokkenluiderOnline
Micha-claim vs. NL
Rechtbank Amsterdam
 
22.11.2013
Baybaşin
Rolzitting AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 
03.12.2013
AD & De Roestige Spijker
Voeging Demmink-AD
Rechtbank Den Haag
 
11.12.2013 09:30u
KG Maaike Vaatstra
Verbod dagboek publicatie
Rechtbank Haarlem
 
16.12.2013
slachtoffers Turkije
art.12 procedure Joris D.
Rechtbank Arnhem