Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Gestraften in het buitenland en in Nederland
In Nederland zitten 12.110 mensen gevangen. Daarvan is de helft geboren in Nederland 1. In het buitenland zitten nog eens 2.046 Nederlanders gevangen 2. Dat is 15% van het totaal aantal gevangen. Of 1/3 van het aantal Nederlanders in Nederlandse gevangenissen. Buitenlandse zaken heeft het er maar druk mee. Maar dan heb je ook wat. Ze mogen niet alleen hun kinderen zien, maar ze zelfs in de gevangenis verwekken.

Nu is het altijd-met-één-mond-sprekende kabinet 3 hierover verdeeld. VVD-er Fred (justitie) wil de rechten van gevangenen beperken en versoberen, terwijl PVDA-er Frans (buitenlandse zaken) de rechten van gevangenen juist wil verbeteren. Het zal dan ook wel weer om geld draaien. Moet Nederland het betalen dan mag het wel wat zuiniger, als het buitenland er voor opdraait dan mag het wel wat luxer. Joran heeft zo te lezen minder te klagen dan de eerste de beste eerzame burger in Nederland die amper studiefinanciering kan krijgen, laat staan zijn eigen kinderen zien.


Video clip op YouTube™
"Prioriteiten in het kabinetsbeleid zijn de bescherming van mensenrechtenverdedigers en het opkomen voor gelijke rechten van lesbiennes, homo's, biseksuelen en transgenders (LHBT). Veel Nederlanders vinden deze onderwerpen belangrijk omdat ze passen in de waarden die wij delen."

Frans heeft er zelfs een videoclip 4 over gemaakt. Nu scoren de billen van Máxima natuurlijk beter voor de camera 5 (500.000+), maar slechts 455 kijkers naar Frans vind ik sneu voor hem. Dat is een slechte investering geweest. Als alle Rolodex 6 downloaders van deze site de video een keer willen aanklikken dan krijgt Frans er vele tienduizenden 'likes' bij. Dan is het allemaal niet voor niets geweest.

Maar Frans gaat verder. Mensenrechten zijn een hoeksteen van het Nederlands buitenlandse beleid. "Waar het met de mensenrechten goed gaat, hebben rechtsstaat en democratie meer kans. Als mensenrechten onder druk staan, liggen onderdrukking en dictatuur op de loer.", schrijft minister Timmermans van Buitenlandse Zaken in de "Mensenrechtenbrief 2013, Respect en recht voor ieder mens" 7.


"Injustice anywhere is a threat to justice everywhere.
We are caught in an inescapable network of mutuality,
tied in a single garment of destiny.
Whatever affects one directly, affects all indirectly."

Martin Luther King
Nobel Laureate and champion of the American civil rights movement..



Het beleid
"Wij zetten ons in voor mensenrechten, omdat wij vinden dat ieder mens respect en bescherming van haar of zijn rechten verdient. Bovendien is een wereld waar mensenrechten beter worden beschermd een stabielere en welvarende wereld, waar een open land als Nederland veel baat bij heeft."

En de leugenaar en valsheid in geschrifte plegende minister (en dat schrijf ik niet zomaar, bovendien ken ik de wetgeving over smaadschrift!) gaat verder met zijn valse propaganda:


Nederland steunt mensenrechtenverdedigers
door hen zichtbaarheid en bescherming te bieden.
Onder andere via het mensenrechtenfonds en ambassades.


Dat laatste klopt dan wel weer, alleen niet zoals het hier is bedoeld, en zeker niet in de geest van Martin Luther King. Vraag dat maar aan His Excellence Christopher H. Smith, co-chairman Helsinki commission te Washington. 8. Een zware delegatie moest er aan te pas komen om de rechten van de verkrachtte Turkse kinderen onzichtbaarheid te geven, en hun bescherming af te nemen via mishandeling na hun aangifte. Eerst nadat de Nederlandse Parlementariër Pieter Omtzigt er op wees 9 werden de mensenrechtenfondsen aangesproken om de website van de ambassade te corrigeren.


Turkije
In 2013 is bijna € 500.000 uit het Mensenrechtenfonds 10 besteed aan het verbeteren van mensenrechten in Turkije. "Vrijheid van godsdienst en levensovertuiging, en gelijke rechten voor LHBT en voor vrouwen waren belangrijke aandachtspunten.", zoals u in de van de week uitgegeven brochure 11 kunt lezen.

Een half miljoen euro naar NGO's. Voor bescherming. Die bescherming had Mustafa Y. ook wel kunnen gebruiken toen zijn tong werd ingesneden 12. Of de journalist Burhan Kazmalı toen hij bewusteloos werd geslagen 13. Of de dochter van uw HHC-journalist die al drie jaar door Turkse psychopaten ernstig en onherstelbaar wordt mishandeld (door de Turkse Hoge Raad Yargitay onherroepelijk vastgesteld).

En als u wilt weten waar dat half miljoen vandaan komt? Dat persen ze dan weer af met rechtszaken, betaald door de belastingplichtige burgers 14, tegen journalisten in Nederland, waaronder het Algemeen Dagblad (€ 100.000) of Panorama en Gay-krant 15. Teveel zichtbaarheid is namelijk ook weer niet de bedoeling!




author: Ton   |   published: 28.04.2014   |   updated: 28.04.2014   |   comments: allowed

02.05.2014
Demonstratie Volkert
Rotterdam
 
09.05.2014
Boek Wim Dankbaar
Het verboden dagboek
presentatie: Bussum
 
12.05.2014
Boek Ton Derksen
Verknipt bewijs
 
??.05.2014
Baybaşin
Civiele zaak
Rechtbank Den Bosch
 
17.06.2014
Baybaşin
Rolzitting AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 
-----------------------------
zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014