Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Excuses aan de bovenkoning voor de vertraging op het spoor
Het duurde even want er was werk aan het spoor. De FNV-machinisten hadden het werk neergelegd. Bovendien was er een verdacht pakketje gezien op het perron. Het station moest ontruimd worden. En er was iemand in een lichtmast geklommen, omdat die op de eerste rang wilde zitten en een goed uitzicht wilde hebben. Daardoor liep het rooster enige vertraging op.

Op het traject Den Haag - Tilburg waren de treinen uitgevallen. U moest rekening houden met een extra overstap en daardoor verlengde reistijd. De stilte-coupé was vol, maar er waren nog sta-plaatsen op het bordes. Het laatste stuk reed de trein niet meer, maar de NS zette bussen in. Onze exuses voor het ongemak. Twee uur later kwamen ze dan toch aan. De bovenkoning met zijn import-vriendin en zijn troonopvolgsters. Zeg maar een doorsnee dag voor de doorsnee treinreiziger.


Goedmakertje aan de onderkoning met slemp party op staatskosten

Niet alleen de K3 prinsesjes van de bovenkoning hebben weer een feestdag, omdat hun pappa Willy 50 wordt. Het was namelijk ook K4-dag en D5-dag. De onderkoning schuimt ook iedere party af. Net als drinkeboer Demmink. Die drinkt graag glaasjes wijn van 70 euro per stuk 1, toen hij 65 werd. Zolang een ander het maar betaald.

Want zelfs de studiekosten van zijn puber-vriendje, de kinder-homo-porno-acteur heeft hij blijkbaar laten betalen door de Nederlandse staat. Keurig netjes via een stichting 2, zoals we ook de martelingen in Turkse gevangenissen sponsoren met 2 miljoen euro per maand 3. Wanneer je gemarteld wordt telt echt iedere minuut, iedere seconde. Dus wat doen onze rechtshandhavers? Geen recht, maar zuipen. Hun eigen "zorgen" wegdrinken. Zodat ze niet hoeven na te denken over hun verantwoordelijkheid en nalatigheid. Criminelen dus.

Op die parties kom je allerlei types tegen. Types die zelden werken maar wel alle borrels aflopen. Okay, dat noemen ze werken. Netwerken. Wegwerken. En okay, ze drinken ook wel eens koffie tijdens het werkoverleg. Een van die types is de criminele afperser Donner. Hij bedreigt eerzame burgers die wèl werken en doen wat de Tweede Kamer zou moeten doen: de regering controleren. En dat mag niet. Dan worden staatsmiddelen misbruikt om journalisten te bedreigen 4. Dat moet de lafaard ook wel, want in de echte wereld geeft hij aan anderen het advies om "Boe" te roepen 5. Zelf verschuilt hij zich. Een soort dienstweigeraar Pronk. Echt alles kan tegenwoordig minister worden.

Donner presteert het zelfs om tot twee keer toe afgezet te worden. Eerst als minister van justitie. Gewoon compleet gefaald. Dus wordt hij opnieuw minister. En als hij echt niet langer meer houdbaar is schuiven ze hem bij de Raad van State naar binnen.

En dan geven ze hem tussendoor ook maar even een loonsverhoging, door hem professor te maken. Dat deden ze ook met die andere gefaalde minister van justitie, Hirsch Ballin. Die notabe deskundoloog in de "mensenrechten" werd.


RC: Was u in Turkije? Nee, daar hebben ze geen wijn.
De andere verdachte criminele zuipschuit is Demmink 6. Echt op iedere foto heeft hij een glas wijn in zijn hand. Nooit eens een glaasje jus of water. Altijd maar van dat dure verdoofspul. Door de belastingbetaler betaald.

En kijkt u de Turkije connectie 7 er nog eens op na. (De blauwe balken even rechts met het pijltje openklikken om dat hoofdstuk te kunnen lezen.)

En de K4-troika 8, waarbij, net als met het Teevenbonnetje, "toevallig" dat jaar géén deelnemerslijst kon worden gevonden 9. (Pagina 73, 19 Mb). Altijd hebben ze dikke rapporten en verslagen, behalve wanneer het tegen ze gebruikt kan worden. Dan is het "kwijt". Nou, als het kwijt is weet je dat ze wat te verbergen hebben.


Dettol -kost een meier- voor zachte baby billetjes
En dan is er nog Dettol 10 -kost een meijer 11 - voor zachte baby billetjes. Corine is NRMESGTK. Dat is zoiets als goede tijden slechte tijden, maar dan voor kinderen. Nationaal Rapporteur Mensenhandel En Seksueel Geweld Tegen Kinderen. Het gaat maar door. Daarom vindt Corine dat we het goed moeten onderzoeken. Volgens Corine worden jaarlijks 60.000 kinderen slachtoffer van sexueel geweld. Daarom wil Corine "digitaal rechercheren".

Dat vond ze althans in mei 2014, 12 en twee jaar later in januari 2016, 13 en weer een jaar later (2017) is ze nog steeds bezig met field research, surveys onder misbruikers, en "aangiftes goed onderzoeken". Met gevaar voor eigen leven interviewt ze dronken gewelddadige predators aan de bar.Corine beschermt onze kinderen door te "monitoren" en daarmee uitvoering te geven aan SGD. SGD staat niet voor Secretaris-Generaal-Demmink maar voor "Sustainable Development Goals". En dat doet ze zo goed dat ze daarvoor in februari de "Hugo Grotius Heymans Award" ontving 14


D5 - Dat Doet De Deur Dicht


Feit 1: Er lopen meerdere aangiftes tegen Demmink vanwege seksueel geweld.
Feit 2: Het Gerechtshof in Arnhem vindt dat er genoeg bewijs is om de aangiftes te onderzoeken.
Feit 3: Er zijn meerdere getuigenverklaringen onder ede dat Demmink een verdachte misbruiker is.
Feit 4: Al voor zijn aantreden als SG was Demmink verdachte en tòch is zijn aanstelling door Donner doorgedrukt.
Feit 5: Alle onderzoeken hiernaar door de overheid zijn in de doofpot beland.

Vraag 1: Wat is Dettmeijer dan al die jaren sinds haar aanstelling aan het onderzoeken?
Vraag 2: Hoe onafhankelijk ben je als je met Nederlands' grootste/bekendste verdachte staat te borrelen?
Vraag 3: Mogen wij de Nationaal Rapporteur uitnodigen 15 dat eens uit te leggen?

Dat mag ze van ons "digitaal" doen, net als haar recherche, maar ook wil het HHC wel een zaaltje regelen om het live te doen. Met naderhand een receptie met wijn. Omkopen helpt blijkbaar.

Aftreden 16 is het enige wat de geloofwaardigheid van deze "onafhankelijke" functie nog kan herstellen 17.
author: Ton   |   published: 27.04.2017   |   updated: 27.04.2017   |   comments: allowed

??.??.2017
Vervolg #pedoverhoor
RB Amsterdam
 
??.??.2017
Boekpresentatie Gerritsen
ISVW Leusden
 
??.??.2017
Conclusie AG Aben
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014

Strafzittingen OM