Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Volkskrant 26.10.2015
Een aubade aan (of door?) de tweede (alt)viool uit Den Haag.
In de Volkskrant 1, where else?

Vervolgens wordt Joris Demmink (nou dan weet u het wel) geciteerd als eerste/beste/grootste referentie:
      "Ze ziet het gevaar van verre aankomen en in het uitzonderlijke geval dat ze het niet heeft onderkend, weet ze het ogenblikkelijk in te dammen".


Het koppenrollen op Justitie
Ook Ivo Opstelten, voormalig minister van Veiligheid en Justitie, die mede dankzij Annemarie zijn baan is kwijt geraakt en nu dankbaar van zijn staatspensioen geniet:

      "Ze weet hoe de hazen lopen. Heel belangrijk is het voor een woordvoerder om vooraan te staan, erbij te zijn. En nooit weg te duiken. Zo opereert ze. Ik heb nooit meegemaakt, ook niet op vreselijke tijdstippen, dat ze niet aanspreekbaar was."

Ivo is niet de eerste en niet de laatste minister die moest opstappen wegens "de Kamer verkeerd voorlichten", doordat de Directeur-Generaal Voorlichting van Justitie de minister weer verkeerd had voorgelicht.
  1. In 1995 werd super-wegmoffelaar Annemarie binnengehaald als lekken-dichter van het toen al zinkende schip. Winnie Sorgdrager kwam in aanvaring met oud-KGBBVD-er Docters van Leeuwen. Het werd een zooitje, met als hoogtepunt "De nacht van de PG's".

  2. In 2006 werd deskundoloog Bas van den Heuvel ingeschakeld, maar met zijn incompetentie leidde dat tot een fiasco. Piet Hein Donner moest het veld ruimen naar aanleiding van het rapport van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid over de Schipholbrand 2. Bassie viel (alweer) door de mand. En Stordiau hield wijselijk haar mond. Ministers komen en gaan, maar Stordiau en Demmink bleven altijd bestaan. En doofpotter/medeplichtige Piet Hein werd weggepromoveerd en mocht onderkoning worden bij de Raad van State.

  3. In 1998 stond Annemarie onder verdenking van de RijksRecherche, wegens het met opzet informatie doorspelen naar de media. Harry Borghouts, de voorganger van Joris Demmink, noemde het "een vervelende zaak" en deed een boekje open. Zo merkte hij op dat Annemarie, altijd makkelijk en letterlijk afstand ging nemen van de minister. "Ze liep dan niet naast, maar drie of vier passen achter de minister" 3. Een soort van mes-in-de-rug-steekster dus.

  4. In 1994 moest Ernst Mauritius Henricus, zoon van de Joodse politieke asielzoeker 3 Ernst Denny Hirsch Ballin, die op 26.03.1971 een dubbele naam aannam, en die getrouwd is met Maria Johanna Helena Koppe (naamgenoot van Victor Koppe, een van de eerste 'verradelijke' advocaten van Baybaşin), het veld ruimen over de IRT-affaire. Hij werd daarvoor beloond met een lintje 4.

    Sindsdien zijn er heel wat dealtjes gesloten 5, mensen vermoord, en Baybaşin opgesloten. En al die tijd was onze persvoorlichter de manipulerende en liegende kracht achter de berichtgeving. En net als nu in de VK (Volkskrant), stellen journalisten als Jan Tromp niet één kritische vraag.

  5. En behalve Ivo Opstelten lijkt nu ook Ard van der Steur hele moeilijke tijden tegemoet te gaan. En Ard-ook-niet-gek is bezig met een grote schoonmaak. Een van zijn beste beslissingen is dan ook om een mooie referentiebrief te schrijven voor Annemarie, zodat ze kan worden ingezet bij het afdekken van de pedo-schandalen in Engeland. Dan heeft hij zelf in ieder geval geen last en risico meer van deze achter je rug om loopster.


Cougar
In 1995 wordt Annemarie (destijds 43 jaar) weggehaald bij de gemeente Amsterdam. Ze had daar nog geen paar maanden een nieuwe baan of ze ging daar al weer weg 6. Het was een moeilijk jaar voor Annemarie. Haar echtgenoot, José Stordiau, was dat jaar overleden.

In het VK zeggen kennisen over haar: "Bovenal is ze een politiek roofdiertje" (Joan Nederlof) en "Van de spanning kan ze niet genoeg krijgen" (Hedy D'Ancona). Toch is Annemarie géén "cougar" 7 Haar 63-jarige man was toen 20 jaar ouder 8. Als iemand kan begrijpen dat oude mannen zoals Demmink van jong vlees houden is zij het wel. Maar of ze begrijpt waarom ze zelf van vader-figuren houdt?

Annemarie (thans 64, nog een jaar voor haar pensioen) gaat nog even een jaartje verhuizen. Ze is namelijk dol op vakanties in het buitenland 9. In de zomer een paar daagjes bij Hedy in haar vakantiehuis logeren. Of in het voorjaar naar Griekenland gaan. Niet voor de joghurt 10 maar om daar als een vluchteling de boot naar Bodrum te pakken 11.

Welnu, vluchten zal niet helpen. Alle staatsmisdadigers zullen voor de rechter worden gebracht. Dan kunnen ze wel tijd rekken en denken dat als ze met pensioen zijn (Demmink, Corsten, Stordiau) de dans kunnen ontspringen, maar dat gaat toch echt niet gebeuren.

De Cougars kennen namelijk twee natuurlijke vijanden. De Grijze Wolven 12 en de mens. De eerste groep heeft juist samengespannen. Dus in het belang van de menselijkheid moet dan de mens maar op dit species gaan jagen. En Engeland is dan geen goede keuze om naar toe te vluchten. Dat land levert misdadigers gewoon uit aan Nederland 13.
author: Ton   |   published: 27.10.2015   |   updated: 27.10.2015   |   comments: allowed

29.10.2015
Bart van Well vs. Nederland
Getuigenverhoor
Gerechtshof Amsterdam
 
23.11.2015
Boekpresentatie Gerritsen
ISVW Leusden
 
??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Onderzoek vermogen
Gerechtshof Den Bosch
 
06.02.2016
Baybaşin vs. Nederland
Conclusie AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014