Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

De getuigen
Bewijzen kunnen je onderverdelen in tastbare materialen, zoals bloed, dna, kogelhuls, mes, telefoontap, document, etc. en (ontastbare) verklaringen zoals getuigenwaarnemingen. Beiden kunnen "verdwijnen". Documenten worden door de papierversnipperaar gehaald, agenda's raken kwijt. En ook mensen kunnen (mond)dood worden gemaakt. Een verklaring kan dan ook van te voren worden vastgelegd, rekening houdende met een toekomstig overlijden. Voorbeelden zijn een testament, een codicil, of andersoortige wilsbeschikkingen. En bij de notaris geeft het zekerheid dat de afzender geverifieerd is.

Tijdens de hoorzittingen deze maand hebben we een aantal getuigen aan het woord gehad en voor mij is de balans doorgeslagen naar bevestiging 1. Al sinds 1992 is Joris D. in opspraak. Maar er zijn veel meer getuigen in deze affaire. Niet alleen in Nederland, maar ook elders op de wereld. En met een aantal van hen zijn dingen gebeurd die op zijn minst voer zijn om in complotten te gaan geloven. Laten we een paar curieuze, maar wel aan deze zaak gerelateerde, voorbeelden geven.


In Turkije
De doden: De bedreigden en pogingen tot moord:


In Nederland
De doden: De bedreigden en pogingen tot moord:


Overige buitenland
En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle andere moorden die gekoppeld zijn aan de IRT-affaire, zoals die van John Mieremet in Thailand, Klaas Bruinsma, Martin Hoogland, etc. 24.

Of dit alles een complot is weet ik niet, maar enkele dingen zijn zeker. Ergenekon en IRT zijn feiten. Een ingesneden tong is geen toeval. Doorrijden na een ongeluk met dodelijke afloop is een strafbaar feit. Laat ik het anders zeggen: als dit statistich gezien allemaal toeval is dan zal ik met evenveel toevalligheid de juiste cijfers op mijn lotto-formulier invullen en komende week de hoofdprijs gaan winnen. Dus als u komende week niets meer van mij hoort ben ik of vermoord of met 10 miljoen euro vertrokken naar een tropisch belastingparadijs. En aangezien de heer Poot die 10 miljoen niet nodig heeft heeft houdt hij rekening met de eerste optie en heeft hij zijn testament 25 maar vast naar de Kamer gezonden.
author: Ton   |   published: 21.03.2014   |   updated: 31.08.2017   |   comments: allowed

24.03.2014 09:00u
Roestige Spijker
Klaas Langendoen
Rechtbank Utrecht
 
25.03.2014 09:00u
Roestige Spijker
Molenkamp
Rechtbank Utrecht
 
25.03.2014
Micha Kat
Uitspraak beroep Pedograaf
Gerechtshof Amsterdam
 
02.04.2014
Baybaşin en HHC
Beschikking WOB verzoek
Ministerie van Justitie
 
17.06.2014
Baybaşin
Rolzitting AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 
-----------------------------
zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014