Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Beroep KLOL vs Telegraaf
Morgen, maandag 27 mei om 14:00 (Gerechtshof Amsterdam - routebeschrijving) dient het hoger beroep van Micha Kat tegen zijn eerdere veroordeling wegens een "doodsbedreiging" aan het adres van Bart Mos van de Telegraaf, ooit verkozen tot "de beste journalist van Nederland".

De volledige oproep van Micha Kat leest u op zijn website.

Sla op in mijn agenda http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23301/hoger-beroep-bart-mos-op-27-mei 27-05-2013 14:00:00 27-05-2013 16:00:00 40 Rechtszaak Micha Kat Hoger Beroep Amsterdams Gerechtshof: Micha versus Bart Mos (Telegraaf) Gerechtshof Amsterdam Micha Kat drsmkat@yahoo.com false DD/MM/YYYY

Klokkenluider Online
Drs. Micha Kat is een Nederlandse journalist gespecialiseerd in juridische zaken. Hij heeft gewerkt voor o.a. het NRC, de Telegraaf en SDU-uitgevers. Van zijn hand is bijvoorbeeld het artikel Ik lijd aan PTTS. Verder heeft hij diverse boeken geschreven, o.a. Lux, Libertas en Leugens, Boekhoudfraude en de Demmink doofpot. Deze onthullingen hebben hem niet geliefd gemaakt bij de gevestigde macht. En dat ongeliefd zijn heeft hem zelfs vijanden opgeleverd die hem gevangen laten zetten. Zoals ook Erwin Lensink, Joanna van der Hoek en ikzelf slachtoffer zijn geworden van machtsmisbruik.

En wanneer je eenmaal op het netvlies bent verschenen van, wat ik dan zie als corrupte machtsmisbruikers, dan begint het èchte stalken pas.

Hartstikke illegaal natuurlijk, maar quis custodiet ipsos custodes ?

Vanuit deze optiek moet u de bovengenoemde rechtszaak zien. En wie kan u de onderliggende feiten beter uitleggen dan Micha zelf. Lees daartoe (onder andere) deze artikelen op zijn website:
25-05-2013 Telegraaf vindt Micha gestoord
25-05-2013 Laat de terreur door justitie stoppen
24-05-2013 BREAKING: Zaak Mos wordt mega-zaak
23-05-2013 Bart Mos-gate is Hugo-Hillenaar-gate
22-05-2013 Hof probeert Bart Mos te redden
21-05-2013 Zaak Mos vervalste pedograaf opnames
21-05-2013 Nederland klaar met Pedograaf
18-05-2013 Pedograaf blijft Micha aanvallen
17-05-2013 Pedo-advocaat Knijff op het hakblok

Mijn opvatting
Het justitiële systeem heeft het recentelijk nog gepresteerd om te spreken van een Guru, met zijn volgelingen. Het is maar net wat je onder "volgelingen" verstaat. Een ieder die zijn website volgt (en dat is inclusief justitie zelf) is slechts een RSS-volgeling. De suggestie van een "sekte" is volstrekt ongegrond, maar tekent wel het vooroordeel van justitie.

Zelf bevestig ik dat ik een RSS-volgeling ben van KLOL. Ik ben het beslist niet eens met al zijn conclusies en uitspraken. En hij ongetwijfeld niet met de mijne. Maar in het echt vrije Nederland mag je verschillende opvattingen hebben en die vrij uiten. Wat ik dan ook goed vind van dit soort websites is dat ze zaken bespreekbaar maken die de MSM laten liggen. Ze geven je een kans er over na te denken. Zaken die de essentie van het leven en de democratie raken, in tegenstelling tot het vermaak en de propaganda van de MSM, in het kader van Panem et Circenses.

En vanuit deze opvatting acht ik het volstrekt onacceptabel dat er een Middeleeuwse heksenjacht onstaat op twijfelaars of anders-gelovigen dan dat Alva en zijn Grote Waarheid ons wil toestaan. Deze rechtszaak gaat niet over een vermeende doodsbedreiging. Als dat namelijk wel zo zou zijn dan zou immers ook bijvoorbeeld een Feik Mostafa uit de Marianne Vaatstra zaak vervolgd zijn. Het beleid van het OM is om dit soort zaken te seponeren. Het gaat immers niet om een uitspraak of gebaar zelf, maar om de intentie en geloofwaardigheid daarvan. Een en ander heb ik al uitgebreid toegelicht in mijn blog-posting van 6 maart over de uitspraak strafzaak Micha Kat.

Mijn interpretatie is dat Micha de Telegraaf c.q. zijn verslaggever(s) enkel beschuldigd van lafheid en censuur. En mijn ervaring daarin is dat hij gelijk heeft. En mijn mening is dat deze opstelling van MSM en overheid een buitengewone ernstige zaak is. De overheid en haar instituten hebben zich behoorlijk te gedragen. En als zij dat niet doen dan is het de plicht van de burger om hen ter verantwoording te roepen.

Vanuit die plicht zal ik morgen dan ook aanwezig zijn bij de zitting. Ik wil een ander signaal afgeven, dan alleen maar een rood kruisje in een stemhokje. Het moet maar eens afgelopen zijn met dat criminele overheidsgedrag!

Komt u ook?
author: Ton   |   published: 08.05.2013   |   updated: 26.05.2013   |   comments: allowed

complotarchivecommunityliteraturesources