Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Wat hier aan vooraf ging
Sinds de jaren '90 gaat het verhaal dat de oud Secretaris-Generaal Joris D. criminele en strafbare activiteiten heeft ontplooid. Slachtoffers hebben zich gemeld bij justitie en vervolging geëist. Maar in plaats van de dader te vervolgen hebben ze het slachtoffer Frank L. vervolgd, en de aangiften vanuit Turkije afgedaan als 'ongeloofwaardig'. Vervolgens zou het ministerie van justitie zich hebben laten chanteren en de Koerdische leider Baybaşin levenslang hebben laten opsluiten. En daarmee ben ik er nog lang niet, maar het is belangrijk om (groot) wisselgeld over te houden.

Enfin, sinds vorige week is het tegenoffensief ingeslagen. De slachtoffers verenigen zich en steunen elkaar in hun aanpak. En het begint te werken. Zelfs de MSM kunnen er steeds moeilijker omheen. Na eerst iedereen die twijfels uitsprak te verguizen komen ze voor het laatste stukje dan toch het stokje overnemen. Maar het blijft een schande dat wij eerst de zaak voor ze uit moesten zoeken. Zowel de MSM als de Tweedekamer hadden dit al veel eerder moeten uitvoeren. Het lijkt erop dat ze hun handen in onschuld willen wassen en als ratten het zinkende schip willen verlaten, zonder meegezogen te worden. Helaas, te laat voor ze! Maar goed, even een update van de ontwikkelingen van afgelopen week:



Wat u niet mocht weten, maar Henk Krol wel weet
Om de gehele achtergrond te begrijpen moet u eigenlijk eerst de dossiers historische gebeurtenissen en Joris Demmink lezen. Maar omdat u daar het geduld en de tijd niet voor heeft krijgt u een korte samenvatting.





Hoe het de doofpot inging

Ik hoop dat u begrijpt wat hier gebeurd is. Een slachtoffer van kindermisbruik wordt niet serieus genomen en moet zelfs zelf de gevangenis in, terwijl de (vermeende) dader gewoon verder kan gaan met zijn (vermeende) perverse criminele praktijken. Verder worden alle MSM-media ernstig bedreigd en gechanteerd, dusdanig dat niemand er meer over durft te publiceren, anders dan wat klokkenluiders. En de hoofdgetuige overlijdt plotseling. De doofpot lijkt goed dicht te zitten.




Hoe de deksel van de doofpot afging
Nu is hier helemaal niets nieuws aan en heeft het HHC de correspondentie met Frank Hitzert een jaar geleden al gepubliceerd. Laten we er daarom ook maar het antwoord e-mailtje bijhalen om dit te illustreren. Er zijn wel een paar vragen die hierdoor ontstaan.

De betrokken personen in deze deal zijn :
Kurt Stöpetie (Stibbe advocaten) email: Kurt.Stopetie@stibbe.com
Henk Krol (redacteur Gay-krant)email: henk@gaykrant.nl
Frank Hitzert (redacteur Panorama) email: F.Hitzert@sanoma-uitgevers.nl
Michelle van der Werf(Sanoma uitgeverij) email: M.van.der.Werf@sanoma-uitgevers.nl

Waarom publiceert Sanoma c.q. NU.nl deze e-mails niet zelf? Zijn zij onderdeel van de deal en plegen ze daarom voortdurend censuur op alles wat over Demmink gaat? (Zie ook de publicatie van gisteren.) Proberen ze Henk Krol nu het "lekken" van deze brief in de schoenen te schuiven? Het gebeurde toch in een donkere "Sanoma-garage"? Of willen ze disinformatie brengen en laten ze dit "exclusief nieuwtje" daarom over aan zo'n dubieuze website als Geenstijl, die enkel veel geschreeuw en weinig wol levert? Of trachten ze voorzichtig hun hachje te redden, nu het schip aan het zinken is?

Dat zowel NU.nl (Sanoma), Geenstijl als de Raad voor de Journalistiek er journalistiek een zooitje van maken lijkt in dat geval voort te komen uit hun medeplichtigheid in het complot. Van de MSM moet u het dus niet hebben, maar dat wisten we al. Maar goed dat het HHC er voor u is. Die levert wel betrouwbare informatie.




UPDATE:
Geachte lezers,

Zoals u weet heb ik de gewoonte om de mensen over wie ik schrijf daarvan op de hoogte te stellen. Toen ik hedenochtend een comment achterliet op de website geenstijl, gebeurde het volgende. Voor de goede orde: ik heb geen idee waarom ik een commentban op deze site zou moeten hebben. Ik lees de site hoogstzelden en reageer nog minder. Ik heb slechts één keer eerder een commentaar geplaatst. Klaarblijkelijk mag een kritische opmerking zoals hieronder niet geplaatst worden bij geenstijl. Je mag daar alleen maar stijlloos schelden als je het met ze eens bent. Typische Sanoma-censuur.




author: Ton   |   published: 09.10.2013   |   updated: 09.10.2013   |   comments: allowed