Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Meditatie moment
Eind December. "The most wonderful time of the year." Tijd voor bezinning. Voor rust en vrede. En natuurlijk voor stiekeme dingen. Net als in de zomervakantie. Niemand let op. Te druk met vakantie, luxe eten en BN'er-roddels. Het meest uitgelezen moment voor de overheid om alles wat ondemocratisch en ongewenst is voor het volk achterlangs de media te schuiven. En de kranten en "publieke" omroepen werken daar graag aan mee. Te druk met recepties, handjes schudden en hoernalistiek.



Het HHC archief

Het HHC controleert het grote broertje terug. Nou ja broertje? Dat klinkt veel te aardig. Deze types zijn onze familie niet. De TROS kan me wel meer onzin vertellen. "Big Brother" is zelfs geen belletje trekkende belhamel. Het is een ordinaire "Big Bully". Uit de Haagse achterbuurt. Afpersers van ons laatste zakgeld.

In het HHC-archief 1 zijn dan ook dit afgelopen jaar weer honderden artikelen over deze staatshufters verschenen. Kritisch, zelfs cynisch en soms provocerend van aard. Maar altijd onderbouwd. Geen valse beschuldigingen, doch onweerlegbaar gedocumenteerd. Juist de linken naar de bronnen (aangegeven met een rood voetnoot-cijfer -het nummer en/of de foto's even met de muis aanklikken-) bevatten vaak waardevolle documenten en bewijsstukken die het falen van onze overheid en democratie snoeihard aantonen.



Joris Demmink en trawanten
Top dieptepunt was wel de affaire Demmink. 25 jaar geleden kwam deze al in het HHC-archief voor. In de meest vreemde functies. Zoals lid van de Helsinki-commissie. Omdat deze commissie klachten van het HHC 2 had ontvangen over deze verdachte (zonder VOG). Logisch toch dat hij vervolgens voor zo'n functie wordt aangenomen. Je moet je schamele penisoen toch ergens mee aanvullen?

Of wat dacht u van "board-member" van de Hugo De Groot 3 stichting? U weet wel, die andere kritische blogger 4 die werd opgesloten voor de verkondiging van de waarheid. De kritische Van Oldenbarneveldt kwam er slechter van af.

En JD treffen we aan op de meest vreemde locaties 5. De man reisde wat af 6. En met verblijf in de meest dubieuze, of in ieder geval duurste, clubs. Uiteraard op staatskosten. Niet alleen de exorbitante "goede" flessen 7, maar ook de privé advocaatkosten 8 worden zonder enige overheidscontrole voldaan. Vandaar dat de rekenkamer van het HHC dat voor u checkt.

Het is daarom begrijpelijk dat Opstelten, zelf verdachte in een strafzaak 8, daar niet zo graag iets over wil zeggen. "Het was nix, het is nix en het wordt nix." is minder self-fulfilling profecy als dat hij droomt. En ook op de vraag van het HHC 9 of het voor hem nog zin heeft, om net als zijn compaan Frans Timmermans 10, over de grens te vluchten, antwoorde hij "Nee". De grensoverschrijdende misdadigers worden vervolgd tot Frans zijn sterfdag, zoals krokodillentranen-Frans zelf nimmer zal begrijpen.

Weet u overigens dat we in drie jaar tijd al met drie ministers van Buitenlandse Zakken te maken heb gehad? Uri Rosenthal, Frans Timmermans en Bert Koenders. Geen van allen heeft een volle termijn uitgezeten. Dat zegt wat over integriteit en loyaliteit. En dus ook over mijn respect voor deze heren. Behalve Ivo is ook Fransie-goes-to-Hollywood een verdachte in een strafzaak 11.

Dan hebben de Utrecht verhoren nog een flinke waslijst aan verdachten en medeplichtigen opgeleverd 12. En daar staat nog niet de helft op. Denk daarbij aan diverse tapvervals-experts als de weggepromoveerde Hugo Hillenaar 13 bekend van de IRT en andere onverkwikkelijke zaken. Of zelfbenoemde experts 14. Vakantiegangers via de Griekenland route 15. Of de "dan-heb-je-ook-eens-wat" 16 afspraak regelaars.


Weet u nog dat crimineel Donner de media bedreigde en chanteerde? En dat het ministerie van justitie dat met het AD opnieuw probeerde te flikken? Overigens pas nadat Stichting "De Roestige Spijker" die waarborg opeiste.

Welnu, dat zelfde ministerie begon onlangs opnieuw te dreigen. Mevr. Storm zou (uiteraard met geld van de belastingbetaler voor de financiering van de crimineel Bas Martens) wel weer eens een staaltje intimidatie aan de gevangenisdirecteuren geven. Maar sinds het debacle met het AD 17 bedenken ze zich wel. De moderne rechter laat zich (M/V) de naam niet door het slijk halen door staatshufters. De kans dat justitie de rechtzaken gaat verliezen is dan ook groot geworden. En dus zingen ze nu een toontje lager. Niet dat dit ze zal vrijwaren van rechtsvervolging. Van uitstel komt geen afstel.


De politieke gevangenen
Andere dieptepunten zijn uiteraard de affaires waarbij onschuldige burgers worden gebruikt en mishandeld in schimmige politieke steekspellen. Uw HHC-verslaggever is daar eentje van, zoals u in de email links kunt zien.

De email lijkt verdacht veel op de beruchte "telefoonnotitie" 18. Er spelen allerlei rare zaken buiten het gezichtsveld van de parlementaire controle 19.

Achter (en over) de ruggen om van deze onschuldige burgers zijn politieke haantjes een piswedstrijd aan het houden. Zo kan in het geval van "de onderhandelingen" over uw HHC verslaggever worden gemeld dat Senol Kabak op 30.12.2014 door Nederland niet is uitgeleverd aan Turkije maar in vrijheid is gesteld. Dat Nederland daarmee twee onschuldige Nederlandse staatsburgers opoffert en hen wel laat martelen dat mag u niet weten. (Alweer gewoon in Nederland.) En ook dat zult u niet in de MSM te lezen krijgen of enige kamervraag over te horen krijgen.

En een van de meest bekende zaken is wel die van de politieke gevangene Hüseyin Baybaşin 20. Een man die al 19 jaar onschuldig in de gevangenis zit. Gewoon in Nederland.

En alsof dat nog niet genoeg is, is hem ook nog eens zijn vermogen afgenomen. Met opzet 21. Om te voorkomen dat hij zich in de rechtbank kan verdedigen. Alweer gewoon in Nederland. En ook dat gaat nu al 16 jaar door. Inclusief leugens 22 en frustratie van de rechtsgang.

Of wat te denken van de zoveelste vooruitschuiving van de herzieningsprocedure van Baybaşin. Vier jaar! Krankzinnig misdadig. Gewoon in Nederland.

En hij is (alweer) de enige niet. Ook uw HHC-verslaggever wordt door corrupte overheden gedwarsboomd in zijn (grond)rechten. Of andere verslagleggers 23. Denk aan de in coma geslagen Demmink-journalist Kazmali. Of de plotseling overleden Turkse OvJ die de strafzaak tegen Demmink op zich nam.

En dan hebben we nog de zaak van Julio Poch die ordinair is geruild voor Jorge Zorreguieta 24.

Of wat te denken van de martelingen (soms tot de dood erop volgt) van onze "coalitie tegen het kwaad" 25. Oorlogsmisdadigers zoals Bush en Balkenende lopen nog steeds vrij rond.

Maar weest allen gerust. Het recht op een eerlijk proces hoort in de Grondwet 26.

Maar goed dat er hard gewerkt wordt aan een groter gebouw. Van het Nederlandse rechtsysteem moeten we het duidelijk niet hebben. Maar het ICC (Internationaal Strafhof) gaat het nog druk krijgen dit jaar.


Nieuws manipulatie
En dan zijn er nog talloze andere dieptepunten te noemen die u in de jubelende overzichten van de MSM niet zult aantreffen. De economie gaat beter. De huizenmarkt trekt aan. De werkeloosheid en misdaad nemen af. Fantastische prognoses voor 2015!

De werkelijkheid is dat er keihard gemanipuleerd wordt. Sukkel-bobo's in de regering menen dat zij u informatie moeten achterhouden, moeten voorliegen en misleiden, valse verklaringen moeten geven en ingrijpen in de onafhankelijke rechtspraak. En dat alles zogenaamd "in het belang van het volk".

Neem nu de "non-disclosure agreement" en veto-rechten over het MH-17 drama 27. Krokodillentranen met tuiten griende hij voor de wereldtelevisie. Totdat Tovaritjs-Frans zijn nieuwe baantje als hulpje van Juncker kreeg. "Tot-op-zijn-sterfbed" duurde nog geen twee maanden.

Wat een apart artikel waard is zijn de WOB-verzoeken. Of ze nu van het HHC of van RTL-nieuws afkomstig zijn maakt niet uit. Onze overheid lapt de wetten aan de laars en doet er alles aan om maar geen verantwoording af te leggen. De PAVLOV-reactie is als volgt: (1) op de laatste vervaldag wordt 4 weken verlenging ingesteld. Zogenaamd om "de grote hoeveelheid bij elkaar te zoeken". (2) Die wordt nooit gevonden of zijn verdwenen, net als de diverse Rolodex-onderzoeken, Srebrenica fotorolletjes en andere bewijsstukken. (3) Tot slot wordt op de allerlaatste vervaldag gemeld dat "in het belang van de ambtenaar in functie" de informatie niet verstrekt zal worden.

En dan nog de AIVD trollen 28. Landverraders van het type NSB, die rücksichtlos burgers stalken, beledigen en smaden. Niet om het volk te dienen. Maar om zich als hoeren te laten misbruiken door corrupte overheidsbobo's die hun eigen wandaden in de doofpot willen houden. "Staatsgeheim staatsbelang meneertje." Dat kunt en hoeft u ook niet allemaal te begrijpen. En de parlementariërs 29 kijken wel uit om dat namens u dan maar wel te controleren.

Gelukkig nieuwjaar?




author: Ton   |   published: 01.01.2015   |   updated: 01.01.2015   |   comments: allowed

03.02.2015
Baybaşin
Rolzitting AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014